Tohle je takový trapný, často ty spoje nejedou podle jízdního řádu a potom taky diskriminaceeee, papírový lístek se taky označí až po nástupu.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
dynda no! Nechapu, kdyz je appka ze to nestaci nejak pipnout v tom autobusu/tramvaji. Netro jezdi kazdou chvili, tam mi ty 2min nevadej
711990 v Ostravě se platilo kartou rovnou v tím spoji. Ale nevím teď, jak to bylo s přestupy
To bylo pohodlné.
Evaeva to lze v některých tramvajích, ale k nám jezdí jenom bus.
continuity co jde v tramvajích? Platit kartou? My máme taky jen bus (a metro teda)
Evaeva jj, platit kartou. Normálně to pipnes bankovní kartou. Jsou i nějak označeny.
Ale neřeší to nic, když jsi na konci s autobusem..
Prosím, nemáte některá zkušenost se stránkou https://lubive.sk/?
continuity jasně. A taky to asi není přestupní, ne?
Evaeva normální jízdenka by to měla být.
Kdyz vracim zbozi z eshopu HM v prodejne, musim mit s sebou i tu origo krabici nebo staci zbozi v tech jejich plastovych sackach? Vracim jen 3 ks z obriho nakupu a krabice se mi nechce tahnout.
Lamicka nemusíš
Kora dekuji
Malenge já ano. Všechno bylo v pořádku.
Dadoo super, děkuji, můžu se zeptat, jestli sis kupovala nějakou kabelku? a jak ti vydržela? docela bych si tam vybrala, ale překvapilo mě, že ceny jsou docela nízké, jinak výhrady nemám a ráda podpořím menší podnik.
Malenge já si kupovala černou Zoe. To je ta mini, co se dá nosit i jako ledvinka.
A dcera si taky kupovala jednu, už nevím jakou. Je to už pár let a žádnou stížnost si nevybavuju.
Maji pěknou, silnou kůži. Klidně bych si jich tam pár vybrala. ![]()
Dadoo to moc rada slyším, dekuji, budu vybírat hned klidneji.
Evaeva v kazde tramvaji se da koupit jizdenka kartou. Je v kazdem voze oranzovy strojek, podobny ten zlutym oznacovacum jízdenek, kde si koupis listek. V kotasovo tramvajich je u prostredni plosiny, ve starsich typech pak u prostrednich dveri. Jsou i v metru hned u eskalatoru. Platnost zacina nakupem. Ja to ted dost vyuzivam, kdyz jezdim bez male do nemocnice.

Zuzuli aha, tak to je fajn. My tu tramvaj nemáme a v metru jsem si nevšimla, ale kouknu se po tom. A tou kartou pak i prokážeš, že sis koupila tu přestupní?
Evaeva normalne to vytiskne listek
Zuzuli aha, tak to mi vůbec nedošlo![]()
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí