"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline barbucha blogger
35943 příspěvků moje polička 10. dubna 2022 08:55
Reakce na Karja:

Evaeva Samba taky chytli a co myslíš, měl to za 800? Neměl, měl to snad za 200 vypsali mu do bloku nějakou kravinu, možná psa bez košíku nebo tak něco mám pocit, že v tom byl ten pes, ale fakt mu to vypsali nebylo to žádný kilco na rucku...To je hrozný tyhlety lidi co že všeho vyváznou! 

​A teď si představ že jsou lidi, který nikdy žádnej revizor nekontroluje, a pečlivě a uctivě je obchází!

Akorát že ty zmíněný lidi z toho nemaj moc radost (anžto mají legitku!) a přičítaj to svýmu vetchýmu vzezření, který značí že už mají nepochybně nárok na dopravu zadarmo a patrně beztak jedou na svůj vlastní pohřeb

Offline Makara
3655 příspěvků moje polička 10. dubna 2022 09:06
Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 10. dubna 2022 09:10

barbucha :-D:-D Tak to mu řeknu! To už bude jen vyhlížet ty lepší zítřky! 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. dubna 2022 09:15

barbucha chápu!

Někdo mi říkal, že nejvíc kontrolují mladé hezky oblečené ženy, že ty si prý často myslí, že nevypadají na černého pasažéra a hřeší na to.

Online SunEclipse
3491 příspěvků moje polička 10. dubna 2022 09:19

barbucha hele to si špatně vykládáš, to není o věku - to mají lidi poctivý obličej

Mě taky nekontrolujou - a chraň tě ruka páně byť jen naznačit něco o vetchým vzezření!

Offline barbucha blogger
35943 příspěvků moje polička 10. dubna 2022 09:23

Tak hlavně že vás to pobavilo

Chtěla bych si myslet, že mě nekontrolujou protože vypadám na první pohled důvěryhodně...ale pak jsem si vzpomněla že vlastně nekontrolujou ani naši minoritu Tak zas nic, no.

Offline barbucha blogger
35943 příspěvků moje polička 10. dubna 2022 09:23

SunEclipse 

Tak přece!

Online Kokoska
35035 příspěvků moje polička 10. dubna 2022 10:00

barbucha ja budu mit od podzimu narok jezdit MHD zdarma, ale radost z toho teda nemam

Offline barbucha blogger
35943 příspěvků moje polička 10. dubna 2022 10:02

Kokoska 

To je fuk - důležitý je, jestli tě budou kontrolovat!

Online Kokoska
35035 příspěvků moje polička 10. dubna 2022 10:06

barbucha me kontroluje revizor vzdycky, kdyz je to ve voze. Takovi co cihaji pod schodama v metru ne, to bylo jen jednou, jak zavedli ty karty. Chtel ji videt, tak jsem se ptala, jak pozna, ze je nabita. Prej nepozna, protoze ten strojek, kterym to kontroluje, vydrzi 6 hodin, a on je ve sluzbe uz skoro 8. 

Offline andulka01
12862 příspěvků moje polička 10. dubna 2022 10:12

barbucha Mě kontrolujou taky vždycky, mám asi fetka styl oblečení. Jezdím málo tak kupuju SMS, to ani většinou číst nechtěj, jak vytahuju telefon, jdou dál. Jednou mi ale museli uznat tu odeslanou zprávu, neboť jízdenka do avizovanych dvou min nepřišla. 

Offline continuity
43199 příspěvků moje polička 10. dubna 2022 12:58
Reakce na Evaeva:

barbucha chápu!

Někdo mi říkal, že nejvíc kontrolují mladé hezky oblečené ženy, že ty si prý často myslí, že nevypadají na černého pasažéra a hřeší na to.

​No když jsem chodila ještě do kanclu, nekontrolovali mě téměř nikdy. Tak teď nevím jestli jsem už nebyla mladá nebo hezky oblečená.

Možná taky oboje. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. dubna 2022 13:03

continuity si to tak neber, mě taky moc nekontrolovali

Online Kokoska
35035 příspěvků moje polička 10. dubna 2022 13:50

andulka01 ty SMS jizdenky jsou dobra vec, bohuzel duchodcovsky polovicni jizdny tak koupit nejde. Ale ja ted posledni 2 roky jezdim tak minimalne, ze jsem nedavno zjistila az na zastavce, ze zdrazili jizdenky.

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 10. dubna 2022 14:08

Kokoska já jezdím MHD sporadicky a používám aplikaci Lítačka, jízdenka se dá zaplatit třeba přes Apple Pay nebo obdobnými způsoby. Jsou tam různé varianty jízdenek.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. dubna 2022 14:10

Tulipe taky používám tuhle apku. Taky mi vyhovuje, že si lístky mužeš koupit dopředu a pak si je jen "cvaknout"

Online Kokoska
35035 příspěvků moje polička 10. dubna 2022 15:35

Tulipe ja jeste nejake listky mam, jezdim minimalne a jak jsem psala, od podzimu uz to kvuli veku budu mit zadarmo. Tak uz to necham tak, jen si pak budu muset vymenit prukazku, ted to mam za pulku.

Offline continuity
43199 příspěvků moje polička 10. dubna 2022 16:14

Aplikace Lítačka je super, ale dost mě sejri ten předpoklad, že všichni kradou, takže se lístek musí aktivovat dvě minuty předem. U nás má bus kolikrát 5 minut zpoždění. 

Offline 711990
18323 příspěvků moje polička 10. dubna 2022 16:56

continuity presne!!! to je proste uchylny. Ja sem to hlavne predem nevedela a aktivovala az pri prijezdu tramvaje a pak sem se divila. I proto mam proste radsi rocni.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. dubna 2022 17:20

711990 já tak nějak spoléhám na to, že aktivovaný lístek by taky prošel většinou si teda vzpomenu dopředu, ale ne vždycky. Taky se to dá aktivovat na určitý čas dopředu, ale to jsem nikdy nezkoušela. continuity No v říjnu už zadarmo nepojedu ani s dítětem, takže pak už budu taky potřebovat kupón.