Parlux pořád skvělej...
(chtěla bych Dysona) ![]()
S dovolenim se prifarim... Catherinne continuity : je to nejaky konkretni model od Parlux, prosim? Zejmena vykon me zajima, dcera ma vlasu na 3 hlavy. A kdyby byl jeste ionizacni..
Pavlena ten můj se podle mně uz nedělá, mám ho určitě pět let. Ale dělají i ionizační, je to kadernícka značka. Nemá žádné kraviny, milion nástavců a blbostí, zato fenuje.
Catherinne dyson ma podle kamaradky hrozne neprijemny zvuk (nevadi mi to, ale fakt je jiny), tak bacha na to, fenovat jen sebe nebo to pak poslouchat cely den je rozdil zejo
Dítě si chce vymalovat pokoj. Samo. Já zastávám názor, že co lze svěřit profíkům, má se svěřit procíkům, takže jsem v tomto směru zcela nepolíbená. Takže co mám koupit? Váleček? Jaký? Barvu? Jakou? Bude přemalovávat sv.zelenou na bílo. Něco na zakrytí?
Heeelp!
Sweet Potato Váleček, pak takové to naberatko (tvl no prostě taková ta lopatka z umělé hmoty, kde se ten váleček odkapává), a na zakrytí igelit a lepící pásky okolo, a taky štětec hranatej malej. Svěr se odborníkům, oni ti dají vše. Ale jako nechtěla bych to dělat, ani mentorovat no:-D. Jakoby já mám taky tyhle nápady jak tvoje dítě, pak zjistím, že to mám hnusný, absolutně mě to nebavi, a pak si vycitam, že takovou chujovinu dělám. Jdu občas na stavbu,po patnácti minutách mě začne bolet hlava z průvanu, zjistím, že bych snad radši doma uklízela než tam vůbec koukat a plánovat, pak zjistím, že si tam můj táta dělá co chce nehledě na plánky ci moje představy a s dost značnou frustraci si řeknu, že všechno vylepší nákupy z IKEA, který mě snad bavit budou:-D. Jako fuj tyhlety řemeslné práce. :-D
Karja Eeee...netěšim se ani trochu. Crazy smajlik mi tu chybí.
Sweet Potato naša dcéra to zvládla ako 5 ročná (pokiaľ teda dočiahla), keď videla, ako sa s tým párame, tak mi vzala valček a za hodinu mala (spodnú) polovicu izby profícky hotovú. Akože normálne si aj my na takéto voláme remeselníkov, ale jednu izbu sa mi zdalo, že to nemá zmysel niekoho zháňať, že to dáme s manželom, no ale tak vieš dvaja unavení rodičia nespavej škôlkárky....tož tak tá nespavá škôlkárka to vzala do vlastných rúk, aby nám ukázala
...
slniecko Hm, až budu sedět mezi loužemi barvy a bordelem, tak mi moc nepomůže, že tvoje pětiletá to zvládla! ![]()
Potřebuju slyšet/číst: kup si zázračný váleček xy, primalex zž...
Sweet Potato nekupuj si nic:-)
Sweet Potato váleček, kýbl,do kterého se ten váleček vejde, dále mřížku, na které se to vyždímá, štětec s dlouhým držadlem. pokud budou všechny zdi stejně barevné, nemusíš těšit malý rozměr štětce, protože je jedno jestli přetáhne nebo ne.
Na zakrytí fólií a papírovou pásku. Potřebuje něco aby dosáhla na strop. Hodně starých hadrů.
Barvy používáme Dulux, ale malujeme barevně, u bílé by možná stačil i Primalex.
Doporučuji předem všechno pečlivě olepit, to samotné malování vlastně zabere minimum času, ty přípravy předem a mytí všeho pak jsou šílené.
Potřebuju slyšet/číst: kup si zázračný váleček xy, primalex zž...
všechno to poridis v OBI,nikdy jsem neřešila značku válečku - to uvidíš, který je hezky chlupatý. V tom našem jsou dost ochotní.
continuity přesně. mě vůbec nevadí malovat, vadí mi ta příprava před tím a úklid potom... a my zrovna potřebujeme vymalovat ložnici.... no nic, to počká ![]()
Sweet Potatohlavne koupit kvalitni barvu,ta lepe kreje nedela smouhy a zelena jde prekryt dost blbe tak hodne barvy,je mozny,ze se bude muset premalovat dvakrat.Obracene to jde lip.Drzim palce at ji to v pulce neprestane bavit.![]()
ja zvladla vymalovat cely byt,to bude dobry!![]()
continuity přesně. mě vůbec nevadí malovat, vadí mi ta příprava před tím a úklid potom... a my zrovna potřebujeme vymalovat ložnici.... no nic, to počká
![]()
AprilTwelve my ještě furt máme dvě pixle barvy z jarní karantény.
Došli jsme do půlky a pak začal muž naplno pracovat.
continuity Hurá, díky! (Toho se bojím nejvíc, že ona udělá štětcem šup šup a hotovo, a já budu gruntovat až ve sklepě!)
Zarinya Běda ti, jestli ne! A co je kvalitní barva? Z vás aby to člověk tahal![]()
Sweet Potato hlavně pořádně olep páskou vsechny vypínače, zásuvky a vestavěné skříně. Ty dnešní omyvatelné nátěry se fakt blbě po zaschnutí čistí, kolikrát to jde dolů i s podkladem.
continuity Díky.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.