barbucha :-D:-D. Bude to super! Sakra nechces to vydat nakonec pro všechny?:-D
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Prosimtě dyk by to nikoho nezajímalo, nějaký starý fotky. Těch má každej dost... a nějaký kostlivce ve skříni taky ![]()
Mha Tak to je super nápad! U nás v rodině je takovejch levobočků, že se divím, že nemám obě ruce levý. Jednomu prapra strýci byl za kmotra hrabě, u kterýho sloužila ta jeho matka, jenže pak záhadně ochořela a pan hrabě byl tak hodný, že jí našel ženicha a ještě jí prvorozenýho podžel při křtu. Pro statek strašně výhodný přátelství, můj prapra dědek je teda už donošenej a z manželství.
Teda musela jsem to přečíst dvakrát, abych pochopila, kdo je kdo. ![]()
Já bych mohla dodat i s fotkou příbuzné od cirkusu:)
Mha Hele úplně skvělá rodina, každý rodinný setkání potomků, který je jednou za dva roky, se začíná Sv. mší, pak je oběd, rodinný kronikář přečte kdo nepřežil a kdo se narodil, vdal, oženil, potom následuje káva a pomlouvají se ti, co nepřijeli. Akorát není záhodno odjíždět poslední, protože potom platíš za ty co nějak „zapoměli" že měli kávu, frťana, mirindu. Takže při počtu 90 členů nevycházíš z údivu, jakou máš skvělou rodinu a ty kořeny!!!
Mha Hele úplně skvělá rodina, každý rodinný setkání potomků, který je jednou za dva roky, se začíná Sv. mší, pak je oběd, rodinný kronikář přečte kdo nepřežil a kdo se narodil, vdal, oženil, potom následuje káva a pomlouvají se ti, co nepřijeli. Akorát není záhodno odjíždět poslední, protože potom platíš za ty co nějak „zapoměli" že měli kávu, frťana, mirindu. Takže při počtu 90 členů nevycházíš z údivu, jakou máš skvělou rodinu a ty kořeny!!!
Toto by sa mi strašne páčilo!!! A kľudne aj s tým účtom na koniec!!!
Muzu dodat pratetu, ktera si na pouti poridila dite, kdyz ji moje babicka neuhlidala, protoze randila s mym dedeckem :) Ta prateta byla strasne zbozna, co jsem ji znala, a ted mi na ni moje mama praskla jeste par veci, ze se nestacim divit! ![]()
Sice nemám co dodat, ale určitě si to koupím!
Mha Mému dědečkovi v matrice zkomolili přijímení a asi po dvaceti letech v roce 1930 zemský úřad rozhodl, že správně je to zkomolené jméno a muselo to být opraveno ve všech matrikách pro dědu, otce a syna.
A tento děda si bral babičku nezletilou. ![]()
Moji praprababičku omylem zastřelil jakýsi zhrzený důstojník,který chtěl původně zastřelit moji prababičku.Rozešla se s ním a on to neunesl.
Tak to je pecka!
Tak to je síla. Co se stalo s důstojníkem?
EDITH4B Bože to je strašný!
andulka01 Ty jo, tak to u nás ani to. my jsme prostě úplně normální
Ale jo něco by se možná našlo, dědova švagra bohužel popravilo gestapo.
brrr Ou
Těch smutných válečných a poválečných příběhů asi bude všude dost - gestapo, koncentráky, odsuny, znárodňování, kolektivizace, 68, normalizace... na události bohaté století.
Tyjo, kdybych vam vypovedela historii manzelovy rodiny... ale to by bylo moc smutny, tam se valka a Unor podepsaly seredne.
EDITH4B
Tak to je síla. Co se stalo s důstojníkem?
Údajně dopadl špatně, zavřeli ho.Ale dál nevím.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí