Kan Ale je teda pravda, že s doktorem má být u EKG pokaždé sestra. Nevím, jestli je to jen u nás, ale oni si to EKG ani neumí sami natočit (někteří). A pokud ano, tak ta sestra tam má být.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Renusatko Díky, dík. U nás je to tak, že ekg je u doktora v ordinaci a sestra je vedle v místnosti, kde bere krev, takže to připojení obstarává sestra a doktor sedí za počítačem. No a pořád couraj, někdo zaklepe, zvoní telefon.
Renusatko mě je to jasné, to bylo jen takové zamyšlení. Mě by asi nebylo těžké zneužít, já se svleču, když řeknou![]()
Kan jestli te to utesi, tak ja zase mela podle meho uchyla bratra na jipce v motole
rasaNori Tak já ho zrovna za úchyla nepovažovala, prostě mi to přišlo divné. Na té jip blbý, tam seš snadná kořist.
Kan nastesti jsem tam lezela presne 2 dny, nez me presunuli.
rasaNori Ze své zkušenosti z nemocnice můžu říct, že většina sanitářů byla nějak divná. Ale paměť mají až neskutečnou. Nedávno jsem něco řešila v nemocnici, kde minimálně 13 let nedělám a ti, kteří tam pořád jsou mě zdravili a někteří i jménem. Ani si asi nevšimli, že už tam nepracuju.
Je to obrovská nemocnice.
Blbý..zehlil niekto scuba šaty? Dá sa to alebo ich odpalim?
Mrakoplas Já žehlila na vlnu a přes mokrej kapesník. Normálně bych do toho nešla, ale sušila jsem je přehozený přes šňůru a ona se tam otlačila.
Kan dik, tiez som rozmýšľala cez mokrú utierku. Mne sa zas otlacili po zložení v kufri.
dotaz asi na Pavlena ty sis nechavala zuzovat kozacky, ze? muzu poprosit o kontakt, kde to bylo ev. i cenu at vim jestli to stoji za to, nebo je mam radej vratit... dekuju!
viktorka_od splavu brasnarstvi na Srbske, 541 241 584, stalo to nemalo, asi 1000,- ale vysledek bozi, obnaselo to i jednu zkousku, aby to bylo fakt dokonaly.
viktorka_od splavu já ti tedy,s dovolením,odpovím místo Pavlena ...podle ní jsem si dala zužit Cosmo Vagabond a dobrý,stálo to za to,bez zuzení bych to nosit nemohla...stálo to asi 500-600
...ovšem já jsem je nutně POTREBOVALA![]()
Pavlena aaaaaa...tak to jsem z toho vyšla levně![]()
Mám jeden trochu blbej - máte nějaký tip, kam v Praze jít s návštěvou s ciziny (kamarád, nikdy tu nebyl), když je blbý počasí? Trochu se nám změnily plány, takže musím něco vymyslet, jakože asi tak od teď do hodiny. Hospody ani kavárny to moc neřeší, protože já jsem na dost přísný dietě, a u mátovýho čaje dýl než hodinu nevydržím.
Zina Tak asi jedině muzea, galerie? Něco rozsáhléjo, kde se dá i posedět. Co by tak návštěvu mohlo zajímat? Staří mistři, Národní muzeum nebo Imaginárium bří Formanů...?
Zina Narodni muzeum? Muzete vyjet do kupole, je tam krasny vyhled na Vaclavak. Ale otevira az v 10.00 hod. Nebo Zizkovska vez? Dnes by mohlo byt pekne videt. Maji od 9.00
Zina co třeba Schwarzenbergský palác s výstavou starých Mistrů? Tam ale mají až od 10.
Zina Já bych šla asi do Národního muzea, je krásné i samo o sobě, ten výhled z kopule je luxusní a i ta spojovací chodba s novou budovou je super. A kavárna je tam fajn. To Imaginárium bych moc chtěla vidět, ale nebyla jsem tam. A co starý dobrý Hrad? :-) Teď jsme tam byli o víkendu a je to moc fajn, pro cizince to může být taky dost zajímavé. V devět tam ještě nebude ani noha.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí