"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Monulinecenka
409 příspěvků moje polička 07. dubna 2022 11:01

Candance Ano, byla jsem to já, tady. Ale osobní zkušenost nakonec nemám, chtěla jsem se kouknout v Praze na jejich stánek na Karlově mostě, ale nenašla jsem je tam a pak přišlo zkrácení vlasů, tak už nejsou třeba. 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 07. dubna 2022 13:29

Monulinecenka dekuju

Offline Tak Betty
6157 příspěvků moje polička 07. dubna 2022 15:03

během týdne mně párkrát zazvoní mobil neznámé číslo a začne mluvit rusky. Pak hned přejde na do you speak .... Dnes opět neznámé číslo z Belgie. Co to sakra je.  Hned jsem vyzvánění utla.

Dělá mě to nervozní.

Offline Kokoska
35035 příspěvků moje polička 07. dubna 2022 15:36

Tak Betty mne volalo asi pred mesicem neco z Francie a z Nemecka. Rovnou jsem to odmitla, neni nikdo, kdo by mi tam odtud mohl volat. Od ty doby nic.

Offline Manuka
657 příspěvků moje polička 07. dubna 2022 15:53

Tak Betty ,Kokoska  hlásím že mě taky. Německé a francouzské čísla mě pronásledovaly dokud jsem je nazablokovala. Já to teda nezvedla ani jednou. 

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 07. dubna 2022 16:00

Tak Betty Kokoska Manuka někde jsem četla, že to je nový trik jak vylákat z lidí peníze, obdoba emailů, že někdo podědil milióny a ty předá po zaplaceni poplatků

Edit: tak to bylo v Reporterovi 

Falešné maily psané lámanou češtinou z údajných nigerijských bank, kde vám v pozůstalosti po vzdáleném strýci Johnovi přistál milion dolarů (a stačí poslat jen 2 000 USD na nutné poplatky), prý stále ještě existují. Nachytá se na ně ale už jen málokdo. Dnešní „nigerijci“ budou daleko spíš volat z dánského, belgického či jiného evropského čísla a nabízet mimořádně výhodnou investici do kryptoměn či NFT.

Offline continuity
43199 příspěvků moje polička 07. dubna 2022 16:28

MaeGandal jj, nezvedat, blokovat, nereagovat. 

Nebo mi pak alespoň nevolejte, nemám vám jak pomoct. Když už, tak rovnou volat do své banky.

Offline Manuka
657 příspěvků moje polička 07. dubna 2022 16:38

MaeGandal asi to bude něco takového. Jen se mi nechce věřit že na to ještě dneska někdo naletí

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 07. dubna 2022 16:44
Reakce na continuity:

MaeGandal jj, nezvedat, blokovat, nereagovat. 

Nebo mi pak alespoň nevolejte, nemám vám jak pomoct. Když už, tak rovnou volat do své banky.

Tak Betty zablokovat si to číslo a hlavně na něj nevolat zpátky na nepřijatý hovor

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 07. dubna 2022 16:47

Jak poznám, že mi volá někdo z Francie a Nigérie? Já to nezvládám akorát, když je na mobilu "Vedoucí", protože to smrdí přesčasem a nebo průserem.

Offline Kokoska
35035 příspěvků moje polička 07. dubna 2022 16:53

Kan mne to ten mobil napsal, ze Francie. U toho nemeckyho cisla to nenapsal, to jsem si nasla podle volacky potom. Ale videla jsem nejake divne dlouhe cislo, tak jsem to nevzala. Mne nikdo z ciziny nema co volat, ani pracovne.

Offline Tak Betty
6157 příspěvků moje polička 07. dubna 2022 16:56

Kan mně se na mobilu objeví i město nebo země, kromě čísla volajícího. Ale asi jen u neznámých čísel. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 07. dubna 2022 17:27

Kokoska Tak Betty Aha takhle, já bych si třeba, kdyby bylo před dovolenou, myslela, že volá hotel a vzala to. 

Offline moonlight
1535 příspěvků moje polička 07. dubna 2022 17:32

Tak Betty  Úplně jsem na to zapomněla, taky mně takhle urputně volaly cizí čísla nejdřív z Číny pak různě z Evropy, ale fakt třeba několikrát za hodinu, pak se ta frekvence zmenšovala a pak to přestalo. Nebrala jsem to, ale zablokovat to nešlo, protože pokaždé to bylo trochu jiné číslo. Hrozně otravný to bylo. Nic kloudnýho jsem o tom tenkrát nevygooglila.

Offline andulka01
12862 příspěvků moje polička 07. dubna 2022 17:37

Tak Betty Kokoska Mě denně volá Polsko. Vzala jsem poprvé (máme v Polsku dealera), velmi dobrou angličtinou paní volala prý jiné jméno, dohodly jsem se že teda omyl. Podruhé, že si smaže číslo z databáze. Musím to bloknout, jsem se k tomu nedostala.

Offline Anaj
236 příspěvků moje polička 07. dubna 2022 20:23

Nepamatujete si prosím někdo název mastičky/krému tady doporučovaného na  periorální dermatitidu? Případně kde  hledat? Jsem s tím hledáním marná :-(, a nestihla jsem si to poznamenat zavčasu, tak ani nevím, které vlákno projíždět.  Dík, pokud si někdo vybavíte a podělíte se.

A ještě jeden zvědavý dotaz: mohla jsem u autobusu  v Letňanech v úterý kolem 13.10 vidět Pinot Noir ? šedé šaty, žlutá bunda... moc pěkné.  

Offline Sweet Potato
40496 příspěvků moje polička 07. dubna 2022 20:53

Tak Betty Je to nějaká epidemie teď. Pořád volají francouzská a jiná čísla. Rovnou je blokuju.

Offline Sweet Potato
40496 příspěvků moje polička 07. dubna 2022 20:55

Není nějaký slevový kód na About you?

Offline Lav
383 příspěvků moje polička 07. dubna 2022 21:14

Netušíte, kde celkem narychlo (do konce příštího týdne) koupit radio Christie

Např. razorblade , která mi prozradila jeho existenci, by mohla poradit! 

Na českých stránkách jsem našla jen červené, ale potřebovala bych asi spíš to bílo - černé, jak je v odkazu výše. 

Offline continuity
43199 příspěvků moje polička 07. dubna 2022 21:17

Kan tak zvednout to můžeš, to se ještě nic nestane. oni tě pak začnou přesvědčovat, že mají informací,že máš zavirovaný počítač, nebo mají fantastickou nabídku na krypto. No a jedná se ani nenadeje a je prihlasena v internetovém bankovnictví a potvrzuje převod.