Karja A to mas tu co autorizovala Gottova manzelka nebo tu druhou? Slysela jsem zajimavy rozhovor s tim clovekem co napsal tu neautorizovanou .
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Karja Ježiš tohle miluju, nemůžeš sem rovnou napsat, co jsi zjistila? Moje představivost teď jede od nějaké trapné informace o Gottovi až po to, že knihkupec podvádí svoji ženu s tvou nejlepší kamarádkou! ![]()
Jinak teda s tou knihou tě lituju, pokud se mámě nelíbí, mohla si to nechat pro sebe, je to hezká výpravná kniha, typickej dárek. No, já dopadla podobně, dala jsem neteři Šifru mistra Leonarda (o kterou si napsala Ježíškovi) a včera ji dostala od nejlepší kamarádky. Té pochopitelně nechce říct, že už ji má ode mě, já ji nechci vracet, protože jsem ji kupovala online a než jsem se nějak rozhoupala, že si ji teda třeba nechám, tak po ní skočila ségra, které jsem dala asi milion jiných darů (včetně knihy). ![]()
OliveOyl včera jsem to chvíli zkoušela najít, ale jen faktbzbezne. Na lyžování je 2G, ale nepsali, že plus test. Tak snad jeden test pro vstup stačí. Jestli teda jako Geimpft stačí ukončena základní imunizace....
To jsem ti pomohla, co..? ????????♀️
Garfie no přesně, říkám si, co se asi tak může zjistit při nákupu knihy? Cokoli! ![]()
Černá kočka Tu od manželky. Já v tom tak hodinku listovala, a líbila se mi. Typická pro fanoušky, otevřená, psana v ichform, fakt taková milá.
Garfie Je to rodinné a blbě se to vysvetluje, jinak bych to hned psala do Stížnosti ještě ten den, aby se mi ulevilo to je jasný!
Jo a jeste ten darek, co z nej plakala neci dcera.
Karja my to pochopíme. Nebo aspoň téma nám naznac proboha
Candance To už proběhlo ve Vánočním, záhada vyřešena. :-)
Garfie takže za trest to jdu docist.
Candance
Naštěstí je to na konci.
Karja ale z toho by mohlo byt dobre a rozsahle téma diskuze.
No a my jsme vůbec měli úspěch s darkama:-D. Největší radost měli tchánu, těm jsme dali tři flašky vína z Penny na jedné byl uveden rok 2018 a to jim k radosti stačilo, že je to určitě nějaká speciálka!. Táta dostal nějaký nářadí, který má sambo, on si ho od něj půjčuje, že je fakt dobrý a musí si ho taky koupit a blablabla. Takže táta špatnej, že si o to řekl, že by si to přece koupil sám (myslím, že nekoupil nebo zase zas kdoví za kdy). No a ještě dostal poukazy do rybářství a to mu snad vrátil, ať si za to nakoupí sám, sambo si to nevzal,takže táta je dvojite nestastnej:-D! A jako přitom každej rybář potvrdí, že za ryby lze nakupovat neomezene, prostě neexistuje nemít si co koupit.
Candance No ani ne;-). Jakoze se tady diskutuje o kravinach ale pro mě by to bylo dost zbytečný.
Karja zjišťuji, že běžci jsou na tom jako rybáři ![]()
Garfie jj fletna je mimo. Ale ja si vždycky predstavuju buhvíco.
Strašně debilní zvyk něco načnout a nedokončit. U Karja je to už po několikátý, si stěžuju.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí