Karja continuity už jsou zas dvě...to by mě zajímalo, kde byla, že se neobjevila ani na krmení ![]()
a to jsem prošťourala obě kytky i kámen, a ze všech stran obhlédla topítko i filtr..za filtrem seděl jen načuřený ancistrus Břéťa..
Karja continuity už jsou zas dvě...to by mě zajímalo, kde byla, že se neobjevila ani na krmení ![]()
a to jsem prošťourala obě kytky i kámen, a ze všech stran obhlédla topítko i filtr..za filtrem seděl jen načuřený ancistrus Břéťa..
Nám se schovávaly krevetky, ale ty jsou mnohem menší.
Zato mám teď v akvarku černou řasu. Zatím mi nic nezabírá... ![]()
Lamicka Nám tiež pomohli protiroztočové návliečky (aj na matrac) a pri prvom použití sa mali nechať 3 mesiace navlečené, aby roztoče pokapali. Takže som to riešila ešte ďalšími návliečkami cez to a tie som vymieňala a prala. A vysávač nám poradili s vodným filtrom, vraj úplne najlepšia možnosť pre alergika. Pomohlo veľmi, po pár rokoch je už bez liekov a na spirometrii zo 60% na 85%
chia dekuji, vyhazela jsem vsechno v cem by se mohl drzet prach, vytvorila sterilni pokojicek, vse vycistila. Noc a dopoledne v pohode a pak v nestrezenem okamziku vytahnul plysaka z tasky na vyhozeni a sup, oci natekle.
takze hned jak prijedeme z dovolene objednam ty povlaky a navleky a mrknu na ty luxy.
Lamicka U nás to bol tiež boj o plyšáky, bola ešte malá a plyšáky boli jej najoblúbenejšie hračky. nechala som len dva, ktoré sa dali prať a zmestili sa do mrazáku a tie som jej prala a mrazila snáď 2x týždenne.
chia to je dobry napad s mrazakem, diky :) my nechali 2 na policce a 1 spaciho.
Lamicka hej, jednu dobu to bolo u nás tak, že jeden plyšák v posteli a jeden v mrazáku, po dvoch dňoch vymeniť.
Nepotřebuju to nutně vědět, ale kdo chce, si může udělat test z ostravštiny. ![]()
Bledule 19/20, v Ostravě jsem byla jednou![]()
Bledule 18
(jsem z jižní Moravy)
Bledule 20/20 ![]()
Bledule 13/20, na Slovenku celkom dobré, viaceré slová som však iba tipovala.
Bledule Jež, já měla tak krásnou, tak krásnou spolužačku z Ostravy, i chodila tak hezky upravena, elegantne oblečená, ale ta když mluvila, tak se na nás otáčel celej autobus. přesně si pamatuji náš rozhovor na chodbě skoly, při kterém se otočilo tak deset lidi ,,ahoj, máš ten projekt na ekonomii? ,,Eeee, šak ty pįčo Karji, já se s tím jeeebala celý víkend,, . Já si myslím, že ona měla ještě i nějakou vadu řeči trochu, tak to bylo jedno s druhým. Ale žije s Američanem tam se to ztratí. Ale ona mluvila i anglicky tak po svým, že některý věty, co řekla si pamatuji dodnes, ona by byla můj nejlepší učitel angličtiny.
Bledule 14/20, pravda velkou zásluhu na tom má Jarek Nohavica.
Bledule 16/20. Na to, že jsem vdaná za souseda Jarka Nohavici, nic moc
continuity
brrr To by bylo divné, kdybys neměla plnou. ![]()
Bledule Ale já nejsem z Ostravy, dokonce jsem okres Opava. A přiznávám, že mi ten test taky dělal problém. Vím, co konkrétní slovo znamená, ale vzpomenout si, jak se to řekne správně česky, to byla fuška.
continuity tiež 14/20, zásluhu na tom má, že niektore slová sú u nás podobne alebo identické :)
14/20. Něco jsem ještě nikdy neslyšela. ![]()
11/20 z toho minimálně 4 naprostý střely od boku, severní Čechy jsou holt jinej gang ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.