711990 Tvl
a přijeli?
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Jitka77 nastesti nevedeli kde bydlim! Ale volali mi a musela sem odprisahnout ze doma nemam ohrozeny dite a ze se o nej prikladne staram![]()
Anaj mne pomohlo toto, ale doporucovalo se tady vic veci
Dík, ukládám si taky, ale na první přelétnutí informací mi to taky nepřipadá úplně ono - pro holčičku, které se udělaly pod dolním rtem pupínky a červená kůže... a jak píšeš, bylo tu zmíněno víc věcí, a něco bylo myslím z lékárny...ale ta má děravá paměť... A nevím, kde to v diskuzi hledat :-(
Pinot Noir Ještě jednou dík, taky si ukládám.
711990 Tak tebe si už vedou na socialce:-D Přitom taková příkladná matka, to je paradox:-D
Karja no to uplne stoprocentne![]()
Anaj myslim, ze to bylo v kosmetickem vlakne
Tak Betty Kokoska Manuka někde jsem četla, že to je nový trik jak vylákat z lidí peníze, obdoba emailů, že někdo podědil milióny a ty předá po zaplaceni poplatků
Edit: tak to bylo v Reporterovi
Falešné maily psané lámanou češtinou z údajných nigerijských bank, kde vám v pozůstalosti po vzdáleném strýci Johnovi přistál milion dolarů (a stačí poslat jen 2 000 USD na nutné poplatky), prý stále ještě existují. Nachytá se na ně ale už jen málokdo. Dnešní „nigerijci“ budou daleko spíš volat z dánského, belgického či jiného evropského čísla a nabízet mimořádně výhodnou investici do kryptoměn či NFT.
Mne včera volali zo slovenskej predvoľby
...predpokladám, že to sa dá už technicky vychytať, že to prepojí na predvoľbu krajiny, v ktorej sa volá.
Ta volání z ciziny - mě se to dělo tak před rokem a jestli si pamatuju dobře, tak za zvednutí to mělo připsat volajícímu nějaký poplatek nebo co. Vytáčí to automat, takže není problém stovky tisíce hovorů.. Já jsem každej ten hovor blokovala, postupně to ustalo.
Nezkoušela jste některá v Reserved tuto parku? Nikdy jsem si tam nic nekoupila, tak si úplně nejsem jistá kvalitou a velikostí...
.https://www.reserved.com/cz/cz/7383l-77x/plaszcz-k-re?gclid=EAIaIQobChMIkuLIycKE9wIV2oF7Ch1OIAJaEAEYASABEgLu4vD_BwE
711990 ja takhle odmitla financnimu poradci rict, zda jsem mela nejakou operaci a durazne mu vysvetlila, ze tohle nikomu po telefonu sdelovat nebudu. Za chvili mi volal muz, ze to je nas poradce a ze mi vecer rikal, ze se ozve, aby doladil podklady k pojistce. ![]()
Muslik s velikostí u této konkrétní parky neporadím, ale poslední dobou, cca přes rok, v Reserved nakupují docela dost a řekla bych, že všechno je fakt dost dobrá kvalita.
Měla jsem je zážitky jako hadrarnu, ale jsem vážně spokojená.
K tomu nevyžádanému volání, já mám tak jednou do měsíce telefon, buď banka nebo pojišťovna. Tomu bankéři pořád dokola opakuju, že se s nikým po telefonu o sobě bavit nebudu, načež mi řekne, ať si ho v bance klidně ověřím, že mi zavolá za 10 minut a ta pojišťovna, tak tam mi pořád nutí navýšení důchodového a já jim pořád říkám, že jsem nezaměstnaná, tudíš bez penězí. Jako někteří lidi maj fakt práci na houby.
Mně nedávno volalo české číslo prý kvůli průzkumu, jak lidé využívají bonusy u zdravotního pojištění - když jsem se paní zeptala, jestli je z mojí zdravotní pojišťovny, začala něco blekotat, tak jsem se rozloučila.
Tak ti mi volali taky. Paní mi řekla mi jen jméno a žádnou firmu. Zeptala jsem se stejně a stejně jsem to položila. Taky to rovnou blokuju.
Jeste k tomu volani, nemusi to byt ani ze zahranici. Pred par dny nam vykladal kamarad od policie, ze nekdo zavola, ze mate napadeny bankovni ucet, nekdy zkusili tipnout i banku, bud to vyjde, nebo ne. A ze mate okamzite prevest penize na nejaky ucet, co vam po telefonu sdeli. Pokud je clovek neduverivy, tak mu reknou, ze OK, za chvili vam zavola policie, co to vysetruje. A za chvili opravdu vola nekdo jiny z nafejkovaneho cisla mistni kriminalky a vsechno potvrdi s tim, ze po prevodu penez mate zajit do dvou dnu na tu mistni kriminalku sepsat to. No a pak tam ten clovek prijde a jenom se divi ![]()
Myrtila husty! Jen k tomu dodam, ze kdyz vam vola policie, je to ze skrytyho cisla
overeno!
Myrtila ale to musí být ten člověk fakt slaboduch, když to udělá. Tak snad bych jako první krok zavolala do svojí banky, jestli o tom něco vědí.
Myrtila jo to jde, vcelku i jednoduše přes webové služby, odborně se tomu říká caller ID spoofing - český podvrženi čisla volajícího. Cena na černém trhu je vcelku rozumná, zlomky až nízké jednotky dolarů za hovor, podle toho odkud a kam se volá.
Obrana proti tomu je taková, že VY si zavoláte zpět na číslo, které si najdete v telefonním seznamu a informací overite. Funguje nakonec i zavolat na to samé číslo - to se dovolate normálně podle toho, kdo ho má registrované v telefonní síti.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí