Jitka77 lak je Essie Forever Yummy
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
crazydaisy Já jsem u jedné bundy, která byla světlá, takže se musela prát často, přelepila jezdec leukoplastí a zafixovala stehem, abych místo bundy nemusela pořizovat novou pračku.Myslím, ze tomu nevadí voda, ale kvrdlání toho jazýčku, ten to omlátí. A jezdec vypadal do konce OK. A nebo to byl silný jedinec, co by přežil i tak.![]()
rozarka to jsem zkousela taky, ale nepristehla (to me nenapalo), tak se mi to behem prani odlepilo. Nakonec to resim tou potr.folii. Ta folie a pecici papir jsou pro me super veci a nechapu, ze jsem bez toho mohla zit
. Pouzivam je i k jinym ucelum nez byly urceny.
Potrefenáhusa Ať ti tam přivyrobí ještě schod! :-)
Garfie nebo čtyři! Potrebuju něco, na čem by se hned nezrakvilo malý dite, dolu slezt umí, nahoru ne, teď tam máme starou dětskou matraci, no krása veliká
crazydaisy Jo, tyhle dvě věci kupuju taky ve velkým
, hodí se na kdeco. Ta folie se ti neuvolní při praní? Mě stál papírek od bonbonu docela dost při opravě pračky.
Potrefenáhusa Čtyři.
já myslela nějaký dlouhý schod po celé délce, to by malá zvládnout mohla? To je klasika, neboj, všichni to přežijete. :-)
rozarka ja to dukladne omotam a zajistim ( taky omotam )gumickou - malou asi prumer 1cm a ta drzi pevne.
Potrefenáhusa náš nahoru leze přes noční stolek
já to považuju spíš za výhodu, že tam nevlezel sám, aniž bych to věděla. Teď už to zvládá i v pytli, akorát ho malinko povytáhnu za ruku. Já teda nejsem zvyklá na posteli sedat.
pecka Vypadá opravdu moc dobře.
crazydaisy a dat cely kus se zipem do velkeho praciho pytle, jen aby se ten zip neomlatil o buben pracky, by neslo? Nebo treba do povlaku od polstare. Prece jen se sam o sebe a nebo o textil neomlati, staci zabranit kontaktu s bubnem.
Zuzuli to jsem si myslela, ze by mohlo vyresit to otoceni naruby, ale pry ne. Takze povlak by to taky asi nespravil.
crazydaisy veci o ktoré mám z nejakého dôvodu obavu periem v obliečke na vankúš.
Zuzuli možná by to šlo, ale mám pocit, že objemná bunda nacpaná do nějakýho pytle by se možná nevyprala tak dobře a nejsem si jistá, že by ten tenký obal přece jen ochránil toho jezdce před odřením. Děkuju všem za tipy, asi to budu dál balit do folie, funguje to i když je to otravný.
Tip na inrernetovy obchod s plavkami, kde ví, jak správně změřit velikost?
Dívala jsem se na triolu, ale odrazuje mě jejich tabulka velikostí, kdy bych podle nich měla mít 85A( přes prsa mám 99cm).
crazydaisy vyprať sa vyperie dosť dobre, s tým nie je problém (ak je fakt objemná, tak by som dala proste obliečku na paplón), ale je fakt, že jazdce som nikdy neriešila.
Jednou tu nekdo dopurucival spony do vlasu, kterych je hodne.Myslim Mohučanka?
Candance ja bohužel neporadím...musel to být někdo jiný.
Mohučanka mozna Monulinecenka
Dobrý den, nemáte prosím někdo slevový kód na Zalando?![]()
Děkuji
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí