Díky jsem v Pardubicích a jdu na zmrzku. ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Podívej se, jestli není pozemek v seznamu Na ovoce - mapa.
Jsou tam právě ty stromy a místa, kde nikdo nesbira a byla by to škoda nechat opadat. Tam pak jezdí lidé s bednickama.
Teda neměl by tam být, samozřejmě.
Mha Podívala jsem se a nejbližší pozemek na té ovocné mapě, je asi 15Km vzdušnou čarou. Takže záměna s tím naším je nemožný.
Tak jsou to opravdu darebaci a zloději. ![]()
Zkoušel někdo zkrátit scuba šaty? Nebo je to blbej nápad?
Tabea to by me taky zajimalo. Myslim si, ze to bude v pohode, ale jeste jsem se neodvazila do nich strihnout.
Tabea presne tyhle. Mam rezak na latky a chci to zkusit s nim, ale jeste jsem se neodhodlala.
Tabea vcera jsem na ně koukala na živo a dívala jsem se na ty okraje...první,co mě napadlo,ze aby se okraje časem nevytahovaly
nejsou ty kraje jakoby trošku "zatavený"?aby se nevytáhly?...stříhat bych se bála...
Kora mně se taky vůbec neukázalo zmínění:( Tak snad aspoň ta zmrzka byla dobrá...
tina To nevadí ![]()
Nejlepší byla Kunětická hora.![]()
Potřebuju nějakou elegantní věc na hlavu. Klobouky mi nesluší. Jednorázová akce, dostihy, budu host hlavniho sponzora. Může být fascinátor? Kde je ke koupi? Jak se to aplikuje na hlavu? Tolik otázek. Pomoc prosím
Máte, prosím, některá tip na dobré kadeřnictví v Praze? Chtěla bych jen precizní střih (žádné barvení) a vlasy mám jemné, lehce vlnité a věčně příliš suché. U kadeřnice jsem nebyla uz několik let, a protože bych teďka chtěla střih hodně změnit, nechce se mi chodit někam jen tak naslepo. Budu moc vděčná za nějaké doporučení! :-)
faustefra fascinátor je naprosto ok, zkus fler. je to buď na čelence nebo sponky a pinety, často to má v sobě tu sponku už zabudovanou
faustefra fascinátor mívají i v bižuteriích
mazanajana jednoznačně ke Catherinne , když hledáš v Praze. Ukazovala tady své práce a vždy boží.
A já poprosím o radu, co s bolavými koleny, když to ještě není k doktorovi. Nějakou mast, volně prodejný lék, něco na klouby, Alavis, nebo nějaké rehabilitační cviky, fyzioterapeuta?
nonemy a jak víš, že to ještě není k doktorovi? Podle mě by nic bolet nemělo. A když bolí, tak to má nějakou příčinu. Minimálně tu fyzio ti doktor napíše, i když samozřejmě můžeš jít někam sama.
No, Alavis, různé chondroitiny, glukosaminy a jiné mám za sebou a stejně mě ty artrotické klouby bolí. Jen prostě díky rentgenu vím, že to není žádné jiné svinsvo - viz Luna.
Kamarádka adoruje cannasan ARTRO.
Makara myslím si to :) I když mě to na dnešek poprvé i vzbudilo, ale pořád to není stálá bolest, jen sem tam, při nějakém pohybu. Je mi za nedlouho 45, já tak nějak dloufám, že to je na artitidu ještě brzy, a že to mám jen nějaké namožené. Děkuji za reakci a doporučení.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí