"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Catherinne
10862 příspěvků moje polička 16. července 2021 12:45
Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 16. července 2021 13:22

Mha ja tim promazavala syna, ktery mel jen suchou (ne nutne atopickou kuzi) nekolik mesicu. Obcas jsem to stridala s ambidermanem. Nic se nestalo, vubec me nenapadlo, ze by to mohl byt nejaky problem. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. července 2021 13:27

Mha podle mě to nemůže uškodit, je to spíš promašťující kosmetika pro citlivou pokožku, bych řekla. Není to vyloženě "lék" na ekzém.

Offline Mha
příspěvků moje polička 16. července 2021 13:37

Gatita Evaeva

Díky

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 16. července 2021 13:37

continuity @Malenge - nevim, s kym jsem tu rozpravela o blbe zadane spz pri platbe parkovneho. Takze know how:   psala jsem dotaz na provozovatele te aplikace. Zmenit to zpetne samozrejme nejde, poradili zaplatit znova na spravnou spz a zkusit pozadat o vraceni te nespravne platby tsk. Tsk ale nic nevraci, protoze tvoje chyba. Bezduvodny obohaceni z nich samozrejme v teto castce tahat nebudu, takze ve vysledku opruz s psanim 2 mailu, uhradou dalsich penez a nejisty vysledek stran pripadne pokuty. Doufam, ze dotycnemu zadna neprijde, pokud by to bylo moje auto a nebylo mi to blby, tak by se snad vyplatilo zaplatit pripadne tu petistovku nebo jaka je sazba. 

Offline Karja
44744 příspěvků moje polička 16. července 2021 14:37
Offline Garfie
28581 příspěvků moje polička 16. července 2021 14:46

Gatita Tu první platbu můžeš zkusit reklamovat u banky. Přepošli jim komunikaci a všechna fakta a požádej o vrácení platby. Netušila jsem, že ta možnost existuje, ale poradila mi to neteř a podařilo se mi takhle z banky vytřískat covidové letenky, které aerolinky nechtěly proplatit. 

KonečněTady Podobnou situaci zažívala tchýně. Měla nebytový prostor (prodejnu) v bytovém domě, který jí patřil (ten prostor, ne dům :-)) a oni si pravidelně odhlasovali nějakou totální kravinu proti ní, třeba vyšší příspěvek do fondu, nebo úklid společných prostor a podobně. 

Offline Garfie
28581 příspěvků moje polička 16. července 2021 14:49

Karja Já nemůžu, ale vycházejí o něm články častěji, hlavně když jednu z nich pustili z léčebny, Hoď si to do googlu, namátkou třeba tady.

Offline Karja
44744 příspěvků moje polička 16. července 2021 14:51

Garfie Jako já si už pár článků četla kdysi, ale čekam teď něco víc:-D

Offline Garfie
28581 příspěvků moje polička 16. července 2021 14:55

Karja Skandální odhalení?  No počkám si, třeba to někdo otevře. 

Offline Karja
44744 příspěvků moje polička 16. července 2021 14:57

Garfie To ani ne, ale tak nejak víc informacj. Mě to prostě zaujalo tehdy jak mi to líčila, ze je potkávala v areálu a tak 

Offline Garfie
28581 příspěvků moje polička 16. července 2021 15:06

Karja On je to strašnej příběh, toho kluka je mi fakt líto. Jich teda vlastně taky.

Offline SunEclipse
3489 příspěvků moje polička 16. července 2021 16:17

Karja nic skandálního neni, taky jsem nedávno to někde četla, ta mladá se odstěhovala a stará už s tím přestala.

Offline coralline
2309 příspěvků moje polička 16. července 2021 20:55

Karja Moji kamarádku, která bydlela na stejný koleji s Tomášem, prej ta holka jednou odchytla a poslala mu po ní nějakej vzkaz. Ta kamarádka tenkrát netušila, kdo to je, i když byly ty dvě už dost proslulý.

Offline barbucha blogger
35903 příspěvků moje polička 16. července 2021 21:09
Reakce na Garfie:

Karja On je to strašnej příběh, toho kluka je mi fakt líto. Jich teda vlastně taky.

​To mě nějak minulo a teď zírám... Ale proč je ti líto těch bab? Evidentně dokázaly jinak normálně fungovat, platit složenky a tak - to jest natolik pomatený asi nebyly, že by si nemohly pomoct. Chudák kluk. Měl jim napařit duševní újmu jako prase a nechat je solit do konce života odškodný!

Offline KapkaMM
325 příspěvků moje polička 16. července 2021 22:02

Nečetl jste tu někdo Vlka od Mo Hayder? Musela jsem vrátit knížku a nevim, kdo je vrah.

Offline Garfie
28581 příspěvků moje polička 16. července 2021 22:06

barbucha Přijde mi, že jsou prostě mimo, možná ne úplně nefunkční, ale že to musí být strašný život, celý ho takhle nasměřovat. Nějaká porucha tam přece být musí, normální to není. 

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 16. července 2021 22:07

Garfie děkuju,  už na to ale kašlu, přece jen to nejsou letenky:) Spíš mi šlo o to, aby z blbýho překlepu nebyly nepříjemnosti, navíc ta pokuta by nepřišla mně, ale byl by do toho vtažený další člověk. Ale jsou to hadi, ti provozovatelé těch zón, že to nejde řešit nějak líp, a vlastně kdo ví, jestli to vůbec pomohlo. Taková blbost a zaměstnalo mě to na dva dny

Offline continuity
43180 příspěvků moje polička 16. července 2021 22:11

Gatita no mě se to jednou stalo, když jsem kupovala elektronickou dálniční známku na Slovensko. Dva týdny před Vánocemi jsem kupovala roční, s tím, že bude platit ten další rok (papírová tak byla). No vzápětí prišla SMS, že mi známka za dva týdny vyprsi. 

Fakt jsem byla nasrana, navíc jsem byla na mateřské, těch 40 euro bych využila mnohem lip. Psala jsem všude možně, odpověď byla, že je to chyba uživatele a za to nenesou odpovědnost.

Offline barbucha blogger
35903 příspěvků moje polička 16. července 2021 22:21

Garfie 

Jasně že nějakou poruchu mají, ale pokud dokázaly samostatně žít tak by ji měly umět korigovat.