MulenAno, je to od 18. Proto jsme tam ještě nebyli.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
notna ha, melo tam byt proc
. Nikde jsem nenasla, proc tam nemůžou mladší ![]()
Mulen Taky to nechápu. Myslela jse m, že tam budou omezení, ale spíš kvůli vzrůstu. Mělo by se tam lézt po "žebříku". To bych pochopila. Ale plnoletost?
notna my tam právě jdeme zitra, tak dam vědět ![]()
mirajo viktorka_od splavu já si souhlasím s tím, že Čína tam má vlastní zájmy, ale k jejich realizaci bude ještě dlouhá cesta. Rozhodne k realizaci toho tvrzení vede mnoho křižovatek, kde se to může vychýlit kdovijakym směrem. Takže ano, toto riziko tady je, akorát dnešní pravdepodnost toho scénáře určitě není 100% jak to pan podává.
notna no presne, kamarad rikal skoro to samo, bohuzel
Mulen díky, to budu ráda.

notna tak referuju. V podstatě je to tam bezbariérový
, i s kočárkem by to šlo. po žebříku uz se nechodi, jsou tam ted schody. Ptala jsem se a je to kvůli předpisům, pry jsou tam napriklad volně kabely k reflektorum nebo tak.. Ale prijde mi to skoda.
Jinak je to tam fakt působivé.
mám jeden blbej dotaz. Nechala jsem si něco poslat přes zásilkovnu do toho jejich Z-BOXu. A to si můžu vyzvednout jenom s mým mobilem? Mám tu jejich aplikaci. Už jsem si tam i něco vyzvedávala, ale ted na 14 dní odjíždíme. Dcera by mi to vyzvedla, ale nevím jestli to jde.
Mulen Díky za info. Asi vymyslíme tatínkum program s dětma a půjdeme s kamarádkama.
Tak Betty staci, aby se dcera na jejim mobilu prihlasila k tvemu uctu a otevre to. Je treba jenom mit tam ten balicek v aplikaci a stat na dosah.
MP MeriNaprosto zásadním problémem v Afgánistánu jsou drogy, ať se to tváří jakkoliv. A o ně se tam bojuje.
MP MeriNaprosto zásadním problémem v Afgánistánu jsou drogy, ať se to tváří jakkoliv. A o ně se tam bojuje.
Přesně!!!! ![]()
999 To bezesporu. Podle OSN se rozloha půdy pro pěstování máku za poslední roky zvedla skoro o 40 %. Je fakt, že tohle pozadí taky určitě výrazně míchá kartama.
Nevím, do jakého vlákna to hodit, tak dávám sem. Zdá se mi, že někdo evidentně nemá rád autovrakoviště. Toto je už třetí v krátké době. ![]()
Zuzuli moc děkuji, bude se to hodit.
Zkusím se zepat tady, většinou se tu ví všechno. Syn přijel z tábora s tímhle flekem na noze. Má na té stejné noze ještě dva velké štípance. Klíště měl asi před měsícem. Podle dětské doktorky to borelióza není. Prý proto, že ho to svědilo a že není bílý střed. Moje praktická ho taky viděla a ta si tím tak jistá není. Tak nevím, co dělat. Už je to týden, celkem to vybledlo, ale kulatý flek tam má pořád. 
Nechci tě děsit, ale moje dcera měla podobný flek (skoro kulatý), bez bílého středu, ale borelióza to byla. Pokud vím, tak se v případě nejistoty nasazují antibiotika preventivně.
V každým případě byl ten kousající tvor něčím infikovanej, neškodnej štípanec vypadá jinak.
eeny-meeny detska keca, to jsou blbosti. pokud bylo kliste + objevi se flek = nasazuji se atb
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.