Takto jsem se jednou, v dobách, když jsem ještě mohla pít víno, zúčastnila MVC na Slovensku. Bylo to tak,že nás autobus vyzvedl v Bratislavě a celý víkend vozil od pivnice k pivnici. No a večer v deset nám na odjezdu v Modre chyběl jeden kus. Někdo tam měl něj číslo, ale nezvedal. Po půlhodině čekání jsme ho tam nechali.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
andulka01 no proč jsem o Frukoilu tehdá nevěděla? Něco natankuješ, něco vypustíš, dobro po všech stranách, je jedno, že je z brambor
dzizisketa taky se historkami jenom hemžíš?
quebrada hele obejda byl rád, že tam neumrznul - byla jsem mlaďounká, tak si mohl myslet, že jsem byla schopná ještě horších opomenutí a ještě mně děkoval: od té doby jsem nepila lepší whisky- měl tu rašelinovou, doma ve Skotsku dělanou![]()
Isca a teď teda musím číst. Jak jsem se zjevila, tak odcházím...
Tímto děkuji asi continuity za info že kartáčky z dm sedí na sonicare, dnes jsem zakoupila ![]()
JankaM to jsem ale nebyla já. Taky jsem to nevěděla. Já vždy zakoupim zásobu v nazuby, když mají slevy.
continuity tak asi Candance , si vás pletu, tímto děkuji i jí
JankaM neni zac
JankaM to jsem rada, ze s continuity . Ona ma takovy prehled o vsem, to ja nemam, mam ted unaveny mozek
Teď si mě pobavila. Já se momentálně cítím jak vyzdimany citron. Potřebovala bych tak dva týdny nedělat nic.
continuity ja se tak taky citim a nejsem schopna vstrebat skoro zadne info. Vsechno okolo me jen leti a ja se snazim, abych si to zapamatovala a nic. Mne se to nestavalo, nikdy. Ja se tu radsi casto zeptam, abych dostala odpoved a nemusela nic resit.
A casto se ani nezeptam a jen cekam, co kdo napise, abych nejake info o covid, politice mela.
Ja pritom vzdycky data a informace umela zpracovat...
Je to unavou. Ja porad odpocitavam, kdy nebudu delat nic a odpocinu si a furt se neco objevuje.
Kdyz vas tak ctu, tak myslim na jednu vec, ktera me posledni dobu trochu desi...kdyz se zamyslim nad nasim pracovnim kolektivem, tak v podstate neznam cloveka, ktery by nebyl prepracovany, vystresovany, nervni nebo unaveny. Na chodbach potkavam misto lidi plouzici se zombiky. Uz ani na odpoledni desetiminutovy kafe se nesejdem. A kdyz jo, tak je to nejak bez humoru. Dneska jsem mela dopoledne vyuku a dost me prekvapilo, kolik kolegu jsem tam potkala - protoze je tam konecne klid a nikdo po nich "nic nechce". Jestli je za tim podzim, covid atmosfera....ja nevim. Ale nikomu tam ted neni uplne hej. Cekam, kdo se prvni zblazni ![]()
Ufff...jsem si potrebovala odlozit.
Ja ti moc rozumím.
já jsem se v práci uměla utavit i před covidem, ne že ne. teď je to navíc složité tím, že dělám milion věci navíc, které jsem předtím nedělala - třeba denně vařím. mě to jakoby nevadí, umím si to zorganizovat a i umím vařit efektivně. Ale bere mi to značnou část kapacity která mi pak chybí jinde.
Hodně jsem na netu, nikdy jsem úplně nesledovala českou politiku, ale teď to člověk potřebuje, aby se vůbec mohl rozhodovat co dál.
Navíc si všichni zvyklí, že jsem furt doma/ resp. on-line.
Teď jsem měla nějaké schůzky u klienta a kolega mě sháněl. Když jsem se mu večer ozvala zpět, tak se zeptal, kde jsem byla, jestli nakupovat. ![]()
Docela závidím lidem, kteří byli alespoň nějakou dobu na překážkách. Já jedu furt naplno a už mě to docela zmáhá. Navíc se šéf rozhodl, že nám ten předvánoční ceres ještě zpestří tím, že budeme řešit strategii. Máme jet zas na dva dny někam, no naštěstí to vypadá, že onemocnim. ![]()
continuitypreju hodne sil! Mne prave zarazila ta plosnost - i vzhledem k tomu, ze lonsky roky byl organizacne mnohem narocnejsi.
Ja jsem ted mela moznost nechat si pomerne vyznamne "navysit uvazek", coz je po strance ohodnoceni super, ale bude to pekelnej rok. Ale pak uz vydrzim uplne vsechno ![]()
Ja mam praci podobne te tvoji. A je to to same. Vetsina je ko, vystresovana, ti, co nejsou, jsou skoro cely Covid nekde uliti (OCR,HO).
My ostatni to kombinujeme. Vetsinou mame muze, malokdo ma.male deti. Ja k tomu stejne jako continuity vareni, ukoly, online vyuku - skola i ZUS. Bez jedine OCR, v praci naplno.
Uz jsem oznamila sefovi, ze jak pujdou deti do karanteny, jdu na OCR. A on trochu nechape proc, kdyz mi vysel vstric homeofficem.
Taková zajímavá zkušenost z insta..opakovaně se mi stalo, že jsem zjistila, že mám ve sledovaných neco, co jsem určitě sledovat nechtěla, většinou jsou to takový ty ,vtipný' kanály. To mi to tam vážně insta cpe na tajňačku a doufá, že si nevšimnu? A fakt se to stává pravidelně, jistě to nebude náhodný ukliknutí..
Candance Takhle "odpočinout" jsem pojala úmysl na jaře. No jenže to bylo v době kdy MZ vydal jakýsi stopadesatý cosi, kterým rozhodl že složky integrovaného záchranného systému včetně ozbrojených sil mají dítka umístit někam kde je někdo pohlídá. Jenže jaksi jsem to nezjistila, u manžela v práci taky nikdo nic(nás se to určitě netyka) a dopadlo to tak že mi sociálka neproplatila tři dny, že nemám nárok. Trošku dražší odpocinuti
a ještě jsem musela v práci žádat o neplacené volno. A když jsem se ptala ředitelky místní školy tak ona to za má těmto dětem zajistit "hlídání" zjistila asi po šesti týdnech poté co se na to ptal nějaký rodic
No.proste.chaos.jako.vzdy.
Ounz do tvyho feedu se normalne mixujou tzv. "doporucene" a cim min toho sledujes, tim vic tehlech debilit se ti tam micha....
Ounz Fakt ve sledovaných? Mezi sledovanými posty chodí reklamní a často člověk sjede do doporučených, ani neví jak. Ale že by se samy nacpaly do sledovaných, to se mi nezdá.
rysamona tak to je taky super.
Mne ta touzebna ocr vyjde za 2 tydny - musim odevzdat projekt. Nebo az doplanuji dulezitou sluzebku a odjedu. A zase budu nahrana - tj v praci a lepit uceni, praci a domacnost. A to pise clovek, co dva rodicaky nadsene pracoval a praci miluje. Tak
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí