Lamicka to úplně chápu! Taky nemám zrovna dobré pocity z toho, že bychom měli zase být zavření doma. A to k tomu nemám práci ani školáky. Snad se podaří aspoň první stupeň udržet otevřený co nejdéle. I když je to bohužel zrovna věková kategorie, co se nedá očkovat.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Viděl jste někdo naživo tyhle froda? Jak moc jsou holčičí:)?
Evaeva nejsou, klidně bych je klukovi dala. Ale ta látková část mi přišla na zimní boty dost tenká, já budu kupovat tu koženou variantu. (mají látkový s membránou, nízký kožený a vysoký kožený. A ještě různý vnitrky, buď ovčí, trochu hrubší, a jehněčí, ta je hebounká)
žluťásek jo, já vím. Ty kožené mám pro staršího, ale pro mladšího nemůžu sehnat. Mají membránu a uvnitř vlnu, to bude v pohodě. Vezmu k nim ještě dvoje jiné a něco vyberu.
Mne taky prijde, ze ted strasne moc energie ubira to, ze clovek vlastne nemuze uplne vypnout. I kdyz pominu HO a on-line vyuku, tak porad hlidat ta menici se opatreni, kolik z nas melo starosti s ockovanim svych (pra)rodicu, pak i pres leto, kdyz chtel clovek nekam vypadnout, tak bylo potreba hlidat, ve ktere zemi chteji test, ockovani, oboje, max kolik hodin stare, nechat testovat deti kvuli navsteve bazenu... Proste porad neco jede na pozadi a je potreba tomu venovat cast pozornosti.
Gatita jo, myslim ze jsi tu atmosfera vystihla dost presne. Nas je teda cca polovina furt bezdetnejch, ale tam je to cejtit. Presne, to vyhoreni...jako by nebylo se na co tesit.
Hele vono je to taky tím, že si všichni tak nějak mysleli, že ustojíme rok covidu a pak bude pokoj. No a neni, tak to zklamání a vyhlídka na to, že pojedem všechno nanovo... to člověku nepřidá ![]()
A přibyla práce, vidim aspoň u nás - jak zrušili velký očkovací centra tak to hodili na ambulanci, kde se ovšem musej postarat o svoje běžný pacienty taky, pročež doktůrek už pomalu pracuje k mrtvici a sestra do blázince. A laborka jede kromě jinýho navíc testy. Konec v nedohlednu...
Lamicka kdyz na ty moje uz OCR nedostanu. No v nejhorším dám výpověď. To se dá konec konců udělat vždy
Už jsem se dřív rozhodla, že tak jako tak, příští léto si udělám volno. Jestli to bude neplacené volno nebo jinak je už asi jedno.
Myrtila Špatný přístup, zrovna včera jsem si pochvalovala s kamarádkou (i když s trochou ironie), jak nás ta věčně měnící se nařízení udržují ve střehu! ![]()
Jinak pochopitelně souhlasím, je to náročné, trvá to už dlouho a konec v nedohlednu. :-(
Garfie Hele já mám asi taky strašnej přístup k tomu všemu teď. Kamarádka mi říkala, že jí zdražili benzín o 10,- tak jí říkám, že aspoň natankuje za litr rychleji, než před půl rokem, tak blíží se zima, že a ta pumpařská pistole děsně studí. Netvářila se.
continuity Volno v lete me uz taky napadlo. Udelala jsem to tak, kdyz jsem jednou menila praci a bylo to moc fajn :)
poradíte mi, jak tohle otevřít? v návodu samý kraviny typu "neházejte do běžného odpadu, když se rozbije přestaňte používat....", ale jak se do toho narvou baterie to nepíšou ![]()

RoSa co ten sroubek?
RoSa Rozšroubovat a pak vysunout ve směru té asi šipky?
moora Sweet Potato jo, ten šroubek to byl... nechápu, proč takový jištění, na ten nesmysl by stačilo pouhý zaklapnutí plastu... jo a překvápko: neni to bílý světlo jak jsem chtěla/očekávala, ale multicolor... mě trefí!!! eštěže to nebliká! ![]()
Ounz Tak a jsi pomstěna. IG mi právě nabídl ke sledování jedny mé nájemníky. Vzhledem k tomu, že nepodnikají v kočkách, kytkách ani víně, bude za tím nějaká čertovina.
Ale zase jsem si aspoň prohlédla fotky a ujistila se, že ten prostor fakt dost vymazlili.
RoSa Já myslím, že se tím šroubováním sychrují, že nebudou muset čelit žalobě, že nějaké batole ožužlalo baterku. Hračky to tak mají všechny a čím dál víc spotřebičů taky.
Sweet Potato jojo, z výměny baterek u hračky se stalo výborné dobrodružství. Je potřeba najít tátovo nářadí, správný šroubovák,... Super akce.
Sweet Potato telefonní číslo? Nevim jak IG, ale třeba FB mi vyhazuje lidi na přátelství, kteří mi na mobil volali i pracovně.
Evaeva Ma to jiste i sve vyhody kdyz nejaka hracka na cas umlkne
.
To by ještě nevadilo, že musím najít šroubovák, ale dávají tam ty malé skrutečky, ke kterým je potřeba pomaly hodinářskou výbavu. Jinak bych vytáhla ze šuflíku některý z nožů, ale ty jsou na to všechny velké.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí