Karoleena Lenka22 vzhledem k tomu, že už jsme tři, tak to asi rarita nebude :)
Tak já mám stejnýho hybrida - autorka dole, ale v tiráži nic o dotisku není. Zajímalo by mě, co to teda je, jenom ze zvědavosti, prodat ho nechci.
Karoleena Lenka22 vzhledem k tomu, že už jsme tři, tak to asi rarita nebude :)
Tak já mám stejnýho hybrida - autorka dole, ale v tiráži nic o dotisku není. Zajímalo by mě, co to teda je, jenom ze zvědavosti, prodat ho nechci.
Lenka22 taky mam to same vydani.
Renusatko prosím, jak dlouho se u vás v ordinaci aplikuje biologická léčba Proliem? Jestli to není nevhodná otázka.
Tak Betty Já jsem tam 9 let a dává se to celou dobu. Myslím, že holky říkaly, že už se tam tak rok podává. Takže 10 určitě.
Renusatko aha děkuji, já jsem zrovna dnes byla na injekci. Léčím se už 15let a teprve před rokem Prolio. Předtím jen Bonvivu a Alphu D3.
Tak BettyTa Prolia má nějaká kritéria, pokud je nespňuješ, nemáš nález na nasazení té léčby, tak ji nedostaneš. V začátku určitě byly přísnější vstupní hodnoty a postupně se to uvolňuje pro víc pacientek i s mírnějším nálezem, kterým třeba Bonviva nepomohla. Ona ta injekce stojí asi 5500, takže v začátku se to nedávalo úplně každému. Teď už mi přijde, že jí má velká spousta pacientů.
Plánuji si koupit kávovar, resp. espresso.
Nechci žádnou strojovnu, na mých 5-7 kafi týdne nepotřebuji nic extra.
Takze taky nic za 15+ tisíc.
A raději s integrovaným mlýnkem, na zrnkovou kávu, nechci kapsle.
Nemáte tip? Nebo jak vybírat? Na co se soustředit a na co si dát pozor?
Za nákupy v Lidlu jsem nasbíral body a mohla si tak vybrat hrnky. Velké nepotřebuji, tak jsem si vzala ty dva nejmenší na espresso. Ale nemám přístroj, tak ho musím koupit.
A to se vyplatí.. ![]()
![]()
Prosím pěkně , potřebovala bych fakt dobrou slivovici. Ještě ke všemu do neděle. Děkuji .
Dostala jsem rasokouli,zatim je v pytliku a musim umyt tu sklenici.Ma nekdo,prosim chut mi popsat jak s tim zacit a dal se o to starat?predem dekuji.![]()
Dadoo myslím ze tchyně má De'Longhi magnifica S a je spokojená velmi.
My máme taky De'Longhi, ale nějaký dražší.V kadeřnictví mám taky De'Longhi ,ale pákový a presso dělá moc dobrý.
EDITH4B
než som to naskrabala ![]()
711990 EDITH4B Mrakoplas dekuju moc. Udělala jsem si zatím malý průzkum a vyšlo mi z toho, že budu asi vybírat mezi dvěma značkami. DeLonghi nebo Krupp.
DeLonghi je mi nějak sympatičtější.
Ovšem teď mě zase děsí, že jsou dost obří. Abych ho mohla nastěhovat, budu muset něco vystěhovat. Buď sebe, nebo kocoura. ![]()
continuity taky jsem na ně narazila, píšou doručení do 17.12. Tak něco koupím. Ale který z nich.
Dadoo a nevyplatí se ti spíš si kupovat mletou a kafe uvařit v moka konvičce? ![]()
Tak Betty continuity týjo, to jsou teda ceny! kdyby vám stačila 50% jablkovice z pěstitelské pálenice, s etiketou!, tak mám docela velký zásoby a vůbec to neužiju (už)...
RoSa pokud je dobrá, tak koupím.
continuity můžem se domluvit na košt ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.