Karja ja nie, ja som tím nakrájaná cibuľa na noc k hlave, nič iné nepoužívam ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
999 to asi bylo ramínko z čistírny, smotaný z drátu?
SunEclipse Bylo to klasický starý dřevěný s kovovými hákem. Dnes už by to nešlo.
Sháním levné šanony, takové ty fakt jen vkladaci zvrchu, bez těch kovových spon. Dětem na krámy a sambovi na krámy. Vůbec na to nemůžu nikde narazit.
Karja Šanony a desky mívají i v Levných knihách, kouknu ti, ale nevím, co myslíš "jen vkládací svrchu"
Sweet Potato Asi jsem to blbě popsala a možná proto to nemůžu sehnat, že se to nevyrábí? No prostě aby tam nebyla ta spona a buď to vypadalo jako dětské desky nebo to prostě byla jen taková krabička ve velikosti sanonu;-)
Karja Takže ani ty rozvírací kroužky ne?
Mám desky na lejstra s gumičkami přes rohy, ale 3D, něco takového?
Sweet Potato Ne, bez krouzkou. Oni to snad nazyvaji jako archivační box? No asi si to vážně nikdo nemiluje:-F
Karja Nebo "box na sešity"?
Karja ja videla v pepcu. Myslis takovou tu jakoby sikmo seriznutou krabici? To tam meli, den predtim jsem nakoupila draze mnohem hnusnejsi v papirnictvi.
Gatita Jj. Nekecej. No v Pepcu mi minule děti tak zlobily, že už tam teď měsíc asi nemůžeme.
Sweet Potato Po brainstormingu s tebou jsem našla pěkne levné, snad to není jen prodej pro podnikatele;-).
Karja Hurá!
Karja ikea má hodně levné jako pořadač na časopisy. Ale tam asi nejezdite obden.
žluťásek Asi tak obrok:-D
Ok, prišla som o fén. Bola to nejaká Rowenta s ionizátorom, bola som s ňou spokojná. A mala som ho roky, len mi ho zdekovala dcéra na internát.
No ale keď si idem teda kúpiť nový - sú v tomto smere nejaké novinky, ktoré by som nemala prehliadnuť? (Okrem Dysona, je krásny, ale toľko peňazí sa mi fakt za fén nechce dávať). Mám normálne vlasy, bez nejakých špeciálnych požiadaviek a ani si netvorím fénom nejaké účesy, len ich mám dlhé a husté, tak potrebujem skôr výkonnejší.
slniecko Catherinne mi kdysi poradila Parlux a jsem s ním dost spokojená, akorát je těžší. Tři hlavy a dlouhými vlasy v bazénu vysuším za 10 minut do stavu, že můžeme jít autem domu.
Karja my to v práci objednávali jako kapsový šanon ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí