RoSa Bohužel jen auto s SPZ.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
andulka01 Já vím, ale mám pochopení pro někoho, kdo si nasbírá jablka na štrůdl na obecním. Jinak teda já z dětství pamatuju spoustu ovocných stromů, které rostly úplně planě, třeba i v lese, zřejmě pozůstatky zahrad, které už neexistovaly. Jen mi jaksi nedošlo, že vzrostlé stromy mého dětství už dnes asi neexistují. Pochopitelně případ Kan je někde jinde, tam je teda zjevné, že je to něčí sad.
Na prd je, že vyfocené auto ještě nic neznamená, prostě tam mohlo náhodně zastavit. Pokud neexistuje další důkaz, obávám se, že se tím nikdo zabývat nebude. :-(
Sweet Potato díky za ten test. Řekla bych, že je docela těžký. Celkem by mě zajímalo, jak se s tím popere běžný člověk.
Já teda jedno políčko neviděla a jedno navíc, takže celkem 88%
continuity já jsem jednu otázku odpověděla uplně opačně... a to tam bylo zvýrazněný "NEudělíte"
takže blbě, ale správně ![]()
RoSa no to ta věc, že ta formoulace otázek není úplně šťastná. Proč se nemůžou ptát, které byste udělili?
Kan Jsme v blbých dotazech tak se zeptám. Když se fotila ta fotka s autem tak proč jste teda nevyfotili i toho člověka/lidi jak to češou a odnášejí do auta, případně rovnou nevolali policii když tam ještě byli? Nestihli jste to?
Sweet Potato díky za ten test. Řekla bych, že je docela těžký. Celkem by mě zajímalo, jak se s tím popere běžný člověk.
Já teda jedno políčko neviděla a jedno navíc, takže celkem 88%
Běžný člověk má 72 %. Ale je pravda, že jsem byla ostražitá. Třeba u téch oprávnění pro aplikace jsem měla vše správně, ale v normálně u toho dost tápu.
Černá kočka Chatařka co jezdí kolem na kole a ví, že je to naše, poslala fotku, jestli to není někdo z rodiny. Jenže nám dala vědět až odpoledne, ale fotila ráno.
Nicméně po poradě s mužem na to kašlem.
Kan Aha. To naštvání chápu. I kdyby policie ty lidi našla, asi by se dalo špatně prokázat, že to ovoce co mají doma je zrovna vaše. Co jsem slyšela historky od nás, tak tady se to většinou krade to kvasu..
Kan já ti nevim... aspoň nějaký popotahování by asi proběhnout mělo, aby věděl že víte... nebo ti tam bude jezdit sklízet každej rok...
Kam s tím? Testík o bezpečnosti přístupu k bankovnímu účtu:
to bylo easy, mela jsem jednu chybu a to jen proto, ze byla pravopisna a promitala se do dvou policek, ale ja ji oznacila jen v jednom. Mea culpa :) Ale zprumerovany vysledek 43% je desivy teda.
Prosím, potřebuji se zabavit v nějakém nakupaku. Aupark Hradec nebo Atrium Pardubice, jsem přesně uprostřed. Děkuji
Prosím, kde jsou v Brně ověřené Klínové řemeny na vracení COSu?
Lav tady Hybesova 42
Kora asi pozdě ale spíš Pardubice
Kan já bych to nahlásila, nic z toho sice nebude, ale třeba pozvou majitele auta aspoň k podání vysvětlení a on bude vědět že příští rok vám má dát pokoj.
SaironUvažovali jsme o tom, ale když si představím tu anabázi a ten čas. Já nemám s policií dobrou zkušenost, jednou jsem nahlásila vandalismus a 2x jsem byla na policii a 3x mi volali kvůli dovysvětlení a to jsem jen zavolala kamarádce na MÚ, že puberťáci ničí nové lavičky a dopravní značku, což šlo přes troje policajty, měšťáci,státní a dopravní značku zas dopraváci. Já vím, že bychom před tím neměli zavírat oči, sad není zajištěný, pod ním vede polní cesta k chatám a rybníku. Nám nevadí, když si cyklisti, nebo maminy s kočárem utrhnou do pusy, nebo na štrůdl, tady ti měli bedýnky a to tu chatařku zmátlo a nám to hlo nervem.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí