"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 12. srpna 2021 18:18

viktorka_od splavu zkus jinou nemocnici,kde to delaji laparoskopicky.A sport radsi vynechej.

Offline continuity
43187 příspěvků moje polička 12. srpna 2021 18:29

viktorka_od splavu

Já bych teda ještě hledala. 

nemáte tam nějaké centrum "jednodenní" chirurgie? Ty soukromé kliniky neakutni kýly běžně dělají. Hospitalizace pár dní. I bych si někam radši dojela. 

Offline Černá kočka
1775 příspěvků moje polička 12. srpna 2021 18:32

viktorka_od splavu A nemluvil treba o plastice z maleho rezu? Bylo mi receno, ze u nekterych typu kyl je to povazovano za nejlepsi reseni. Skoda, zes narazila na nemluvneho doktora, on to porad muze byt vynikajici operater, ale ty informace jsou pro pacienta dulezite, no.

Offline viktorka_od splavu
49372 příspěvků moje polička 12. srpna 2021 18:46

Černá kočka no s těmi typy je právě potíž, s chlapy to vůbec nejde srovnat páč ti těžko mívají diastázu, tam jsou spíš ty tříselné kýly a to se dělá laparoskopicky. říkal akorát, že pokud by to zaštupoval (což jsem tam s tím šla, s takovou představou, páč je to malý), že z 90 % se to rozjede zas vedle, prostě jak tam je ta diastáza nenaděláš nic:-( akorát, máš pravdu, koukám na ten SurGal a tam to dělají i se síťkou nějakou mini dírkou a rozmotá se až uvnitř, to asi myslíš? no zní to dobře..

Zarinya continuity a vůbec všem, díky moc za poznatky a názory

Offline Černá kočka
1775 příspěvků moje polička 12. srpna 2021 19:02

viktorka_od splavu Promin, ja jsem se na to ptala, ale informace nedokazu asi uplne spravne predavat dal, snad se tu ozve nekdo z mistnich lekaru. Podstata toho meho minuleho prispevku mela byt v tom, ze u nekterych typu kyl je lepsi ten maly primy rez, nez laparoskopie, kde bys mela ty jizvy male, ale minimalne tri, odpada nafouknute bricho od CO2 a jiste jsou tam i dalsi technicke duvody. Jestli mas pochybnosti, zkus zajit na kontultaci jeste jinam, jestli taky doporuci ten primy rez.

49372 příspěvků moje polička 12. srpna 2021 19:22

Černá kočka aha jasně už chápu! díky moc, ok, zkusím to někde probrat. já se na tu laparo taky zrovna nefixuju, kdysi jsem někde zaslechla že sami lékaři by na to nešli;-)

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 12. srpna 2021 20:16

Reklamácia umývačky: prinútila som ich, aby prišiel servisak, poslal vyjadrenie poisťovni a tí mi napísali: "na základě sdělení našeho servisu je oprava Vašeho zařízení bohužel nerentabilní.

V takovém případě má klient dle Všeobecných pojistných podmínek nárok na pojistné plnění, které je ve výši pořizovací ceny zařízení bez nákladů na diagnostiku." 

A keďže som blbá a týmto formulaciam nerozumiem, to znamená, že mi od ceny umývačky, čo som ja zaplatila, odpocitali návštevu servisak?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. srpna 2021 20:30

letfenixa já tomu tak rozumím

49372 příspěvků moje polička 12. srpna 2021 20:31

letfenixa rozuměla bych tomu jak píšeš.

Offline Kora
příspěvků moje polička 12. srpna 2021 20:44

letfenixa přesně tak

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 12. srpna 2021 20:53

letfenixa rozumim stejne a nelibilo by se mi to moc

49372 příspěvků moje polička 12. srpna 2021 20:58

letfenixa a jinak, už jsem to tu asi psala, nejlepší verdikt od pojišťovny co jsem zatím dostala zněl: "pojištění proti pádu věci se nevztahuje na pád pojištěné věci"

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 12. srpna 2021 21:00

Candance budem si musieť tie všeobecné poistné podmienky pozrieť.

viktorka_od splavu to je ako s vychadzkovymi topánkami. Vy ste v nich chodili?

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 12. srpna 2021 21:09

viktorka_od splavu Manžel si před deseti  lety vybral nemocnici Břeclav, má síťku laparoskopicky. Ten primář, co tam tu metodu zaváděl teď dělá v Sugaru, říkali. Ve špitále byl asi deset dní, neschopnost 14 dní. Hele ale to se všechno tak rychle mění, že bych si pozjišťovala info a reference. Co člověk, to názor.

Offline Hwi
748 příspěvků moje polička 13. srpna 2021 08:51

Prosím o pomoc, snažím se dostat se na alergologii, kam jsem nikdy nepotřebovala. Obvolala jsem snad sedm ordinací a v žádné mi ani nevzali telefon, to je běžné? Vím, že je léto a tak budou asi zavalení, ale už je to dost akutní. Máte někdo tip na konkrétního lékaře? Ideální by byla Praha 4 nebo centrum, ale za téhle situace asi dojedu kamkoli po Praze. 

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 13. srpna 2021 08:58

Hwi bohužel blbý, asi všude. Pošlu ti sz

49372 příspěvků moje polička 13. srpna 2021 10:26

Kan dekuju, no budu to muset obchodit, radost velka, cumakovani po cekarnach miluju:-/ 

Online Miru
16879 příspěvků moje polička 13. srpna 2021 15:00

Máte, prosím, někdo zkušenost/používáte superpotravinu MACA.?.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 13. srpna 2021 20:01

Hele hodně blbej, jo? Můžete mi někdo vysvetlit, proč odešly spojenecký vojska z Afghánistánu? Já to proste pirad nějak nemuzu pochopit

Offline kocoureksuggy
1385 příspěvků moje polička 13. srpna 2021 20:20

MP Meri 

Já to vidím jinak. Proč by tam i po idvaceti letech měla být?