Mermaid Jj,nemusíš. Děkuji, já myslela, že jsi nějak víc listovala. Třeba se nějaký další čtenář tady najde;-)
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Tak u nás ve vinotéce měli tu slivovici Žufánek. Jedinou láhev.
Kdyz objednam ted na rohliku da Se to nejak udelat aby nakup prisel zitra? ASI ne co?
0zero7 zvolis si konkrétní datum a hodinu. Jestli mají volný slot, tak nevim, proc by nešlo.
Krehutka aha. Zkusim. Dik!
0zero7 můžeš udělat nákup snad až 14 dní dopředu. Několik hodin před jejich plánovaným příjezdem můžeš do nákupu přihazovat.
Tak Betty tak to dobre dopadlo. Zrovna jsem ti chtela psat, ze jsem ted byla v nejake farmarske prodejne u nas a Zufanky tam meli.
baltik jo jsem ráda, když tu byl doporučovanej.
0zero7 myslím, že už si jí takhle něco "posílala", ne? Mi to přijde úplně super! Jinak na rohlíku mají i kytice.
0zero7 teď koukám, že jsem tě mystifikovala, objednávat jde "jen" tři dny předem
Evaeva v poho. Potrebovala jsem to rychle prave. Takze super! Kytice Se mi moc nelibily prave. Kamoska Ma spatnou zkusenost tak jsem ty prachy pridala na jidlo a vino. Mama uz Ma tri doma a narozky az zitra tak Bude zasobena
Dekuju moc! To budu delat takhle pro lidi v cz asi casteji.
0zero7 já u nich s kyticemi žádné zkušenosti nemám. Párkrát jsem objednávala nějaké chryzantémy nebo tak v květináči a ty byly v pořádku. Ale samozřejmě jídlo je jistější.
Tak Betty Tak ta ti byla souzena! :-)
Mermaid Tak jsem to objednala, na internetu je i náhled a fakt se mi to líbilo.
Karja určitě udělá radost ![]()
Koupila jsem si docela drahy ubrus.(tedy na to co jsem ochotna za ubrus dat)![]()
A po vyprani jsem vytahla strasnou zmuchlaninu.
Uz bylo videt,ze vyzehlit to bude dost problem,a taky jo.....![]()
nakonec na plose stolu se to ztrati,ale ty boky.Zehlila jsem to vlhke,ale fakt hruza.Vite nekdo jeste nejaky jiny figl?![]()
Zarinya A složení? Není to nějaká směska s povrchovou úpravou proti špinění?
Zarinya A složení? Není to nějaká směska s povrchovou úpravou proti špinění?
100%bavlna s lurexem.
Zarinya A mělas v sušičce? Bavlna je ok, ale to lurexový vlákno je pěkná umělá svině. Možná napařovat přes mokrou utěrku a žehličku mít na bavlnu? Ale prvně vyzkoušej na kousku.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí