Sweet Potato ne moc lacina,poradi ti v obi kde to michaji.![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Sweet Potato dcera potřebuje to, co píše continuity , ty potřebuješ gin s tonikem :)
dneska jsou ty věci dost blbuvzdorný i ty obyčejný, nezázračný, to zvládne, lepší budou dva nátěry bych řekla, aby se barva pořádně překryla
Sweet Potato hlavně pořádně olep páskou vsechny vypínače, zásuvky a vestavěné skříně. Ty dnešní omyvatelné nátěry se fakt blbě po zaschnutí čistí, kolikrát to jde dolů i s podkladem.
nevím, jestli u vypínačů není nakonec jednodušší sundat krabičky
OliveOyl do toho já nejdu, jsem vyštudovaná elektrikářka a naposledy jsem pojistky vyhodila minuly čtvrtek. A když se stane v Brambůrků neštěstí, ještě ponesu trestní odpovědnost! ![]()
Mám navíc nějaké peníze a nechci, aby se mi to valelo doma. Vyplatí se spořicí účet? Jaký? Díky!![]()
Sweet Potato dcera potřebuje to, co píše continuity , ty potřebuješ gin s tonikem :)
![]()
Catherinne ďakujem!! Pozerala som si tú značku a teda ako ťažký výber
.
Môem mať otázky? Keď ide o domáce použitie....potrebujem ten antibakteriálny povrch? Ako chápem, že v kaderníctve je to
.
Ďalej, čo je to ten Ceramic, je to kvôli prehrievaniu? Zase, urobí mi to doma na tých pár sušení rozdiel?
Ionizačný jednoznačne, to mi už tá Rowenta skrátila sušenie o polovicu, to sa ani nepýtam....len pomooooc....ktorýýýý
?
Inak teda vyzerajú super
.
tv spořicí účty jsou všechny na .... {Dopln sprosté slovo dle uvážení}. Za jak dlouho je budeš potřebovat?
Doma je určitě neměj, ale dnes ti zadný účet nedá ani výnos na úrovni inflace. Reálně se dá dostat na půl procenta.
slniecko Hm, až budu sedět mezi loužemi barvy a bordelem, tak mi moc nepomůže, že tvoje pětiletá to zvládla!
Potřebuju slyšet/číst: kup si zázračný váleček xy, primalex zž...
Každý valček s tou podložkou je "zázračný"....kúp si hlavne dostatok fólie, takej tej lepiacej pásky, a kúp/daj si profi namiešať v hocijakom Obi a pod. nejakú slušne kryciu farbu, na tom nešetri. Ak nechce úplne čisto bielu (tam je to jedno), zapíš si číslo zo vzorkovníka.
slniecko keramický ohrievač je kvůli rovnomernému ohrievaniu. Já by som ho brala, pretože ty kovové mi smrdia, keď sa zahrejú moc.
slniecko A podložka je ta mřížka?
continuity díky, já si to myslela..netuším, za jak dlouho je budu potřebovat, dostala jsem je na vyřešení určite situace. Která může nastat za půl roku, ale klidně i za 5 a více let. Mám ty peníze doma a úplně se mi to nelíbí. Tak jsem je chtěla aspoň někam uložit.
Sweet Potato Já doporučuju Dulux, je to dobrá barva, super kryje, ale lépe se s ní pracuje s válečkem. Já jednou byla líná pro něj jet, vzala jsem chodbu štětkou a byla to strašná práce, málem mi to urvalo ruku.
Sweet Potato no v podstate taká hranatá veľká miska s mriežkou. Kupovala by som to ako set, nech to dohromady sed´. Potom naleješ farbu do misky, namočíš valček, otrieš o mriežku a ideš. Mne to vtedy všetko poradili v tuším Baumaxe a dobre, bola som spokojná, včítane značky farby (prefarbovali sme zo zelenej na svetlunkoružovú a prekrylo to na jednu vrstvu, aj keď teda jej sa to zapáčilo a potom tam lietala s valčekom, kým bola farba...) takže by som nabehla na tvojom mieste do takéhoto niečoho s tým, že dcéra si vymslela tento projekt a nechala si dať do rúk všetko potrebné.
V podstate potrebuješ toto:
https://www.obi.sk/vedra-a-mriezky/lux-vanicka-na-farbu-22-cm-x-31-cm/p/1486752
https://www.obi.sk/vedra-a-mriezky/lux-maliarska-mriezka-18-cm-x-22-cm/p/1486836
https://www.obi.sk/valceky-na-malovanie/lux-akrylovy-valcek-180-mm/p/1128867
A ak to kúpiš v jednom, tak máš istotu, že to bude do seba zapadať, ale možno sa to bude dať takto jednotlivo naskladať.
doma bych větší sumu peněz neměla za žádných okolností. Ale dobrý spořicí účet prostě neexistuje.
continuity áááha, vďaka!
Našla som ich aj na Notine, čo by znamenalo, že ho mám zajtra doma, takže rozmýšľam, či nezobrať jeden z týchto dvoch:
https://www.notino.sk/parlux/alyon-magic-sense-profesionalny-fen-na-vlasy-s-ionizatorom-difuzer/
https://www.notino.sk/parlux/alyon-ceramic-ionic-profesionalny-fen-na-vlasy-s-ionizatorom/
Catherinne Je to dobré, alebo z iných je nejaký lepší? Majú väčší výber v kaderníckych e-shopoch, takže môžem aj iný, jasné.
A ak funkciu "Magic Sense" úprimne a hlboko neznášam na sušičke na prádlo, aká je šanca, že ju nebudem mať rada na féne?
slniecko já neviem, já mám úplně jednoduchy keramicky s ionizatorom.
Sweet Potato Hele a ještě my jsme dali na exponovanou stěnu omyvatelnou barvu a fakt to funguje. Je to stěna u jídelního stolu, vypadá to jako klasická matná barva, všechny cakance jdou omýt vlhkým hadříkem. Hustý. Tak třeba kdyby se ti hodilo to vědět;-)
Karja to by se mohlo hodit nám, díky. Teď ještě přemluvit muže na to malování.
Evaeva Jj já se toho bála, ale je to fakt pěkná matná barva, nejde poznat, že je omyvatelná nebo něcim odlišná.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí