Karja naše zeď za jídelním stolem vypadá tak, že taková ta lesklá barva, co je ve školách, by to jedině vylepšila
Ne, fakt díky, mě samotnou by to nenapadlo.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Evaeva Jj, ale my máme barevnou, nevím jak funguje třeba bílá....ale my to už teda neomyvyme stejně:-Dm Dřív jsem omyvala každý cákanec, ted jednou za čas vyzkouším čisté ze zajímavostí, jestli to funguje i na starší fleky:-D.
Karja
u nás už je to lepší, tak by to třeba nějakou dobu vydrželo. Máme teda bílou, ale jsem ochotná to zkusit.
Sweet Potato Můj švagr skoroprofesionál používá barvu Hetmal plus, když by bylo potřeba před malováním zasádrovat nějaké dírky, doporučuju šlehaný tmel. Je to něco jako sádra, jen to už je připravené a netvrdne to pod rukama, když to dobře zavřeš, tak to dlouho vydrží.
Na zakrývání doporučuju toto. Je to fólie s už nalepenou páskou a dělají ji v různých délkách a dobře se s tím pracuje. Oblepit všechno, co půjde, vypínače, okno, futra, topení, lustr, ... Největří vopruz je potom to uklízení.
Na podlahu jsou nejlepší kartonové krabice, igelit strašně klouže.
PS: Když maluješ válečkem, nesmíš mít jako podklad hodně vstev staré malby, protože se může stát, že když to pak namočíš, tak to ten váleček vezme s sebou.
Přeji pevné nervy. ![]()
Bledule Díky. Odkaz sice vede na možnosti platby:-), ale tuším, po čem se ptát.
Sweet Potato divny, mne oba odkazy fungujou dobre
slniecko vzala bych ten z druhého odkazu, já s ním pracuju už několik let a super.
Bledule Díky!
Sweet Potato ještě bych ke všemu výše jmenovanemu doplnila teleskopickou násadu na váleček, nebude pak muset lézt po žebříku a zvládne i strop.
letolet Dík, dobrý tip. Strop teda malovat nebude, je na něm hvězdná obloha.
Sweet Potato ty jo, nechceš nám to vyfotit?
Ono se to večer fotí blbě a ve dne to není zajímavé. Tady na webu je to ta varianta č.3.
Bledule S tím PS mohu souhlasit, pak člověk tím válečkem jen tak něžně mává nad zdí, protože v nájemní smlouvě je povinnost po odchodu vymalovat, 10 let to nikdo neškrábal a vrstev tam je dva centimetry ![]()
Renusatko prosím o radu - na vyšetření na denzitometrii se musí nalačno? Dík
letolet Dík, dobrý tip. Strop teda malovat nebude, je na něm hvězdná obloha.
Tak nech si oblepí minimálne kraje, aleno najvrchnejších cca 10 cm steny štetcom. Ten valček do toho môže urobiť čmuhy.
slniecko vzala bych ten z druhého odkazu, já s ním pracuju už několik let a super.
Ďakujem![]()
![]()
!!! Tak ho idem objednať. Už len vybrať farbu, ale to je dilema, s ktorou si už hádam poradím
.
Kokoska
Nejsem sice Renusatko, ale na denzitometrii jsem byla nejednou - nalačno být nemusíš.
Vypinace staci vycvaknout, byvaji jen naklapnute, zasuvky odsroubovat, ten uzemnovaci kolik nekope:)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí