Kan Máme doma polštáře s monogramem už vdané babičky. Tak možná to nebyla výbava?
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Mám ultra blbej dotaz. Dřív, když si nevěsta chytala výbavu a vyšívala si monogram na povlečení, byly to písmena za svobodna, že? Nebo se tam ten monogram dovyšíval dodatečně, až bylo po zásnubách a bylo jasný nový příjmení?
Moje babička si vyšila monogramy už s novým příjmením resp. písmenem... ale čekala na svatbu dlouho, tak měla dost času (i několik koberců stihla při tom čekání uvázat).
Povlečení bylo krásný a kvalitní a já ho s potěšením zdědila, ale ráno jsem se probouzela s tím monogramem na ksichtě ![]()
Máte, prosím, někdo zkušenost(nebo ze svého okolí)
s úzkostmi, úzkostnými stavy a psych. atakou u dospívajících.?.
Co je a co není dobré, jak se k takovému puberťákovi nejlépe chovat.?.
(s psychologem už pracovat začal...)
Miru Tady jsou linky s dobrými radami dvou neziskovek, které se tou tematikou zabývají. Když byste to chtěla nějak konkrétněji rozebírat, tak se můžete na některou z těch neziskovek obrátit - v rámci poradenství pro vaši konkrétní situaci.
https://www.centrumlocika.cz/novinky/uzkost-u-dospivajicich
https://sancedetem.cz/problemy-s-uzkosti-strachem
https://sancedetem.cz/nejcastejsi-psychicke-problemy-v-dospivani
Dívám se na Nově na Lásku nebeskou. Ten dabing byl vždycky tak blbý?
brrr hned jsem to zapnula, ale na naší Nově dávají Byl jednou jeden král ![]()
děkuju...
brrr chytla jsem jen závěr, ale přišlo mi to namluvene jako vždycky.
brrr No ta je tam ale exemplarne silena, ten rozhovor u Marka me vyslovene drasa!
Pinot Noir Garfie brrr mne se líbila snad jedině v Pokání, a řekla bych, že v Lásce nebeské je z té plejády herců vyloženě nejslabší. Viděla jsem dnes tedy jenom začátek, protože manžel ten film nesnáší, a já bych si ho chtěla užít bez blbejch keců, a dabing mi přišel jako vždycky.
Za trest jsem mu pustila Deváté srdce, viděl to v programu a říkal - hele, pohádka, to bychom mohli pustit dceři ![]()
Mohučanka Deváté srdce
Já mám kromě Lásky nebeské (preferuju původní znění, v překladu mnohý vtip ztratil osten; a mrzí mě, že dodnes neudělali verzi rozšířenou o vystřižené scény) jako vánoční romaticku komedii ráda ještě Prázdniny (Kate Winslet, Cameron Diaz, Jack Black a Jude Law).
Mohučanka mně se líbí jen na fotkách, ale jako herečka ne, ta její věčně otevřená pusa jako při rýmě a předsunutá dolní čelist mi vyloženě vadí.
Jitka77 no, tak původní znění je něco jiného, mě dost mrzí, že naše o2tv nabízí původní znění jen u některých kanálů. Nebo to neumím.
Mohučanka Já mám DVD ![]()
Jitka77 Ja to dvd nekomu pujcila a uz nikdy se mi nevratilo
vystrizene sceny byly super.
Existuje dokonce i japonska verze-All It Began When I Met You a ta je teda nic moc a dost smutna (da se najit i s ceskymi titulky). A nevim jestli znate polskou Noc plnou zazraku? Tu mam moc rada. :-)
Garfie To zní zajímavě... smutek patří k svátkům taky. Vybavil se mi film Noel se Susan Sarandon, kde vánoční zázrak spočívá mj. v tom, že nemocná matka má světlejší chvilku a na moment si vybaví, že tohle je její dcera.
Anaj na me si uz neprijde. Jak ma za tyden vic skladeb nacvicit, tak ja ji to stridam, staci, hrej dalsi od 2.radku jen levou rukou
Dík za tip, to si musím pamatovat ...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí