"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline moora
8668 příspěvků moje polička 04. listopadu 2021 07:23

notna mam 4500 s rezimem clean a white, zatim jsem moc neprisla na rozdil mezi nima (krome toho, ze white je o chvilku delsi). Jinak velka spokojenost.

Offline Paní Ef
příspěvků moje polička 04. listopadu 2021 09:10

notna Taky přidám svou špetku: rozhodně doporučuju plastové tělo toho kartáčku. Původně jsme měli ten typ s UV čištěním, ten byl kovový a používali jsme ho oba. Jenže muž (klasicky) i při mytí rukou zacáká celou koupelnu, tak i kartáček byl neustále zmáčený. Lak kolem těch tlačítek se velmi rychle odloučil a vypadalo to hrozně. Pak kartáček přestal pořádně vibrovat (podle mě tím denním měněním hlav). Teď máme každý svůj plastový a spokojenost.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 04. listopadu 2021 09:48

Prosím vás, dotaz z těch úplně nejblbějších, byla jsem ráno na ekg u nového pana doktora a ten si trval na sundání podprsenky. Na ekg už chodím řadu let, ale vždy ve spodním prádle. Setkala jste se s tím některá? Ordinace stejná, přístroj stejný, jenom doktor jiný. 

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 04. listopadu 2021 09:50

Kan po me to chteli 2x v nemocnici, bez podprsenky. 

Offline Vilemina
2360 příspěvků moje polička 04. listopadu 2021 09:59

Kan u mé praktické vždy bez prádla.

Offline EDITH4B
2131 příspěvků moje polička 04. listopadu 2021 10:01

Kan já byla na EKG v životě minimálně šestkrát (na různých místech)a vždy bez podprsenky .

Offline Myrtila
5357 příspěvků moje polička 04. listopadu 2021 10:08

Kan Jednou s a podruhe bez, ruzne ordinace. Vzdy to tocila sestra-zena. 

Offline Tabea
8149 příspěvků moje polička 04. listopadu 2021 10:09

Kan myslím, že to vůbec není blbej dotaz. Přestěhovali jsme se, našla jsem si novýho praktika, protože jsem potřebovala očkování. Pak jsem tam nekolik let nebyla, dokud jsem tam nesla těhotná s dlouhotrvajícím kaslem. Doktor vyžadoval kvůli poslechu nahoře bez. Přišlo mi to divný, ale víc jsem to neřešila. Pak jsme se odstěhovali. Když jsme se po roce a půl zas přistěhovali a já chtěla jít na preventivku, doktor sedel ve vězení kvůli zneužívání pacientek. Takže teď by u mě žádost o větší odkládají svršků než obvykle hned bila na poplach. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. listopadu 2021 10:13

Kan ekg mi taky dělají bez podprsenky, vždycky se u toho tak omluvně tváří. Naopak poslech kvůli kašli a podobně vždycky v prádle TabeaJe teda hustý, co píšeš.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 04. listopadu 2021 10:34

Tabea no tvl

Já EKG i poslech vždy v prádle. 

Offline Tabea
8149 příspěvků moje polička 04. listopadu 2021 10:35

Evaeva Jo, byla jsem z toho dost vedle. Zavolala jsem na starý číslo, tam jinej doktor. Když jsem se ptala, kde je původní, tak prý neví. Tak jsem ho hodila do Google a vylezlo hned několik článků. O to víc mě překvapuje případ toho neurologa (?) z Motola, který praktikuje v klidu dál. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 04. listopadu 2021 10:36

Kan U me to bylo tez bez.  Nerikam, ze to nejde i s ni. Jde o to, aby se elektrody upevnily do spravneho mezizebri. Takze zalezi na konkretni pacientce a asi i zvyku sestry/lekare. Poslech s pradlem. Priznam se, ze na salech a JIPu tohle neresime, protoze pacienti pradlo nemaji nikdy, a z praxi na skole uz si nic nepamatuju. 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 04. listopadu 2021 10:54

Kan Já si teda myslím, že v podprsence to nemůžeš dát na správná místa. Možná jen pokud člověk prsa nemá, ale jinak teda u nás si pacientky vždy odkládají všechno. 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 04. listopadu 2021 10:57

moora Já trochu doufám, že je po manželovi. Ten při seznámení vážil 72 kg a má 190 cm, později se dostal až na 100 a teď byl snad poprvé v životě nemocný a má 90. Ale on hodně sportuje a má svaly, takže vypadá štíhlejší. 

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 04. listopadu 2021 12:11

Renusatko Když je (v podstatě) nemá, tak taky odkládá :-).

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. listopadu 2021 12:29

Renusatko možná záleží na typu podprsenkyv nějaké bez výztuže by to třeba šlo.

Offline Sweet Potato
40482 příspěvků moje polička 04. listopadu 2021 12:35
Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 04. listopadu 2021 12:48

Evaeva Zina My to prostě neřešíme, sundávají si jí a je. Když tam někoho uložíš, tak znovu řešit jaké má prsa a podprsenku a pak mu říkat, že teda stejně má stoupnout a sundat to. Mimoto se pod to dává ten gel, pak vše upatlané. Ty svody se dávají hodně těsně pod prso a hlavně bys měla mít uvolněný hrudník při měření. 

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 04. listopadu 2021 13:06
Reakce na Zina:

Renusatko Když je (v podstatě) nemá, tak taky odkládá :-).

taky jsem na ekg vždy byla bez prádla a prsa jsou u mě nedostatkové zboží.

naopak jinde (při poslechu apod) jsem v životě podprsenku nesundavala. 
Tabea hnus!! Ještě ze jsi vyvázla

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 04. listopadu 2021 13:38