Karoleena mne ted poslednich par dni odumira noha, taky jsem to vyhodnotila jako neco uskrinutyho od patere.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Karoleena Mám podobnou zkušenost, jenom teda jedno zápěstí, navíc na jiné ruce než v které držím myš, postup taky neurologie a potom ortéza. Ta ortéza v té akutní fázi vždycky trochu pomohla. A když jsem to řekla na fyzio, tak mi fyzioterapeut sáhnul na krk, udělal nějaký pohyb (docela jemný pohyb, jakoby mi trochu vychýlil hlavu z jeji osy a ucítila jsem to právě až v tom zápěstí) a cvičení na krční páteř mi teda pomohlo kromě bolestí hlavy i od bolesti zápěstí.
Černá kočka jj krcni pater a vubec zada jsou previt.Zrovna me boli koleno,ze pajdam a to je taky od zad.![]()
Extra blbý.. Nemáte nějaký kód do Answear?
Pavlena platíval EDENRED a jinak když někde něco objednávám tak projdu poslední stránky va vinted fóru- slevy,kódy nebo tak něco, tam bývají různé
JankaM už neplatí.. Ale našla jsem aspoň 10%, lepší jak drátem do oka no... ![]()
Pavlena pokud to vydrží tak zítra si vyzvednu balík od nich, pokud by tam byl nějaký kód tak věnuji
Pavlena a zítra mají 30% v aplikaci?
JankaM tyjo, tak to jsem osel, teď jsem to odklikla....
a byl to poslední kus, takže ani nemůžu nakoupit 2x
Pavlena A co sis koupila? To je smůla no;-(
Taky máte takovej blbej zvyk si brát noviny, katalogy a tak? Dneska jsem proběhla oc a mám YR, Tescomu, Tchibo časopis z DM. Co kdyby mi něco uteklo
. Ale v Tchibu maj moc hezký námořnický talíř a hrnek ![]()
JankaM Tento zvyk nemám:-D:-D ale zas teda sbírám body no, když se mi líbí ty odměny:-D. Ted jdu na mazlíci plyšáky z Penny:-D
Karja saty, koukala jsem na ne uz pred casem, no ted tam na me vykoukly, posledni kus v mym cisle, panika, no jak to mohlo dopadnout
Dam je sem, pokud to nebude rovnou tragicky.
Pavlena Jj, no ty nákupy přes net jsou takové nevyzpytatelné. Aspoň pro mě:-D
JankaM jj, to dělám taky.
Catherinne Zas máš jiný, z potlučení
, pardon, to nemělo být škodolibé, jen mi to prolitlo hlavou.
Jak to bylo s tim vosim pichancem? Dostala jsem vcera odpoledne do ukazovaku na noze, doma zodac kapky a ledovy obklad. Dnes je to snad jeste opuchlejsi:(
Posílali jste někdo zpátky zboží do britského e-shopu? Nečekaně snadno a bez dodatečných poplatků mi došla experimentální objednávka z Woolovers, ale nad půlkou zásilky uvažuju, že to není to ono, ale nějak se nemůžu dopátrat, co přesně musím udělat při vrácení. Asi půjdu obtěžovat Českou Poštu, DPD si meje ruce a celní úřad odpověděl úplně mimo smysl dotazu.
Isca obavam se, ze posta taky soukr.zasilky po Brexitu neprepravi.. DPD mi vratku vzalo, ale pouze jako firemni/obchodni zasilku a pak to teda ztratili, nastesti vyrefundovali (mnoho hodin drbani se zasilanim dukazu a dokumentu).
Pokud vubec najdes prepravce, napsala bych predem do obchodu, ze vracis to a to vcetne cen a chtela bych jejich odpoved, tohle vse po me DPD po ztrate chtelo...
rasaNori rozkrojena cibule nebo obklad z octa
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.