Vypátrat a poslat do Kremlu!
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Potrefenáhusa jsi hlavni hrdinka, ted bys mela jit a zkusit zasparat v te dire
Candance já mám malý dite!!!!
Potrefenáhusa projela jsem to fotkama google a vyjelo mi to, ze by to mohla byt sinice nostoc
Lamicka Tyjo, tak ten sliz v tom dotazu je 100% to naše, ale Google se podle obrázku shodu s nostocem zas tak moc netvari?!
dekuju!!!
moonlight děkuji!
Co to poslat na přírodovědeckou fakultu?
Potrefenáhusa takhle promarnit příležitost zachránit lidstvo!
Potrefenáhusa no mně přijde, že by to mohlo být rozšlapané botrydium granulatum ![]()

SunEclipse rozslapany mi to nepřišlo, byla tam taková ještě spojovací hmota, která tomu dávala ten nádech obsahu žaludku, ale uvnitř ty zelený "hrášky" mi přišly neporuseny
ale všechny typy vítám!!!!!
dneska jsem do ty diry zkusmo zastourala klackem a nebylo po tom nikde ani památky a dostourala jsem se docela hluboko, možná si někdo pod zemi obohatil jidelnicek?
Potrefenáhusa ja myslim ze to nekdo vyrejpnul, ne? Ta dira mi prisla takova jak nejakou lopatkou
Potrefenáhusa 711990 Taky mi to přišlo vyrejpnuty. Přišla jsi prostě jako druhá!
Potrefenáhusa Největší záhada ever!
Potrefenáhusa Nemohl to vyhrabat nějakej pes,? Že to třeba sežral a pak hrabal hrabal, hrabal?
Karja Jako že mu to tak strašně chutnalo? :-)
Potrefenáhusa Jsi odvážná, že jsi tam šťourala!!!
Garfie No hrabal prostě nějakýho živočicha!
Potrefenáhusa Teda to je napínavý!
Potrefenáhusa zdravím, nemohly by to být vyvržené plody jmelí?
Potrefenáhusa no mně na té tvé fotce právě přijde, že některé ty koule jsou prasklé, vidím tam žlutý pomačkaný obal, a ta spojovací hmota může být vyteklý obsah?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí