Prosím nemá něčí synek nebo protějšek časopis Modelář č. 9 - aktuální vydání?
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
jerry myslím si, že volneprodejna je jenom ta verze 400 mg. Brali jsme to podle návodu. Dva tydny nějak víc a pak udržovací dávka.
Máte někdo prosím zkušenosti s fotoknihami? Probírám se těmi různými nabídkami, nevím si rady. Doporučili byste mi nějakou konkrétní firmu, u které si fotoknihu udělat? Díky.
Torrah Já ji dělala u Cewe a bylo to v pohodě.
Torrah taky používám Cewe.
Torrah Já jsem si dělala fotoknihu u Škody a spokojenost.
díky, obojí jsem procházela, líbí se mi to. Jen teda cena... hm. Potřebuju těch knížek šest, chci udělat vzpomínkové album na prázdniny tady u mne (byli tu v podstatě měsíc) pro vnoučata. No, nějak se s tím poperu. Díky.
Torrah já jsem dělala v Happy foto a taky ok, už je to mnoho let, ale i ten jejich SW se celkem dal.
Torrah Cewe mímá celkem často i nějaké akce, jeytli na to moc nespěcháš.
Sweet Potato díky
už jsem to udělala v 24print, tam mi to přišlo k tomuhle účelu tak nějak nejblíž. To bude radosti :)
Děkuju. Tím pádem není o čem přemýšlet.
Jak uchovat větší množství česneku? Slyšela jsem, že lze oloupat a dát do mrazáku. Znáte ještě i jinou možnost? Díky.
tv Na suchém místě se ti česnek nezkazí dlouho.
tv https://www.wikihow.cz/Jak-uskladnit-%C4%8Desnek
Já jsem měla doma celkem dost česneku normálně se stopkou v květináči a paličkou na vrch. Vydržel mi do léta. Poradila mi to kolegyně, která mi ho dala. Ale druhá kolegyně si stěžovala, že jí plesnivěl. Já ho měla nahoře na lince, ne u okna a ne nad sporákem a byl v pohodě.
Renusatko tohle znám a dělávala jsem, jenže mi nedošlo, že když si ho objednám, tak mi přijdou jen palice, bez stvolu. Už jsem obeslala kamarádky a část ho udám.
brrr Koupila jsem ho čtyři kila, bojím se, aby se "nevyseptal".
Takže ve spajzu v papírové krabici vydrží dlouho, myslíš? Část už jsem udala, ale i tak mi toho zůstane hodně.
Máte někdo prosím zkušenosti s fotoknihami? Probírám se těmi různými nabídkami, nevím si rady. Doporučili byste mi nějakou konkrétní firmu, u které si fotoknihu udělat? Díky.
Zrovna jsem ve fázi příprav... nechala jsem starý fotky naskenovat u Foto Škoda a mezitím i absolvovala workshop u téže firmy (o vytváření fotoknihy). Tak to asi po těch zkušenostech, kladných, nechám i nadále na nich.
tv Já myslím, že v tom špajzu vydrží. I když jsme mívali více česneku, tak jsme ho myslím jinak neuchovávali. Ještě by šla udělat pasta (utřít se solí), ale to je práce navíc.
tv Tak to jo
. Uvidíš, v tom odkazu je těch návodů víc, tak třeba se ti některý bude hodit.
barbucha díky, o té jsem taky uvažovala. Nakonec jsem skončila u těch 24print. Uvidím, jak to bude vypadat, snad OK, kdysi jsem u nich už nějakou knihu dělala a bylo to dobré.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí