Karja Ja myslim, ze s nejakou slevou se to da prodat, ona je to myslim takova fanouskovska zalezitost.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Catherinne Já myslím, že jsou mnohem větší magoři. Jeden známej si teď udělal celej zahradní domek s venkovní kuchyni, aby tam mohl vařit žrádlo pro ryby,jo a není to nějaká vařená kukuřice, to žrádlo se třeba připravuje půl dne z x ingrediencí, pak se ještě suší několik dní. A to pro ty ryby, které pak pustí. A jako není to žádnej důchodce nebo starej mládenec, je to mladej chlap s mladou rodinou:-D. Tak si vem, to máš už sumy, za to by jsi mohla startovat na maratonu v Rio de Janeru!
Kan Tak já už to dělat nebudu! Ale myslím, že jsem to pak napsala docela konkrétně, vypisovat se pak zda teta mně či strejda tobě a další věci, to je už zbytečny.
Karja Kolega si rybářské potřeby nechává zasílat zásadně do práce, cenu doma moc nepřiznává!
Pro něj byla jedna z těch Ryb pro Bečvu, pořídila jsem pro rybáře v okolí, snad mu udělala radost. U nás měla hodně velký úspěch.
andulka01 Já ty rybky taky darovala a potěšilo rovněž. Takže už nevím komu, ale díky za tip.
Karja Jo,mášpravdu, ale tady musíš dopodrobna, včetně cifer a na halíře.
Jinak fantazie jede na plný otáčky.
andulka01
To jsem ráda. U nás to taky padlo na úrodnou půdu, dostal snad každý člen rodiny včetně bratranců, my jsme na Bečvě vyrostli! :-) A nikdo o té akci nevěděl, takže o to líp!
Mohučanka tak to byla nejaka schvalnost ne?![]()
Mohučanka navíc je to takový dárek, který předpokládá, že budeš dceru vodit někam na kroužek nebo jí aspoň učit doma. To mi bez porady přijde hodně mimo.
Zarinya Evaeva nebyla to tak úplně schválnost, ono to má širší rodinné pozadí. Ségra má pocit, že musí zájem o hudbu u mojí dcery rozvíjet, protože my to neděláme dostatečně. A flétna je jí nejbližší, ostatně klavír už máme a dotaz, kdy začne dcera hrát, padl už loni na Vánoce. Připomínám, že dceři jsou čtyři. Ségra nechápe, že my dceru nebudeme nutit na tu flétnu/klavír hrát, navíc v tomto věku, vlastně vůbec nechápe, že se snažíme děti vychovávat vysvětlováním, ne příkazy.
Ale to sem asi úplně nepatří...Jen že to byla taková "hustší" vánoční chvilka. Jinak dobrý, ze všech stran (já, segra, máma) je snaha se nehádat a společné návštěvy si užít.
Mohučanka no schválnost ne, ale dokud k tomu nenabízí, že jí bude učit, tak mi to přijde mimo, no.
My dostali piano, který jsem několikrát v průběhu roku výslovně zopakovala, ze nechci. Do Prahy. Do bytu.
Nejradši bych jim ho nechala stát uprostřed obýváku, nicméně sambo je nadsenej.
Hudebni nástroje by měly bejt dárkový tabu!
MP Meri piano![]()
Evaeva Asi poprvy v životě jsem pod stromečkem doslova oněměla a nezvládla jsem předstírat ani záblesk radosti ...
Evaeva to naštěstí není proveditelné, navíc na tu flétničku bych dceru klidně mohla učit i já, kdybych chtěla. A já bych nechtěla, aby segra dceru učila, i kdyby to šlo.
MP Meri piano!!
jako dárek, no kam se hrabe moje ségra.
(I když u nás je jediný štěstí, že piano už máme, fakt...)
U nas jsme se stekli s tatou uz pred vanoci. On dava pokazde nevhodne neskladne dary ala multifunkcni hrnec nebo vysavac na popel. Ci poukaz na skolu smyku....pro muze...ktery najede tisice kilometru, crash testy se zivi a spis tam bude skolit on je
. A jeste je to pres pul republiky! No letos to vypadalo dobre, ale nakonec to zabil tvoricem testovin pro mamu, ktera jen protocila oci.
MP Meri asi vedes. Koho tohle proboha napadlo? Navic to je draha sranda a co s tim pak.
Mohučanka my máme část rodiny velmi hudební a asi jsme taky černý ovce, že syn ještě na nic nehraje ani nechodí na žádný kroužek. A nemám ambice ho tam hlásit, pokud nebude chtít.
On teda zatím nechce chodit nikam, nepřijde mi to v předškolním věku nějak důležitý, tak to necháváme plynout.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí