"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Mha ja tim promazavala syna, ktery mel jen suchou (ne nutne atopickou kuzi) nekolik mesicu. Obcas jsem to stridala s ambidermanem. Nic se nestalo, vubec me nenapadlo, ze by to mohl byt nejaky problem.
Mha podle mě to nemůže uškodit, je to spíš promašťující kosmetika pro citlivou pokožku, bych řekla. Není to vyloženě "lék" na ekzém.
continuity @Malenge - nevim, s kym jsem tu rozpravela o blbe zadane spz pri platbe parkovneho. Takze know how: psala jsem dotaz na provozovatele te aplikace. Zmenit to zpetne samozrejme nejde, poradili zaplatit znova na spravnou spz a zkusit pozadat o vraceni te nespravne platby tsk. Tsk ale nic nevraci, protoze tvoje chyba. Bezduvodny obohaceni z nich samozrejme v teto castce tahat nebudu, takze ve vysledku opruz s psanim 2 mailu, uhradou dalsich penez a nejisty vysledek stran pripadne pokuty. Doufam, ze dotycnemu zadna neprijde, pokud by to bylo moje auto a nebylo mi to blby, tak by se snad vyplatilo zaplatit pripadne tu petistovku nebo jaka je sazba.
Nemůžete mi prosím někdo odemknout tento článek z Refresher. https://refresher.cz/99586-Tomas-K-se-na-maturitnim-vecirku-zastal-spoluzacky-Od-te-doby-mu-zacalo-peklo-a-10-let-plnych-pronasledovani-Rozhovor?utm_source=facebook&utm_medium=cpc&utm_campaign=CZ-DEX-Conversions-Banner-ACQ&utm_content=DEX-facebook-interest-30d-BANNER&fbclid=IwAR3qoXfOTl34injxBPiCyPFI_bc1_52M91SFMlYQhMsmYPvkRh1Ag_4y6TQ
S tím klukem studovala moje spolubydlící a kdysi mi to tom vypravěla, ale nějak neznám všechny souvislosti. Děkuji, třeba to pujde
Gatita Tu první platbu můžeš zkusit reklamovat u banky. Přepošli jim komunikaci a všechna fakta a požádej o vrácení platby. Netušila jsem, že ta možnost existuje, ale poradila mi to neteř a podařilo se mi takhle z banky vytřískat covidové letenky, které aerolinky nechtěly proplatit.
KonečněTady Podobnou situaci zažívala tchýně. Měla nebytový prostor (prodejnu) v bytovém domě, který jí patřil (ten prostor, ne dům :-)) a oni si pravidelně odhlasovali nějakou totální kravinu proti ní, třeba vyšší příspěvek do fondu, nebo úklid společných prostor a podobně.
Garfie Jako já si už pár článků četla kdysi, ale čekam teď něco víc:-D
Karja Skandální odhalení?
No počkám si, třeba to někdo otevře.
Garfie To ani ne, ale tak nejak víc informacj. Mě to prostě zaujalo tehdy jak mi to líčila, ze je potkávala v areálu a tak
Karja On je to strašnej příběh, toho kluka je mi fakt líto. Jich teda vlastně taky.
Karja nic skandálního neni, taky jsem nedávno to někde četla, ta mladá se odstěhovala a stará už s tím přestala.
Karja Moji kamarádku, která bydlela na stejný koleji s Tomášem, prej ta holka jednou odchytla a poslala mu po ní nějakej vzkaz. Ta kamarádka tenkrát netušila, kdo to je, i když byly ty dvě už dost proslulý.
Karja On je to strašnej příběh, toho kluka je mi fakt líto. Jich teda vlastně taky.
To mě nějak minulo a teď zírám... Ale proč je ti líto těch bab? Evidentně dokázaly jinak normálně fungovat, platit složenky a tak - to jest natolik pomatený asi nebyly, že by si nemohly pomoct. Chudák kluk. Měl jim napařit duševní újmu jako prase a nechat je solit do konce života odškodný!
Nečetl jste tu někdo Vlka od Mo Hayder? Musela jsem vrátit knížku a nevim, kdo je vrah.![]()
barbucha Přijde mi, že jsou prostě mimo, možná ne úplně nefunkční, ale že to musí být strašný život, celý ho takhle nasměřovat. Nějaká porucha tam přece být musí, normální to není.
Garfie děkuju, už na to ale kašlu, přece jen to nejsou letenky:) Spíš mi šlo o to, aby z blbýho překlepu nebyly nepříjemnosti, navíc ta pokuta by nepřišla mně, ale byl by do toho vtažený další člověk. Ale jsou to hadi, ti provozovatelé těch zón, že to nejde řešit nějak líp, a vlastně kdo ví, jestli to vůbec pomohlo. Taková blbost a zaměstnalo mě to na dva dny
.
Gatita no mě se to jednou stalo, když jsem kupovala elektronickou dálniční známku na Slovensko. Dva týdny před Vánocemi jsem kupovala roční, s tím, že bude platit ten další rok (papírová tak byla). No vzápětí prišla SMS, že mi známka za dva týdny vyprsi.
Fakt jsem byla nasrana, navíc jsem byla na mateřské, těch 40 euro bych využila mnohem lip. Psala jsem všude možně, odpověď byla, že je to chyba uživatele a za to nenesou odpovědnost. ![]()
Jasně že nějakou poruchu mají, ale pokud dokázaly samostatně žít tak by ji měly umět korigovat.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.