A já mám zase matracový dotaz... Od úterka máme nové matrace, ty předchozí jsme měli už 12 let, tudíž už asi byly dost proležené. Ta moje nová by měla být středně tvrdá, váhala jsem mezi ní a tvrdší (nemám ráda měkké matrace). Ale od té doby, co na ní spím, mi přijde úplně strašně moc tvrdá, přijdu si, jak kdybych spala na mramorovém hrobě!
Manžel má jinou, která by měla být extra tvrdá a i ve srovnání s tou jeho ta moje je měkčí jen nepatrně. Na prodejně, kde jsme to testovali, mi právě rozdíl mezi nimi přišel hodně velký. Tak teď váhám, jestli nemohli udělat u výrobce chybu v označení (je tam jen fixou udělaná tečka u "medium"), nebo jestli to, že se každé ráno budim s děsně ztuhlými rameny a krční páteří (a to je fakt krize, vyvolává mi to migrény) je třeba jen nezvykem... Dočetla jsem se, že zvykaní na novou matraci může trvat až 14 dní, jen teda nevim, jestli se toho dožiju, už teď je mi večer do breku a od rána blbě. No a samozřejmě hádejte, jestli jsme si dopředu připlatili možnost výměny... ![]()
Zažili jste někdo, že jste ze začátku na nové matraci trpěli, ale po pár dnech to přešlo a bylo to super? Vím, že Dadoo matraci měnila, ale podrobnosti už si nepamatuji.