Kanzehlila jsem to vlhky,tak snad uterka by moc nevylepsila,nesusila jsem to a zehlila na nejvyssi teplotu s parou ac pisou na min,ale to uz by neslo vubec.![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Zarinya Chápu. Já měla cargo kalhoty s lurexem a byly strašný, vzhledově ok, ale ta údržba.
Kan nejspíš už jdu s příspěvkem po funuse, ale v Brně je pár stánků přesunutých ze Zelňáku nebo od Jošta v tržnici na zelňáku a v Alfapasáži. Budou určitě rádi za každého, kdo k nim zajde.
madluša Díky. Jestli budu mít cestu do velkoskladu, tak bych se podívala ráda.
madluša Díky moc za info, kouknu se.
Zarinya Lurex se myslim nema naparovat. A zehlit na nizkou teplotu. Asi bych to zkusila pres nejakou tenkou uterku a bez pary. Klidne na vyssi teplotu, kdyz to bude pres uterku. A on se lurex myslim ani nema moc prat, praskaji pri tom ta vlakna. No na prd. :-(
Garfie problem neni lurex,ale ta bavlna pod nim.
na nizkou teplotu to nepujde vubec.
Zarinya Aha, tak to nevim, leda prohnat mandlem ;-) Ale taky mam takovy ubrus, co nejde poradne vyzehlit ![]()
Jezdí tady někdo s dítětem (starším 6ti let) do lázní nebo ozdravovny?
Garfieno,ted na to koukam a je to fakt hruza.....![]()
nevyzehlitelny ubrus je tedy naprosto k nicemu.Mandl nemam k dispozici a shanet se po nem nebudu.![]()
Mulen kolegyně z práce, co potřebuješ?
Váhám teda do kterýho vlákna s tím, ale zkusím to tady. Neteř má v lednu narozeniny (bude mít 19), s nápady jsem se vcelku vyčerpala na Vánoce, jednu drobnost pro ni mám, ale napadlo mě, že bych jí objednala předplatné nějakého časopisu, asi ve stylu Cosmopolitan. Ale vůbec už časopisy nečtu a nemám přehled. Napadá vás něco? Ona není žádný přehnaný blázen do módy a stylu, takže na Elle, Vogue a podobně to není, taky žádná velká intelektuálka na Téma, Reflex a podobně. Nejlíp mi z toho vychází ten Cosmopolitan, ale jestli vás něco napadne, tak sem s tím.
Garfie a co poukazka do obchodu?
Garfie Heroine?
Garfie A jaké má koníčky? Je kreativní? Marianne mi přijde takový univerzální. Něco móda,něco vaření a cestování, kosmetika, od každého trochu a našroubované na tuzemský trh.
Kan Mně právě přijde Marianne už trochu pro dospělý. :-) Ona je ještě na střední, to už raději ten Cosmopolitan. Nemá právě žádný speciální koníček, taková normální holka. Trochu čte, trochu sportuje, nejvíc teď asi kosmetika a móda, ale zase to neprožívá nějak přehnaně.
Klara
Dík, dobrej tip, ten jsem kdysi někde pročítala, musím na to znovu mrknout.
Zarinya To je takový dárek z nouze do zálohy! :-)
Garfie nebaví ji nějaký podcast, že bys jí zaplatila Patreon?
Mulen jezdí dcera, co potřebuješ vědět, možná by poradila?
Torrah Ty jo, to je docela dobrej nápad! To by mě samotnou asi vůbec nenapadlo....
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí