"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Aranel
6628 příspěvků moje polička 11. dubna 2022 11:32

Evaeva Jo, já to taky dost využívám, v Praze je to (narozdíl od Brna) tak, že to vytiskne lístek, který se pak už neoznačuje a platí podle času.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 11. dubna 2022 12:06

Pinot Noir Klasika - na to ses neptala - ale já bych to ještě zvazila. Všechny lavičky tohohle typu, nankrerych jsem seděla, byly zoufale nepohodlny. Taky jsem ji původně chtěla. Nakonec jsem koupila na https://tvoje-zahrada.cz/index.php? . Vypadá to trochu jako pochybnej e-shop, ale za mě fakt spokojenost, máme od nich už i houpacku. Je to teda úplně jinej typ sezení, ale třeba se někomu bude hodit. Chodí to teda v demontu a nenatreny, ale sestavení je jednoduchý a za mě fakt spokojenost velká. 

Offline notna
9461 příspěvků moje polička 11. dubna 2022 12:32

Nemáte tip na květinářství v Brně, kde by vázali kytice ze sezónních kytek? Nejlíp i z vlastní nebo regionální produkce.

Offline Pinot Noir
29935 příspěvků moje polička 11. dubna 2022 12:41

MP Meri hodilo mě to na úvod. Myslíš ty lavičky - kovové nohy plus hromada prkýnek? Jo, na těch se sedí pohodlně. Ale mně se moc nelíbí. Asi spíš oželím pohodlí. Hlavní sezení máme na terase, v jiném koutu máme tu lavičkovou houpačku a tohle jsem myslela jako lavičku pod keři a mezi kytkami, kde by si třeba mohli, když tu je větší společnost, sednout dva lidi, kteří si chtějí něco v klidu říct. Plus poblíž bude ohniště, ale nemyslím si, že se bude nějak hodně využívat. Takže bude spíš na parádu.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 11. dubna 2022 12:45

Pinot Noir Tak jestli bude spis na parádu, tak to jo :) Ta z toho e-shopu je designově ne tak super, ale za pohodlí teda vcelku ručím. 
Ale jo, tu tvoji si představuju někam k ruzovemu oblouku, okolo lítají motýle, já knihu a pléd ... bohuzel jakmile jsem si na podobnou v krámě sedla, romantický představy byly hned v čoudu

Offline Pinot Noir
29935 příspěvků moje polička 11. dubna 2022 12:49

MP Meri ježiš! Měla jsem představu dvou kliknutí v e-shopu a teď abych se vypravila do prodejen osedávat lavice!

Offline Catherinne
10868 příspěvků moje polička 11. dubna 2022 12:52

Pinot Noir tak teď koukám na romantické zahradní lavičky

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 11. dubna 2022 13:46

Pinot Noir Pardon  Možná to někomu nevadi, ale jak mají hodně rovná ta zada, tak se na tom dá sedět v podstatě jen jako na židli. Proste rovně, nohy před sebe. Na nějaký pohodlnější rozvalení to vůbec není. Ale třeba je to jen můj problem :)

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 11. dubna 2022 14:02

notna nevím přesně jak to mají, ale zkus Tamas Vigh na Starobrněnské. 

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 11. dubna 2022 14:06

notna koukni na Kviti z lesa.

Online viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 11. dubna 2022 14:09

MP Meri taky jsem kdysi po laviockach koukala a presne, na tech hezkych se sedet neda, ani jako na zidli, uplny muceni. ani zidle nema operku vuci sedaku v pravem uhlu:-/ ta klasicka stara je pohodli samo:-)

Offline notna
9461 příspěvků moje polička 11. dubna 2022 14:22

Krehutka Sairon Díky!

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 11. dubna 2022 14:34

Evaeva V Ostravě, když platíš kartou, tak to nic netiskne a dá se s tím přestupovat a i jet kratší jízdu.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 11. dubna 2022 17:29

nemate prosim tipy na nejake zajimave podcasty? klidne anglictina, (mozna i nemcina). Radsi nic o Ukrajine. Potrebuju zmenu.

mam NY times, BBC, i nejake jine, ale tady se vzdycky objevi neco noveho

Offline euridike blogger
3906 příspěvků moje polička 11. dubna 2022 18:20

Candance

Možná by Tě mohl bavit The Sarah Silverman Podcast, pak Mayim Bialik's Breakdown. 

Offline Monulinecenka
409 příspěvků moje polička 11. dubna 2022 18:54

Malenge Kupovala jsem tam mamce kabelku k narozeninam a vse zcela bez problemu, kabelka byla moc pekna, zpracovani dobre, sama uvazuju, ze si tam neco poridim i pro sebe. 

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 11. dubna 2022 19:41

Monulinecenka moc díky, věřila jsem, že se tu najde někdo s osobní zkušeností, tak mám radost za příznivou recenzi.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 11. dubna 2022 19:45

Oplati sa kupovat tricka do vody s uv ochranou z druhej ruky? Chcem pre deti k moru, vyuziju to len na jednej dovolenke tak  sa mi nechce moc investovat. Len neviem ci sa ta ochrana po case (pranim atd) nestraca? Aby som im nekupila tricka k nicomu. 

Offline Makara
3655 příspěvků moje polička 11. dubna 2022 20:02

Mrakoplas myslím, že oplati. Ten předchozí nositel ho na sobě měl nejspis taky jen 7x. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 11. dubna 2022 21:16

Makara tiez pravda. Inak pobavil ma popis jedneho tricka do vody s uv ochranou. Nesusit na priamom slnku. Tak neviem ked sa v nom v mori namocia, vyjdu von, tak ich budem musiet schovat do tiena alebo vyzliect to tricko?K.comu.im.potom.bude?:))