Eurycantha u nas to taky vidavam. Myslim taky, ze je to vyzvracene jmeli.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Lemka nojo, ale v tom odkazu co sem nekdo davala se pise, ze toho videli po lese hodne. To je takovy nepravdeodobny, ze by vsude bylo nablity jmeli, ne?
Lemka Hlavně kdo by to vyblil? Vždyť jmeli roste vysoko na stromech ne a pták toho tolik nesežere....ale nevím, biologie mi nikdy nešla!
Karja Opice! ![]()
Karja veverka! ![]()
Karja ja myslela, ze ptaci, ale je pravda, ze je to velke mnozstvi... Tak snad se teda ozve nekdo, kdo je v biologii lepsi????![]()
Karja No hlavně kterej idiot by ve velkým žral (a blil) jmelí! Zvířata nejsou blbý.
Já sázím na vetřelce, který se podhrabal do rybníčku, kde bude pomaloučku růst a živit se postupně většími tvory. Začne řasama a buchankama, pak polkne pár puců a pak...
BAF!! :)!
Jako já si myslím, že to někdo vykopal, přišlo mu to zajímavý nebo ví co to je, tak to vykopal.
Mně ta světlá část toho něčeho na Tvé fotce připadá jako tasemnice...
Já si nemyslim, ze je to něco vyzvracene, ani ze je to jmelí, má to tvar takových spis pecicek, a přišlo mi, ze se vyvíjí, udělalo se na tom do druhyho dne takový zelený mramorovani, viz foto (stejný místo s jednodenním odstupem)

S největší pravděpodobností je to jmelí.
http://www.cheekyjay.com/uploads/images/tajemne%20jmeli%20navod.jpg
Estara No ale jak se tam dostalo? Jakože si to spletlo?:-D t
Potrefenáhusa Víš co, ono i když se dopatrame odpovědi, vyvstanou další otázky....kdo a proč si to vyrejpnul?!
Estara mas pravdu, tohle tak fakt vypadá
je nad tím velkej topol, příležitostně kouknu, jestli na něm roste jmeli
tak ještě kam to zmizelo!

Karja nekdo, kdo chce na vanoce vydelat majlant!:D pokud je to teda jmeli...ale furt nechapu kdo ho teda bleje
711990 Spíš se to tam nějak jako samo asi vydalo!:-D
Kde bych mohla sehnat hofně pevná ramínka na kabáty ve velikosti 34? Všechno, co jsem kde viděla je moc velké, protlačilo by se mi to do rukávů.
dynda Kamarádka v kovidu předělávala obchod a brala v Hradci od firmy Mekko. Jí teda šlo spíš o barvu a masivní podporu ramen. Poptej se, třeba jsou ochotni udělat zmenšenou velikost.
Potrefenáhusa na ty druhy fotce jsou ty kulicky jmeli ( nebo proste nejaky rozmackany kulicky) videt
Jeden extra blby - hlinikovy mlynek prohnany myckou je na odpis? Udelala se na povrchu vrstvicka, ktera ulpiva na prstech a je cerna. Je to jedovate? Jsme blbci, no, doted jsem ho myla v ruce. Kdyby to byla palicka na maso, tak to neresim, ale je to novy mlynek k robotu![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí