MulenDěkuju, ten vypadá dobře, Ale zse nemám mlýnek a musela bych kupovat.
Asi zůstanu u toho instantu a na dobré kafe si zajdu do kavárny. ![]()
MulenDěkuju, ten vypadá dobře, Ale zse nemám mlýnek a musela bych kupovat.
Asi zůstanu u toho instantu a na dobré kafe si zajdu do kavárny. ![]()
Tak Betty Taky jsem chtěla doporučit Žufánka.
Mermaid Světlo si pamatuješ špatně, to právě řasokoule rády nemají, přirozeně žijí na dně studenějších jezer. Takže sice ne úplnou tmu (i když i tu podle mojí zkušenosti snesou), ale klidně někde zastrčená být může.
Mulen Ty jo, mít pressovar a mlít si kávu bokem, to by mě asi štrajchlo! ![]()
Dadoo A nechceš zkusit frenchpress nebo moka konvičku? Obojí je malý a skladný (a levný), nenáročný na přípravu a výsledek je řádově lepší než instant :)
continuity Na Míráku je to bez stánků dost smutné. Staromáku jejich absence naopak svědčí. Lidí je tam teda dost i tak.
Dadoo A nechceš zkusit frenchpress nebo moka konvičku? Obojí je malý a skladný (a levný), nenáročný na přípravu a výsledek je řádově lepší než instant :)
Souhlasím. Při jednom kafi denně se to dá namlít i ručním mlýnkem, nebo i nějaký elektrický mlýnek zabere mnohem méně místa než pákovka
pokud Dadoo netrvá vyloženě na chuti espressa.
Ještě přidávám aeropress, to je taky vtipná vychytávka. Jinak to koťogo je lepší mít na plynovém sporáku.
Karja Myslíš tu velikou? Je hodně veliká a drahá a taková... pro nadšené fanynky. Kdyby mámu spíš zajímal Gott a okolnosti jeho života, třeba i emigrace, anticharta apod. (o kterých se myslím v té velké taktně mlčí), vyšla teď kniha od Pavla Klusáka Gott - československý příběh. (Nalinkovala jsem e-shop, kde je dostupná, jinak tady je na stránkách Hostu)
Aranel Já si to třeba nechávám rovnou namlít z pražírny, chci to mít fakt bez práce :)
Garfie
proč? Navíc na to mám často lidi!
Mě fakt jiný kafe přestalo chutnat. Na dovolené bere kamarádka frenchpress nebo konvičku a není to ono. A hlavně potřebuju napěněné horké mléko :)
Mulen No jo, ale existují kávovary, co ti to kafe rovnou pomelou (teda do teď jsem myslela, že takové jsou všechny!!!) ![]()
Garfie ale ta cena je už jinde a ty levnější mají ten mlýnek nic moc.
V práci máme nějaký ten dražší a kafe mi z něj nechutná a to mě štve moc![]()
Mulen jak chceš, klidně si ho mel bokem ![]()
Garfie máš pravdu, tak ještě že jsem si ji nikdy nepořídila, to bych ji ještě utýrala světlem ![]()
Tak Betty diporucuju baron hildprandt slivovici
Aranel Já myslím že ji spíš zajímají drby a rodina.
Měl jste někdo v ruce tu novou knihu Karla Gotta? Vůbec nevím, co koupit mámě.
Kupovala jsem ji mamce (milovnici Karla) k narozeninám a je z ní nadšená, ta kniha je sice docela drahá, ale je obrovská, tlustá a jsou tam mraky i prý dosud nezveřejněných fotek + Karlova biografie
Mermaid Aha aha, a tvoje maminka hodně čte? Moje vůbec, ale fanynka Gotta je celoživotní, teď byla na nějakém tom muzikálu, tak z toho taky byla odvazana. Ale víš co, nerada bych vyhodila tisícovku, jednu knihu i nem kdysi ji ségra dávala a ta jí tenkrát moc nezaujala, ale to bylo asi něco levneho, to jsme ještě studovaly
Karja Jestli nečte vůbec, tak bych to zvážila. Zase aby to měla jen na prohlížení obrázků, to je asi škoda peněz. Kouzlo té knihy má být v tom, že je to prý jediná Karlova autorská biografie, kterou navíc dopisoval pár dnů před smrtí, já jí ještě přečíst nestihla, ale máma v tom ležela kolik večerů a pak mi vždycky do telefonu hlásila, jakou zajímavost se tam dočetla
Tak jí radši sežeň ten film Karel, třeba se prodává na DVD, já na něm byla v kině a docela mě rozsekal
Mermaid Ona na něm taky byla. A jsou tam nějaký jakože drby? Ji by asi zajímalo něco o jeho rodičích,příbuzných, láskách.
Sweet Potato diky
Karja To konkrétně nevím, ještě jsem to nečetla a k mámě se až do Vánoc nedostanu, abych nakoukla. Ale co jsem pochopila, tak popisuje celý svůj život po profesní i osobní stránce, takže by tam mělo být i to, co zmiňuješ, otázka je, v jakém rozsahu. Jedině, že se mámy zeptám, ale až zítra, dnes je celý den v práci
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.