Kdoze tady zminoval ten Action a jejich kreativni regal? Uz jsem v tom za 1500, jeste jsem si nekoupila vsechno co jsem chtela
aneb kreslenim proti depresi.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
rasaNori
taky bych tam konečně měla zajít.
Evaeva nech doma kartu:D
Jak se tu řešil ten rohlík, někdo doporučoval že tam kupuje rozpekaci croasanty z M&S. Jakým způsobem to pečete? Já o mám vždycky spálený a nedokynuty ![]()
Sairon na pecicim papire a ne na horkovzduch.
Nedával tady nedávno někdo tip na záplaty na bundu? Dítko proběhlo trním a potřebovala bych, aby bunda ještě do konce zimy vydržela. Na tu krátkou dobu mi přijde zbytečné shanět novou.
brrr https://www.zbozi.cz/vyrobek/sir-joseph-opravna-samolepici-paska-8-x-50-cm/?varianta=cervena#utm_source=search.seznam.cz&utm_medium=hint&utm_content=products-opesBB&utm_ab=1063%2F1976%2C1132%2F2109&utm_term=sir-joseph-opravn%C3%A1-samolep%C3%ADc%C3%AD-p%C3%A1ska-8-x-50-cm&utm_query=z%C3%A1platy%20na%20bundu
brrr probehl a nesehnala jsem ani vzdalene nic, co bych si tam chtela prisit nebo prilepit, aby se to s prvnim pranim zase neodlepilo. Nakonec jsem to odvezla mame a ta mi na to misto nasila reflexni pruh. Sice je to osklivy, ale aspon to ma nejakou funkci. Natvrdo sme prosili celou bundu skrz naskrz, nastesti jsem to mela skoro uprostred zadniho dilu a hodne dole....
Prosím vás , svislý rozvody v panelákovém SVJ, tj. V šachtě, by asi měl řešit výbor SVJ, že?
brrr Ted jsi to zakrikla a mrznout bude jeste v dubnu! ![]()
Isca ano, to je majetek svj.
Před rokem jsem si koupila na Zalandu boty, nosila je asi 4 měsíce a jsou celé flekaté. Obvykle nereklamuju, ale tohle se budu stydět na podzim obout. Na stránkách Zalanda jsem nenašla, jak reklamovat (nebo jsem špatně koukala?) A pokud je budu vracet, mám je po umytí něčím ošetřit? Když to neudělám, budou vypadat ještě hůř a nechtěla bych být nařčena, že jsem se o ně nestarala. Díky!
Mirka reklamovala jsem na Zalandu 2x, postup byl vždy stejný.nabidli mi okamžitě vrácení 1/2ceny a že si reklamovanou věc mám nechat.nesouhlasila jsem, tuším že mi poslali navratovy štítek vrácení polozky a asi do měsíce mi přišla platba na účet-cela castka
Nikdy nikdo nic nepozoroval a reklamaci uznali.jednalo se o rozdrbany ucho kabelky a vyrvany poutko u dětské boty.akorat ta komunikace byla dost otravná řešila jsem to přes customer servise a furt jsem na něco cekala a trochu se to vleklo
Mirka Tady mi někdo radil, že vracení do půl roku je výrobní vada a není potřeba dokazovat nic. Takže vrátit v té zákonné době a oni musí bez "řečí" vrátit peníze.
zimnivecer díky. Mám to nafotit?
Renusatko já jsem je sice.nosila od listopadu, ale koupila jsem je v lednu. Byla jsem na HO, tak jsem je nenosila.
Mirkaano, poslala jsem jim nafocenou vadu + cislo objednavky, první reakce byla,nechte si reklamovanou věc a my hned vrátíme polovinu zaplacené částky.tak ať reklamaci rychle vyridis
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí