Gatita Mlýnek teda nevím, ale já dávám lis na česnek z hliníku do myčky normálně a nikdy žádná vrstvička, nic. Asi jiný hliník?
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Já toho vetřelce už třetí den řeším a celou dobu se ke jmelí či ochmetu přikláním. Je jich mrch teď strašně moc a navíc jsou v té hnusné hromádce celkem jasně vidět ty slupky plodů. A právě že jsem se dočetla, že jsou zvířaty konzumovány celkem dost.
Edit: A jmelí ten průchod tráv. taktem potřebuje k tomu, aby mohlo vyklíčit.
hliník do myčky nepatří, právě kvůli tomuto. To černé zdravé není, lze to nějak umýt v ruce?
Copak jmelí...
Ale kam to odešlo a proč?
Gatita mělo by to jít umýt houbičkou a jarem v ruce.
continuity ja to s tou myckou vim, ale uz se stalo:( umyt to asi pujde, jen nevim, jestli to nebude spinit dal a jestli to neni zdravotne zavadne. Musim to vygooglovat.
Děkuju, mrknu na to.
Proč mi strašlivě elektrizujou všechny kašmírový svetry a jak tomu zabránit?!
Kokoska Uf, tak to se mi ulevilo, zahada vyresena.![]()
dynda Hledej dětská ramínka, taky je používám. Mám docela dobrá dřevěná ramínka Ikea, ale teď je asi skoro nikde nemají. Na alze jsem viděla plastová s malou šířkou (jestli dobře chápu jejich označení) nebo dětská dřevěná v bílé nebo přírodní barvě.
Díky, díky! To je přesně ono, vůbec mě nenapadlo hledat dětská.
dynda Není zač, zjistila jsem to náhodou, když jsem koupila ramínka pro neteře :-) A znáš dětská protiskluzová ramínka? Taková ta sametová, používám je na klouzavé věci a moc se mi osvědčily, zrovna chci dokoupit další.
Znám jen dospělácká protiskluzová ramínka. Takže taky alza, nebo jinde, kouzelná vílo?
Už je mám objednaný všechny, díky.
dynda Prima, snad budeš spokojená.
dynda V alze, prosím pěkně?
černá káva Dneska jsem objednávala v alze tyhle.
Emi Prima, děkuju
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí