tv my ho mame normalne polozenej v krabici a pouzivame ho, dokud nedojde a neni dalsi. Vydrzi fakt v pohode rok. Ale musi predtim poradne vyschnout
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Tak jestli už máš zkušenosti... pro mě je to nový, nikdy jsem to nedělala. U toho Škody měl nalákal ten workshop a pak i lektorka která nám (dvěma zúčastněným) dala svoje číslo, že můžem volat o pomoc kdykoliv ![]()
Já hodlám udělat album pro zřítelnici... jako kořeny, aspoň teda ty co mam vyfocený, od praprababiček svatebních fotek až ke mně... chci jí to dát k letošním 15. narozeninám. Doufám pevně že to dám během měsíce - nejhorší bude vymyslet ty popisky k fotkám.
barbucha to bude moc pěkný dárek!
barbucha tak to je ale úžasný dárek... já dostala od dcery k Vánocům knížku "Mám tě ráda, mami", kam do předpřipravených kolonek dopisovala vzpomínky, dolepovala fotky, kreslila... byla jsem z toho úplně pryč a je to nejlepší dárek, jaký jsem kdy dostala, dodnes, když ji vezmu do ruky a listuju v ní, tak jsem totálně naměkko...
barbucha jo a ten 24 print je jednoduchý, jen se musí vybrat fotky a do toho vybraného alba doplnit, ten účel, co potřebuju, to splnilo.
barbucha Já dělám každý rok před vánoci výroční fotoknihu pro svoji maminku a zabere mi to tak tři týdny, ale kdyby se člověk zasnažil a nedělal to po kouskách po večerech, tak myslím, že za víkend může být hotovo (a ty popisky jsou fakt nejhorší).
barbucha ja myslím, že popisky k fotkám, při tvém literárním talentu nebude problém. ![]()
barbucha Já myslím, že to s tvým humorem bude úplně boží a nestárnoucí a ocení to ještě po letech. Úplně to vidím ty tvoje popisky!
barbucha A ona česky neumí viď? To budeš mít o to těžší. Úplně vidím, jak bys jí tam suše anglicky napsala ,,tohle je tvoje prababa z Podbaby,, a česky pak nějakou rodinou pikanterii či drb!
Nevíte někdo, jestli IKEA už má vánoční sortiment? Nějak nejsem schopná ho na webu najít, ale jinde už ho mají ![]()
dynda Minulej čtvrtek ještě nic vánočního neměli, já tam teda vlítla kvůli nůžkám, na který čekám už rok. Jo a byla jsem Brno.
tv moje zkušenost je, že nezáleží, jestli je česnek na klacku nebo ne, skladuju v chladnější místnosti, když se zjara začnu bát, že vyšeptá, oloupu, nasekám ho v robotu, zaliju olejem nebo sádlem a skladuju v lednici
Děkuju, tak to tak asi bude.
dynda viděla jsem v pondělí fotku, milion vánočních krámů už vylozeno
Díky, příští týden se asi hecnu.
dynda Praha Černý most už vánoční zboží měla, v sobotu
To je úžasný, jak se tady ví všechno. Děkuju.
Nemáte ějaký tip na culotts z COS co vypadají skvěle a 34 bude odpovídat 34? Nemůžu pořád tahat ten můj overal, nechci ho zničit přes zimu, ale se sakem jsou ty nohavice přesný. Nebo klidně i odjinud.
Neumí... resp. čtení v češtině by určitě nedala. Pikanterie holt budou v angličtině - ve švédštině bych například vylíčení únosu jeptišky určitě nezvládla ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí