Anaj a neobjevilo se ti vpravo nahoře, že se můžeš přihlásit přes gmail? já jsem to včera udělala a mám pokoj s těma vyskakovacíma oknama
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Anaj a neobjevilo se ti vpravo nahoře, že se můžeš přihlásit přes gmail? já jsem to včera udělala a mám pokoj s těma vyskakovacíma oknama
Neobjevilo, ale možná to je tím, že gmail sice mám, ale nepoužívám.
A zkusím se ještě zeptat v souvislosti s Twitterem - od jisté doby se mi pod původním "vláknem" asi tak ve spodní polovině obrazovky objeví twíty úplně jiné (asi v duchu: mohlo by také zajímat) a jsou to vždy stejné twíty, ať koukám na jakéhokoli původního twítujícího a jeho příspěvky. Dělám něco špatně nebo je to nová "přidaná vlastnost" Twitteru?
Anaj dej tam cokoliv, nech ho zapamatovat v appce a zas to zapomeň. Ode mne to heslo na mobilu už nikdy nechtelo a vždy se to dá resetnout.
Dievčatá, potrebujem pomoc ohľadne českej histórie. V Kutnej Hore pravdepodobne niekedy v 16.storočí pôsobil človek, ktorý prišiel na to, že pramene vody sa tvoria z dažďa. Napísal o tom v tej dobe asi 2 knihy.
Neviem meno, je možné (ale nie isté), že bol krstným menom Joachym, ale môže to bzť aj popletené s niekým iným.
Neviete náhodou?
brrr dzizisketa Fleur alebo niekto iný?
slniecko Tyjo, vůbec netuším. Ale jestli na to přijdeš, dej vědět. Vypadá to moc zajímavě.
slniecko Karel Joachym Breda? O knížkách google nic nepíše, jen nějaký pramen léčivé vody a poutní kostel sv. Anny v Sudějovè.
slniecko Zkus se obrátit na archiv v Kutné Hoře.
Kan hej, ďakujem, na to som narazila, ale vôbec to nevyzerá, že by sa tým nejako hlbšie zaoberal. Zase ale ktovie.
Hanka H vďaka, to je dobrý nápad!
brrr no...ak na to prídem...
ešte jeden hint mám, nejako z jeho prác pravdepodobne vychádzal Henry Philibert Gaspard Darcy
slniecko Toto jde mimo mé oborové zaměření. Ale zkusila bych (kromě vynikající rady prozkoumat fondy v místním archivu) i nějaké dobové literární prameny, memoáry; kupříkladu Mikuláše Dačického z Heslova.
Tohle vůbec nevím, pardon.
slniecko nemihl by to byt Georg Agricola. Ale ten pusobil v Jachymove...
Mam tu dotaz od meho otce, ktery lusti nejakou lustenku a potrebuju knihu-roman-drama, prvni pismenko je M a posledni pismenka "sta". Navrhla jsem Mentalista a neni to ono. Nemate nejaky napad?
baltik Nejblíže k zadání mne napadl Mefisto, ale je to kratší a koncovka nesedí.
baltik Moralista? Materialista?
baltik Metalista to asi nebude, že? ![]()
baltik Takže na deset písmen? A poslední písmenka zcela jistě - sta?
Hanka H nevime nic, je to hadanka,kde se maji nejak pridavat/ubirat pismenka
baltik Dost často bývá v různých křížovkách Malevil od Merleho .
baltikMiniaturista?
diky vsem, predavam, zatim to asi stale neni ono
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí