Candance tak to je klasika. Když má člověk v práci vše v pořádku, nenaplanované schůzky tak nic. Jakmile mam cely den kontrolní prohlídky tak bac.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
711990 to je právě to, to nejsou ty doporučené..normálně fakt musím kliknout na zrušit sledování..
Sweet Potato no nejsou to ty reklamy. Já věděla, že tu budu za paranoidní ![]()
Ounz Uka! Třeba taky sleduju něco, o čem nemám ani tušení.
Sweet Potato no já vždycky, jak jsem na to přišla, jsem dala unfollow. Právě to ani není nic co bych fakt sledovat chtěla..
Ounz Tak jsem teď prošla seznam sledovaných a žádného vetřelce nenašla.
Sweet Potato
aaarhg, tak je to jasný, jsem bláznivka!
Ounz taky se mi to stalo, všimla jsem si toho úplně náhodou, protože já nemám čas sledovat ani ty, co sledovat chci :-) zrovna dnes jsem někoho takového odhalila...
nolita a vida, tak přece jen..taky mi to vadí, že mi to plevelů ty moje sledovaný (plus ty reklamy). Je to teda docela oráchlý..
Ounz ty reklamy jsou pruda, ale aspoň je to na první pohled hned poznatelné, ty účty, co se mi tam vnutí jsou horší ... já na to fakt přišla náhodou, musím to projet, zda tam není ještě někdo takový....
Ounz Asi mne IG vyhodnotil jako neperspektivní.
Sweet Potato no to buď ráda!
nolita já jsem vždycky našla max jeden..tak snad
Lama_z_Lana continuity podle me spousta lidi totalne vyhorela. Neni se cemu divit. Ja kdyz si predstavim, jak to musely pytlikovat nektere kolegyne - prace na fulltime z bytu, v byte dve deti, ktere vyzaduji pozornost, na ocich domaci prace, do toho resit obedy...z te predstavy me poliva horko. To se nascita a verim, ze nekteri uz nemaji odkud brat.
Taky myslim, ze vetsine lidi to v hlave dost srotuje, jistoty byly otreseny, tak vyskakuji ruzne nevesele scenare, coz na nalade neprida.
Gatita jo, myslim ze jsi tu atmosfera vystihla dost presne. Nas je teda cca polovina furt bezdetnejch, ale tam je to cejtit. Presne, to vyhoreni...jako by nebylo se na co tesit.
Lama_z_Lana Já si myslím, že teď je takové to období ,,do jara daleko a už jsme si to vloni zažili,,. Jakože prostě už víš do čeho s tím podzimem jdeš, bohužel, už je ta představa víc jasná. Já jsem viděla minulý týden úplně hotovou kamarádku, já tady o sobě píšu, že jsem už půl blázen, ale asi nejsem. No zkrátka bylo mi ji fakt líto no. Jak píšeš, dětny jsou vyřízeny z těch představ co je čeká, kolik toho musej řešit navic a bezdětný se nemaj na co těšit, je to takový bezútěšný.
Karja to si vystihla přesně. Navíc velká část lidí doufala, že už bude líp.
Ounz tyjo aha, tak to je zahadny!!!!Ale nemyslim, ze jsi paranoidni![]()
Gatita Lama_z_Lana souhlas, ja se na pristi mesice divam s velkymi obavami, mam pocit, ze dalsi kolo HO s detmi za tady nedam, navic s prvnackem. Pokazde, kdyz se v praci zmini, ze nas brzy na HO poslou, tak se mi stahne zaludek. Vazne uvazuju, ze jestli deti zavrou zase doma, tak jdu na OCR. Do toho zase strach o nase. Plus se se*e plno veci i jinak, nejak nedokazu vypnout mozek. Jsem posledni dobou ve velke nepohode.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí