"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Sedmá z devíti
příspěvků moje polička 01. března 2022 10:36

Jedno slovo, nebo i víceslovný název? 

Offline skarina
příspěvků moje polička 01. března 2022 11:02

Má je pomsta. Český film z roku 1995

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 01. března 2022 15:41

Čistě náhodou, nesleduje tu někdo youtube kanál Adel a Katarina? Po sto letech jsem se chtěla odreagovat šminkama a nejsou k vidění ani stará videa? Co se stalo?

Offline Gatita
8642 příspěvků moje polička 01. března 2022 19:52

Prosim vas, nastroje typu zaruceny elektronicky podpis/pecet nijak zvlast nezajistuji vetsi ochranu posilane zpravy, nebo? Jen to rika, ze ten text skutecne poslala ta podepsana osoba, nebo to skyta nejakou vetsi ochranu? Uz si to vubec nepamatuju. Jde mi o to, jestli je fail odpovedet nekomu obycejne RE: na mail, ktery byl takto podepsan. V tom puvodnim mailu byla nejaka data, na jejichz ochrane by mohlo te druhe strane zalezet. Tak jestli jsem udelala blbost, nebo se zeru zbytecne, pac ten puvodni mail vlastne nijak zabezpeceny nebyl. To je dotaz

Offline SunEclipse
3491 příspěvků moje polička 01. března 2022 20:53

Gatita pokud je jen podepsán, a ne šifrován, máš zaručeno, že ho nikdo po cestě nezměnil, ale ne to, že ho nepřečetl

Offline Gatita
8642 příspěvků moje polička 01. března 2022 21:10

SunEclipse dekuju, a jak prosim Te poznam, ze byl sifrovan? Tady v tom mailu jsem si niceho nevsimla, byl tam tusim akorat maly symbol peceti, toho jsem si vsimla az pak, ale to mohl byt i symbol pro ten podpis. A slo by vubec na sifrovanou zpravu odpovedet nesifrovaně re: a prolomit tak ochranu te puvodni zpravy? To si rikam, ze asi tezko. Ono nakonec o nic neslo, ale zajimalo by me to.

Offline SunEclipse
3491 příspěvků moje polička 01. března 2022 21:25

Gatita záleží na mailovém klientu, ale většinou se používá symbol zámku.  Na šifrovanou zprávu samozřejmě můžeš odpovědět nešifrovaně - je to samostatná zpráva,  na původní zprávy to nemá žádný vliv.  Nevím co myslíš tím "prolomit ochranu původní zprávy" - pokud to znamená nešifrované šíření informace, obsažené v původní zprávě, není nic jednoduššího, než původní zprávu do odpovědi nezahrnovat.

Offline Gatita
8642 příspěvků moje polička 01. března 2022 21:50

SunEclipse jo, ja vim, ale odpovedela jsem uplne automaticky prave, doslo mi to az po odeslani. Dekuji, uz se v tom nebudu rypat, v tomto pripade o nic neslo. 

Offline continuity
43198 příspěvků moje polička 01. března 2022 22:16

Gatita zaručený elektronický podpis ti přišel emailovou zprávou?

Offline continuity
43198 příspěvků moje polička 01. března 2022 22:20

Gatita pokud máš Outlook tak to možná přišlo jen podepsané - není to teda žádný podpis s vyšší úrovni záruky. 

Pokud dáš v Outlooku odpovědět na šifrovaný email, snaží se odpověď taky zašifrovat, musíš to vypnout ručně.

Jak je to s jinými klienty, nevím. 

Online JankaM
3110 příspěvků moje polička 01. března 2022 22:26

Byla jste některá na kurzu od Czechitas? Spokojenost? 

Offline Klara
494 příspěvků moje polička 01. března 2022 22:46

JankaM byla jsem na jednodenním kurzu a bylo to moc fajn, všichni hrozně milí a vstřícní, byl to úplnej základ od nuly a postupovalo se fakt pomalu a zlehka (na mě až moc, ale já jsem docela schopná :)). Akorát followup materiály přišly až po strašně dlouhý době a už mě to nemotivovalo pokračovat samostatně

Offline Emi
1116 příspěvků moje polička 01. března 2022 23:39

JankaM Byla jsem na několika, většinou byly dobré nebo super. Jen jedna přednášející byla špatná, neměla to dostatečně připravené a byla dost zmatená. Na jaký kurz chceš jít?

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 02. března 2022 00:19
Reakce na Annegret:

slniecko nemihl by to byt Georg Agricola. Ale ten pusobil v Jachymove...

​Ale to by mohlo byť ono!!! A z toho ten Joachym...a pôsobil aj na Slovensku....a tá Kutná Hora mohla byť v tom prípade len chybným "nástrelom" na banské mesto....len pozriem sa na to poriadne a dám vedieť !!!

Offline Potrefenáhusa
38914 příspěvků moje polička 02. března 2022 06:25

Nevite někdo, co nám to tu roste? Je to uprostřed polnacky (blizko vody) a přijde mi, ze se to vyvíjí , rozdíl 1 den 

Online JankaM
3110 příspěvků moje polička 02. března 2022 07:42

Klara Emi děkuju, chci na html a css, čekala jsem až budou i u nás prezenční. Jako teoretický zaklad mám, tak jsem zvědavá. 

Online stes
9308 příspěvků moje polička 02. března 2022 07:49

Potrefenáhusa nevim,ale vypada to teda dost ekl...jsem teda zvedava

Offline Potrefenáhusa
38914 příspěvků moje polička 02. března 2022 08:10

stes taky mi to přišlo, jak když to někdo vyblinkal, ale přijde mi, ze to má (pozitivní) vývoj 

Offline Tak Betty
6157 příspěvků moje polička 02. března 2022 08:17

Potrefenáhusa taky mi přijde,  že je to obsah žaludku. 

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 02. března 2022 08:22

Potrefenáhusa sleduj i za nas, doufam, ze zahada bude rozlustena