žluťásek já vždycky všem návštěvám, které u nás tráví delší čas a jedou do centra, nabízím dítě a průkazku, že můžou jet zadarmo, a kupodivu to zatím nikdo nechtěl a všichni si radši koupili jízdenku. ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Vlm kdyz se delsi dobu neprihlasi uzivatel do internetoveho bankovnictvi, napriklad fio banka ucet zablokuje, ptz nejsou aktualizovane udaje (kamaradky pripad) mizna to delaji i dalsi
žluťásek tohle mi říkala švagrová, když jsem uvažovala o nákupu ročního kuponu, že ona si radši bere dítě sebou. Nechápu to![]()
Evaeva jezis presne to sme resili vloni a radsi sem si tu rocni koupila![]()
711990 mně se zatím nevyplatí, ale dítě si sebou kvůli tomu neberu
holt jezdím na lístky.
Ja to navrhnu sambovi, že si může takhle vozit děti do práce:-D tam by ne už někomu strčil.
Evaeva ja sem nebyla schopna na ty listky moc myslet. Ta cena za rocni se fakt vyplati, takze lepsi nez platit pokutu:)
711990 ja už v Bratislave nebývam desať rokov, no doteraz sa mi občas sníva, že som tam a idem MHD a vtom si uvedomím, že nemám lístok. Samozrejme revízor je prítomný vždy. (Resp zhmotni sa tam po mojom uvedomeni absencie listka)
Mrakoplas jezis![]()
711990 no to jo, hlavně ze začátku jsem vždycky nakráčela do metra
já mám tu apku a už jsem si zvykla. Jak jsem to počítala, tak projezdím tak 1000 ročně, to by se lítačka nevyplatila. Já zas tolik nejezdím. Jednou jsem fakt zapomněla a samozřejmě mě chytli, jeli jsme tenkrát akorát od babičky z nemocnice
No.blbá.nahoda
Dotaz blbej a asi mi nikdo neporadí, ale zkusím to: nekupoval teď někdo dřevěnou zahradní lavičku? Nemáte tip? Hlavně aby byla kvalitní a neviklala se, protože laviček, kterým se musí dotahovat šroubky mám plné zuby. Představuju si něco takového:

Evaeva Samba taky chytli a co myslíš, měl to za 800? Neměl, měl to snad za 200 vypsali mu do bloku nějakou kravinu, možná psa bez košíku nebo tak něco mám pocit, že v tom byl ten pes, ale fakt mu to vypsali nebylo to žádný kilco na rucku...To je hrozný tyhlety lidi co že všeho vyváznou!
Karja to už je asi dlouho, ne? Já platila normálně kartou.
Evaeva Je to tak 3 roky. Teď jak to zvýšili tu pokutu tak už si na to dává větší pozor.
Karja může chytili, když jel z porodnice a neplatil vůbec nic.
continuity Jo, no tak vidíš!
continuity no ten, co chytil mě, dělal, že neslyší, když mu máma říkala, že nám právě umřela babička.
Jak jsem teď jezdila do poradny, tak jsem se vždycky musela u nás na metru soustředit a ten lístek si koupit. Jednou jsem teda zapomněla. Jak jsem zvyklá furt všude jezdit s dítětem, tak cesta MHD o samotě je úplný výstup z komfortní zóny.
Pinot Noir mame snad uplne stejnou, sedou, z obi (nebo jak se to jmenuje te Uni hobby?), nic jsme tam zatim neutahovali. Ale je pod striskou, jestli to muze mit vliv
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí