nonemy s muzem bereme 2. mesic visnovy geloren, ten konsky. Muz se zacinajici artrozou (od 38 let, tak bacha) neciti zadne zlepseni, mne prestalo krupat koleno pri chuzi do schodu.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
nonemy pokud tě to v noci budí, tak do na doktora podle mě je. Resp. na doktora je to podle mě vždy, když člověka něco bolí a jeví přesně proč. Artróza a artritida jsou navíc dvě různé věci.
Jinak na artrozu je dobrý zkusit condrosulf, pomohlo to všem, komu jsem to vnutila, dokonce i tchýni, která už byla objednaná na totalku kolene.
nonemy na kolena neporadím, ale snad tě aspoň potěším, myslela jsem, že je ti (o dost) míň..!
nonemy Taky to může být od zad/slabého břicha. Já bych se nechala trošku proklepnout, ať víš, co to vlastně je.
Lamicka 38? hm, to je dost brzy :( Přeji mu, ať se to zlepší.
continuity děkuji. Vzbudilo mě to poprvé, ale asi bych se měla dokopat. Když já po těch doktorech tak nerada chodím, asi jako každý :)
Pavlena potěšila, děkuji :)
Evaeva to mě taky napadlo, začala jsem více cvičit, ale samo domo, tak možná něco dělám blbě. Proto mě napadl ten fyzioterapeut, ale nevím, čím začít. Navíc se mi nezdálo, že by mě z jógy bolela kolena, ale dnes jsem hledala info a našla, že to může být i od zad, nebo bloklých beder.
nonemy Do vyctu zde zminenych doplnim, ze nekdy to boli vazy a svaly upnute na kloub a to by mohlo tim cvicenim co vzpominas byt.
nonemy klidně to může být i z jógy:) Stačí když budeš něco přetěžovat a něco bude naopak moc slabé. Pokud máš dobrého praktika, můžeš začít u něj. Nebo u ortopeda, ale já mám tu zkušenost, že ti akorát doporučí se nehýbat, což sice pomůže, ale není to úplně cesta:) Pokud uvažuješ o fyzioterapii, můžeš jít někam, kde mají svého doktora, ne jen toho "cvičitele". Ten tě vyšetří a navrhne terapie.
Černá kočka Evaeva děkuji. Tak snad to bude taková "blbost". Ale je to nahouby, pokud si člověk sám ubližuje a neví přesně čím. Pokud je to z toho cvičení, mám sedavé zaměstnání, takže to musím kompenzovat.
nonemy taky jsem myslela že jsi mnohem mladší:-) A rozhodně doporučuju fyzioterapeuta mě obvoďačka tvrdila že mám Art rozu v kyčlích a z toho mě bolí a ono to nakonec bylo od zad a stačilo cvičit - jenže správně. Tím co jsem cvičila předtím jsem si to pořád víc a víc a zhoršovala
nonemy ten problém (pokud to není ta artróza nebo něco jiného) vzniká když cvičíš špatně nebo je v těle něco špatně a ty to cvičením podporuješ. Jinak je pohyb samozřejmě potřeba. Pokud to vyřeší fyzio, bude to skvělé. Já na rehabilitace chodila ráda, někdo se mi věnoval, často mě i masírovali:)
viktorka_od splavu vy jste milý, to se hezky čte :) , děkuji. Budu belhající mladice
Asi se k tomu taky přikláním a najdu fyzioterapeuta, protože se mi stává, že mě od zad bolí i podbřišek, ale zaboha nemůžu dojít na to z jakého cviku. A horší se to, ty kolena bolí už delší dobu, z necvičení zase bolí záda, bude to chtít odborníka :)
Ještě jednou všem děkuji za rady.
Evaeva děkuji moc, rozhodnuto, půjdu na fyzio :)
nonemy na artrozu kyčle a kolen pomáhá rotoped. Spolehlivě. To byla nejlepší rada, jakou jsem dostala. Občas nemůžu udělat krok a po pěti minutách na rotopedu se to fakt rozhýbe.
Moc prosím, připomeňte mi někdo nějakou zajímavou optiku v Praze s pěkným výběrem a dobrou zkušeností. Určitě se to tu už probíralo, ale naprosto mi to vypadlo z hlavy.
A prosím ještě o tip na kvalitní vlasové doplňky- potřebovala bych nějaký pěkný a kvalitní skřipec nebo sponu (potřebuju smotat vlasy pod čepici) a nebaví mě lámavé drogerkové z ošklivého plastu...
Lamicka jo, to bylo ono! Díky.
Lamicka jj, já tam byla spokojená
marieu i já
Jinak na artrozu je dobrý zkusit condrosulf, pomohlo to všem, komu jsem to vnutila, dokonce i tchýni, která už byla objednaná na totalku kolene.
Máš prosím zdání, jestli je lepší varianta 400 nebo 800 mg?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí