muž tvrdí, že můj telefon do vody může,vtak s kapsou by to snad bylo ok. Nebylo to v moři? Soli bych se bála.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
viktorka_od splavu taky doklady většinou nenosím.
Evaeva soli neni potreba se bat, akorat nesmi byt telefon bouchlej, pokud ti nekdy blbe spadnul tak i kdyz to neni viditelne praskly muze tam byt netesnost
viktorka_od splavu rozhodně mi spadnul
(Já tu vodotěsnost testovat nehodlám)
dzizisketa Tu jsem nezaznamenala, Triumph nemám úplně po trase, ale mám kam se na ni cíleně zajít podívat, díky
možná bych se mohla vejít do 75F (G v tomhle obvodu už není, klasika
).
Myrtila M&S má taky pěkný pevný držící bez kostic
Nojo, my seniori obcas doklad potrebujem kvuli ty sleve. Az ho po nas prestanou chtit, bude hur ![]()
Zuzuli na Petynce jsou mini trezůrky hned za pokladnami u turniketů. Dostaneš se tam i zvenku, přes sprchy. Není jich nějak moc, ale popravdě jsem je nikdy neviděla všechny plné. Asi všichni přikrývají mobil ručníkem ![]()
RoSa MaS mi bohužel nesedí.
monis podle me ten zloděj to prohlíží až pak, co to sebere, nemá čas se rozhodovat během krádeže
ja bych to dala kousek od bazenu a koukla po tom obcas
To mi vůbec neříkej, mně ted tvrdil kamarad, ze mobily se už nekradou! Měla jsem totiž takovej starickej a ten pocit, že ho neřeším, nehlidam, byl úplně k nezaplaceni! Teď mě láme na iPhone, ale já starej skrt se uplne osivam, si koupit takhle drahy telefon! Dala jsem si zatím simku do pracovního, jenže jsem zjistila, že jakmile telefonuji na osobní simce, spadne mi pracovni pripojeni na net:-//. Takže absolutně k ničemu...
Karja muj tatinek mel starickej tlacitkovej Alcatel. spadl mu z balkonu (3.patro), pripalil ho na sporaku.. nesmrtelnej. az mu ho v hospode ukradli!
jo a synovi loni v Barcelone iphone, z predni(!)kapsy u kalhot
Karja jinak iphone je fajn kdyz ho ma cela rodina/firma atp, nejlip i dalsi zarizeni k tomu. pokud bys ho mela mit sama a ostatni androidy tak to spis nedoporucuju
viktorka_od splavu no tak sambo má spíš pevnou linku, tam spojení nehrozí, dětem to doufám nebudu muset v dohledné době kupovat a v práci se nijak zvlášť nespojujeme;-). To spíš, že když jsem se koukala na android podobný jako mám pracovní, co nějak slušně fotí, už to bylo v podobné cenové hladině...Ale jako dcera tak za dva roky ten mobil mít bude to je fakt, a tam asi nějakou rodičovskou kontrolu budu davat
viktorka_od splavu ja ho mam sama a muz android a i tak je bezva a nechci jinej, u toho novyho vždycky hodne krvácím, ale naštěstí to vydrží dlouho a žádný problémy s prendanim simky , co se tu popisujou, proste přendám a mam v ruce stejnej telefon
my se teda nijak nepropojujeme, muz s telefonem fiuguje stejne jako sambo od Karji
Karja ja verim v lidstvo, můj iPhone tuhle zůstal dve hodiny v odemčeným autě ve stojánku hezky viditelne
, jeste před takovou docela soc ubytovnou, lde stoji uz přes dva měsíce ohořelý auto...je to teda o ty blby náhodě a příležitosti
Potrefenáhusa jo, to souhlas, ale a. jsem na nej zvykla b. mam vic lidi kolem nez jen chlapa (kterej me se.e s blbym androidem kterymu ani nemuzu nasdilet soubory a votravuju se s blbym whatsappem apod) takze fajn pokud ten doporucujici kamarad Karje i pomuze a poradi s vecma ktery jsou jinak a ukaze jak to pouzivat aby to slo tak hladce jak jsme zvykle
ja jako velkou vyhodu fakt vnimam i to ze se nemrcasim s dalsima komunikatorama, pisu, sdilim, videohovorim furt v tom samym systemu.. jsem zjistila treba nedavno ze nejdou mimo system pres sms poslat videa:-))
jo a synovi loni v Barcelone iphone, z predni(!)kapsy u kalhot
Já vždycky rostu když vidím zřítelnici, jak si šoupne mobil do džín a vesele nastoupí do pražský mhd ![]()
barbucha no jako v zadni je zo jasny, ale vepredu??
barbucha ja v prazsky mhd bezne nosim mobil v zadni kapse dzin a zatim dobry ![]()
Zuzuli tak tos ho mohla klidně nechat na té dece. To bude tak stejně rizikový ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.