"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Černá kočka
1775 příspěvků moje polička 29. prosince 2021 11:23

Karja A to mas tu co autorizovala Gottova manzelka nebo tu druhou? Slysela jsem zajimavy rozhovor s tim clovekem co napsal tu neautorizovanou .

Offline Garfie
28589 příspěvků moje polička 29. prosince 2021 11:29

Karja Ježiš tohle miluju, nemůžeš sem rovnou napsat, co jsi zjistila? Moje představivost teď jede od nějaké trapné informace o Gottovi až po to, že knihkupec podvádí svoji ženu s tvou nejlepší kamarádkou!

Jinak teda s tou knihou tě lituju, pokud se mámě nelíbí, mohla si to nechat pro sebe, je to hezká výpravná kniha, typickej dárek. No, já dopadla podobně, dala jsem neteři Šifru mistra Leonarda (o kterou si napsala Ježíškovi) a včera ji dostala od nejlepší kamarádky. Té pochopitelně nechce říct, že už ji má ode mě, já ji nechci vracet, protože jsem ji kupovala online a než jsem se nějak rozhoupala, že si ji teda třeba nechám, tak po ní skočila ségra, které jsem dala asi milion jiných darů (včetně knihy).

Offline Tabea
8151 příspěvků moje polička 29. prosince 2021 11:32

OliveOyl včera jsem to chvíli zkoušela najít, ale jen faktbzbezne. Na lyžování je 2G, ale nepsali, že plus test. Tak snad jeden test pro vstup stačí. Jestli teda jako Geimpft stačí ukončena základní imunizace....

To jsem ti pomohla, co..? ????????‍♀️

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 29. prosince 2021 11:38

Garfie no přesně, říkám si, co se asi tak může zjistit při nákupu knihy? Cokoli!

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 29. prosince 2021 11:42

Mohučanka Garfie fantázie pracuje naplno,že?

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 29. prosince 2021 11:42

Černá kočka Tu od manželky. Já v tom tak hodinku listovala, a líbila se mi. Typická pro fanoušky, otevřená, psana v ichform, fakt taková milá. 

Garfie Je to rodinné a blbě se to vysvetluje, jinak bych to hned psala do Stížnosti ještě ten den, aby se mi ulevilo to je jasný! 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 29. prosince 2021 11:42

Jo a jeste ten darek, co z nej plakala neci dcera.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 29. prosince 2021 11:43

Karja my to pochopíme. Nebo aspoň téma nám naznac proboha

Offline Garfie
28589 příspěvků moje polička 29. prosince 2021 11:44

Candance To už proběhlo ve Vánočním, záhada vyřešena. :-)

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 29. prosince 2021 11:45

Garfie takže za trest to jdu docist.

Offline Garfie
28589 příspěvků moje polička 29. prosince 2021 11:46

Candance  Naštěstí je to na konci. 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 29. prosince 2021 11:48

Garfie takže jsem zklamana. A ona to byla zrovna dceraMohučanka . Jako ja cekala nejakou strašne strašidelnou panenku nebo tak. Neco hororového.

Ty darky co s nimi deti jeste neumi zachazet jsou peklo pekel

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 29. prosince 2021 11:48

Mohučanka Garfie . Týká se to nakládání s rodinnými ,,společnými,, finančními prostředky. A tím nemyslím samba. Nic skandálního o milenkach knihkupce. Takový to bylo na dva dny hořce udivený wtf, ale jinak v cajku. Ale na jednu pitomou knížku to myslím stačí;-)  

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 29. prosince 2021 11:51

Karja ale z toho by mohlo byt dobre a rozsahle téma diskuze. 

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 29. prosince 2021 11:54

No a my jsme vůbec měli úspěch s darkama:-D. Největší radost měli tchánu, těm jsme dali tři flašky vína z Penny na jedné byl uveden rok 2018 a to jim k radosti stačilo, že je to určitě nějaká speciálka!. Táta dostal nějaký nářadí, který má sambo, on si ho od něj půjčuje, že je fakt dobrý a musí si ho taky koupit a blablabla. Takže táta špatnej, že si o to řekl, že by si to přece koupil sám (myslím, že nekoupil nebo zase zas kdoví za kdy). No a ještě dostal poukazy do rybářství a to mu snad vrátil, ať si za to nakoupí sám, sambo si to nevzal,takže táta je dvojite nestastnej:-D! A jako přitom každej rybář potvrdí, že za ryby lze nakupovat neomezene, prostě neexistuje nemít si co koupit.  

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 29. prosince 2021 11:55

Candance No ani ne;-). Jakoze se tady diskutuje o kravinach ale pro mě by to bylo dost zbytečný. 

Online Catherinne
10865 příspěvků moje polička 29. prosince 2021 12:03

Karja zjišťuji, že běžci jsou na tom jako rybáři

Offline Garfie
28589 příspěvků moje polička 29. prosince 2021 12:27

Karja No pro tebe by to asi bylo zbytečný, ale my bychom se tady zabavily na další dva týdny! :-) Rodinné finance jsou vděčné téma.

Candance Já taky čekala něco drsného. Ale zase kupovat flétnu bez porady s rodiči je hodně mimo. 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 29. prosince 2021 12:31

Garfie jj fletna je mimo. Ale ja si vždycky predstavuju buhvíco. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 29. prosince 2021 12:34

Strašně debilní zvyk něco načnout a nedokončit. U Karja je to už po několikátý, si stěžuju.