Jitka77 ano, Láska nebeská a Prázdniny sú moje obľúbené vianočné filmy ![]()
V podstate okolo Vianoc nič iné nepozerám, rozprávky tipu Perinbaba a spol vyložene neznášam, takže si vystačím s týmito dvoma filmami
Jitka77 ano, Láska nebeská a Prázdniny sú moje obľúbené vianočné filmy ![]()
V podstate okolo Vianoc nič iné nepozerám, rozprávky tipu Perinbaba a spol vyložene neznášam, takže si vystačím s týmito dvoma filmami
Mohučanka Devate srdce uz od detstvi miluju, a Panna a netvor. Ale ja jsem ujeta, jak tika muz muz ![]()
Jos přesně, tyhle dvě pohádky jsou skvělý. I když nevím, jestli Panna a netvor se dá klasifikovat ještě jako pohádka.
Ja jsem Devate srdce jeste nevidela!
Kora Asi ani jedno neni z moderniho pohledu uplne pohadka. Minimalne uvodnich deset patnact minut Panny a netvora je cistokrevny horor. Ale oba filmy maji famozni hudebni podkres.
Jos Petr Hapka ![]()
Perinbaba ![]()
Sto ľudí, sto chutí.
betsey
Já tedy ještě Princeznu se zlatou hvězdou na čele.
Prosím vás nemáte někdo tip na pražskou opravnu oděvů, kde scelujou oděvy? Potřebuju nechat spravit vlněné kalhoty.
Nevíte, jak je to se vstupem do Rakouska? Na stránkách ministerstva jsem se dočetla, že osoby se 3. dávkou nemusí mít PCR test, ale není tam, jak dlouho musí být od toho očkováni. Lze to chápat tak, že stačí třeba dva dny po třetí dávce? Díky
999 2dny nestaci.Pokud se budou rypat v datumech.ted mi jedna zdr.sestra rikala ze booster se uznava po 10dnech.
Radsi bych jela s pcr testem.
Zarinya Díky, ale nejde mi to otevřít :-(.
999 to nejde,ja jen zkopirovala odstavec o booosteru.https://www.auswaertiges-amt.de/de/ReiseUndSicherheit/oesterreichsicherheit/210962
Zarinya Díky, ale tam se taky nepíše, kolik dni to má být, ne? Tam je jen doklad o přeočkování.
999 nepise,prave proto sem nedala odkaz,ale pise se ze s cerstvym boosterem jeste pcr test tak se oficialne bere desaty den.kdyz se budou rypat v datumech tak muze byt Problem jinak je to na zvazeni kazdeho.
Zarinya Díky
999 tak ted jina sestra rikala 14dni.![]()
bram poslal jsem to odkaz na ig. Sleduju je, ale osobní zkušenost zatím nemám
Zarinya To už je jedno...:-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.