Sweet Potato chceš poslat? Ale upozorňuji, že jim to trvá strašně dlouho. Měla jsem asi tři jako omluvu za pozdní dodání.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
continuity jo, manzelovi volali, ze ma zavirovany pocitac, at jim povoli pristup, aby to odvirovali. A on se s nima asi 15 minut bavil, jak to vedi, co s tim chteji delat, odkud maji jeho cislo... pry byl zvedavy, co mu reknou. No nedovedel se nic, vystridali se tam asi 3 lidi a mleli porad neurcity blbosti, az jim to polozil.
Kokoska mne nedavno volalo neznamy cislo a pan se predstavil, ze je z registru smluv nebo tak neco a ze se mnou chce probrat detaily o mych pojistkach a at mu nadiktuju osobni udaje. Znelo to na prvni dojem dost profesionalne a uveritelne. Ale byl hodne zklamanej, kdyz jsem mu rekla ze zadny pojisteni nemam a prozradil se, prej "ani povinny ruceni?". Tak jsem mu rekla, ze to by mel vedet prece ony kdyz je z toho registru![]()
Lav bohuzel neporadim :( ja ho koupila asi pred sesti sedmi lety v tesku. Od ty doby jsem ho nikde v kamennym obchode nevidela
razorblade Achjo, ale dík za odpověď.
Lav ale ted koukam, ze nejaky elektro dvorak ma skladem posledni kus ve svetle nad sazavou :) https://www.elektrodvorak.cz/radio-view-quest-christie-red-dab-fm/pro330869.html
recenzi na elektro dvorak by mohla dat treba Karja ![]()
711990 Přesně takhle jednou volali mě, docela fajn ženská, já pochopila že je z pobočky pojišťovny tady ve městě, kde mám něco uzavřeného, takže jsem měla tendenci si s ní domluvit nějaký videohovor. No a pak z toho vylezlo že je to kdovijaka ženská kdoví odkud a chce mi udělat prostě takový to osobní finanční portfolio. Tak nic no!
Ale pak nám jednou volalo nějaký číslo kdovíodkud aby nám řekli, že nemáme v daních přiznany nájem a to byla pravda:-D. A pak jsme volali na finančák, můj i sambuv a vůbec jsme se jako nedomohli odkud to bylo:-D. To bylo hodně divný.
Lav Jo zrovna jsem ti chtěla napsat, že bydlím ,,nedaleko,,. Ale nikdy jsem tam nebyla ani o tom obchodě neslyšela. My tady máme takovou jinou síť místních elekter kde hodně nakupujeme.
Kokoska takhle se můj táta vybavuje skoro s každým. Jak nám netekla voda, mluvil asi dvacet minut s někým od vodáren
Když ještě chodili různí ti svědci Jehovovy, před našimi dveřmi zkejsli na hodně dlouhou![]()
razorblade Díky, na to jsem taky narazila, jen jsem si nebyla jistá tou barvou - má to být pro manžela... Ale možná jiné už stejně není jak sehnat, tak to zítra nějak rozseknu. A ty jsi s tím rádiem teda spokojená?
Evaeva tvoj otec sa vola Bernard? ![]()
S těmi telefonáty jsou v poslední době nějak aktivní, muž měl změškaný hovor ze zahraničního čísla dvakrát. Mně nedávno volalo české číslo prý kvůli průzkumu, jak lidé využívají bonusy u zdravotního pojištění - když jsem se paní zeptala, jestli je z mojí zdravotní pojišťovny, začala něco blekotat, tak jsem se rozloučila. Další chlapík se mnou chtěl probrat nějaké investiční strategie, toho jsem pouze velmi důrazně požádala, ať si mě vyškrtnou ze seznamu, protože mě naháněli dvakrát denně a z vyhledávání čísla na netu jsem věděla, že to je nějaký marketing. Když jsem v dobré náladě, občas se takových lidí zeptám, jestli jim to nějak pomůže, když si budeme povídat. V podstatě nemám problém začít do telefonu prostě ječet nebo říkat blbosti, jen ať si poznamenají, že jsem divná osoba. To musí být strašněstrašná věc, takhle si vydělávat na chleba.
Jitka77 na to jeceni, aby si te poznamenali, ze jsi divna, teochu pozor. Pred rokem nebo kdy jsem chtela udelat neco podobnyho a podala jsem telefon v tu chvili brecicimu diteti a operatorka zavolala na policii, ze mi doma breci dite![]()
continuity Pěkně prosím.
Anaj ježiš, jo, to jsem byla já!
A rovnou ti odpovím na tu dermatitidu:
https://cannor.cz/zazracny-regeneracni-elixir-pletovy-olej-s-cbd/
Lav jj, posloucham na nem o vikendu radiozurnal a kdyz mam naladu, pres bluetooth na nej pripojim mobil a poustim si pisnicky z youtube. Jsem nenarocny uzivatel, tak nevim, jestli je moje recenze dostacujici. Jinak ja mam ruzovy
meli tam tehdy jen ruzovy, tak jsem vzala to. Ono jak ho mam na parapetu a mam ho zahazeny propiskama a tak, tak barva stejne neni videt. Zepredu jsou vsechny stejny.
Anaj ježiš, jo, to jsem byla já!
A rovnou ti odpovím na tu dermatitidu:
https://cannor.cz/zazracny-regeneracni-elixir-pletovy-olej-s-cbd/
Prima, záhada vyřešena, už nemusím trápit mozek :-). Zaujala mě bunda, pak celé oblečení, říkám si, té slečně to sluší...pak se mi zdálo, že je mi tvář povědomá - ale nemohla jsem přijít na to, odkud :-), a to mi pořád leželo na mysli.
Dík i za odkaz na ten elixír, ale nejsem si jista, že je to to pravé - potřebuju něco pro sedmiletou holčičku, které se vyrazily červené pupínky pod spodním rtem...
Anaj Aha, tak to neporadím. Mně trápí periorální dermatitida už víc než rok a půl, tenhle elixír (plus jsem si přikoupila další produkty od téhle značky) mi dal obličej do pořádku. Ještě to úplně nezmizelo, ale hádám, že dokud budou respirátory, úplně se toho nezbavím. Tohle je pro mě opravdový zázrak.
Anaj mne pomohlo toto, ale doporucovalo se tady vic veci
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí