Evaeva Jo, já to taky dost využívám, v Praze je to (narozdíl od Brna) tak, že to vytiskne lístek, který se pak už neoznačuje a platí podle času.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Pinot Noir Klasika - na to ses neptala - ale já bych to ještě zvazila. Všechny lavičky tohohle typu, nankrerych jsem seděla, byly zoufale nepohodlny. Taky jsem ji původně chtěla. Nakonec jsem koupila na https://tvoje-zahrada.cz/index.php? . Vypadá to trochu jako pochybnej e-shop, ale za mě fakt spokojenost, máme od nich už i houpacku. Je to teda úplně jinej typ sezení, ale třeba se někomu bude hodit. Chodí to teda v demontu a nenatreny, ale sestavení je jednoduchý a za mě fakt spokojenost velká.
Nemáte tip na květinářství v Brně, kde by vázali kytice ze sezónních kytek? Nejlíp i z vlastní nebo regionální produkce.
MP Meri hodilo mě to na úvod. Myslíš ty lavičky - kovové nohy plus hromada prkýnek? Jo, na těch se sedí pohodlně. Ale mně se moc nelíbí. Asi spíš oželím pohodlí. Hlavní sezení máme na terase, v jiném koutu máme tu lavičkovou houpačku a tohle jsem myslela jako lavičku pod keři a mezi kytkami, kde by si třeba mohli, když tu je větší společnost, sednout dva lidi, kteří si chtějí něco v klidu říct. Plus poblíž bude ohniště, ale nemyslím si, že se bude nějak hodně využívat. Takže bude spíš na parádu. ![]()
Pinot Noir Tak jestli bude spis na parádu, tak to jo :) Ta z toho e-shopu je designově ne tak super, ale za pohodlí teda vcelku ručím.
Ale jo, tu tvoji si představuju někam k ruzovemu oblouku, okolo lítají motýle, já knihu a pléd ... bohuzel jakmile jsem si na podobnou v krámě sedla, romantický představy byly hned v čoudu ![]()
MP Meri ježiš! Měla jsem představu dvou kliknutí v e-shopu a teď abych se vypravila do prodejen osedávat lavice! ![]()
Pinot Noir tak teď koukám na romantické zahradní lavičky ![]()
Pinot Noir Pardon
Možná to někomu nevadi, ale jak mají hodně rovná ta zada, tak se na tom dá sedět v podstatě jen jako na židli. Proste rovně, nohy před sebe. Na nějaký pohodlnější rozvalení to vůbec není. Ale třeba je to jen můj problem :)
notna nevím přesně jak to mají, ale zkus Tamas Vigh na Starobrněnské.
notna koukni na Kviti z lesa.
MP Meri taky jsem kdysi po laviockach koukala a presne, na tech hezkych se sedet neda, ani jako na zidli, uplny muceni. ani zidle nema operku vuci sedaku v pravem uhlu:-/ ta klasicka stara je pohodli samo:-)
Evaeva V Ostravě, když platíš kartou, tak to nic netiskne a dá se s tím přestupovat a i jet kratší jízdu.
nemate prosim tipy na nejake zajimave podcasty? klidne anglictina, (mozna i nemcina). Radsi nic o Ukrajine. Potrebuju zmenu.
mam NY times, BBC, i nejake jine, ale tady se vzdycky objevi neco noveho
Možná by Tě mohl bavit The Sarah Silverman Podcast, pak Mayim Bialik's Breakdown.
Malenge Kupovala jsem tam mamce kabelku k narozeninam a vse zcela bez problemu, kabelka byla moc pekna, zpracovani dobre, sama uvazuju, ze si tam neco poridim i pro sebe.
Monulinecenka moc díky, věřila jsem, že se tu najde někdo s osobní zkušeností, tak mám radost za příznivou recenzi.
Oplati sa kupovat tricka do vody s uv ochranou z druhej ruky? Chcem pre deti k moru, vyuziju to len na jednej dovolenke tak sa mi nechce moc investovat. Len neviem ci sa ta ochrana po case (pranim atd) nestraca? Aby som im nekupila tricka k nicomu.
Mrakoplas myslím, že oplati. Ten předchozí nositel ho na sobě měl nejspis taky jen 7x.
Makara tiez pravda. Inak pobavil ma popis jedneho tricka do vody s uv ochranou. Nesusit na priamom slnku. Tak neviem ked sa v nom v mori namocia, vyjdu von, tak ich budem musiet schovat do tiena alebo vyzliect to tricko?K.comu.im.potom.bude?:))
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí