Mrakoplas popis dobrý
ale to bude asi kvůli barvám, bych řekla.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Evaeva jako ja som si pritom spomenula, ze to bolo aj k tricku co mam do vody ja (nosila som na snorchlovanie aby sa mi nespalil chrbat), asi sa to aj slnkom niči, ale jako pre tie deti je to nonsens, vsak tie furt vbiehaju do a vybiehaju z vody, to by som tych triciek musela mat na den tak tridsat :)) Ale mozno mi to tu niekto vysvetli!
Mrakoplas já bych právě řekla, že vyšisuje, ne že přijde o funkci. Ale odborník nejsem.
Pinot Noir my na te lavicce normalne sedavame, jen si davame pod zadek deku
nevim, jestli existuje nejaka super pohodlna lavicka? samozrejme lehatko s natazenyma nohama je lepsi, ale lavicka?
Candance ja ma celkem rada na oddych tyto v cestine:
https://ceskepodcasty.cz/podcasty/stredo-vek
https://podcasty.hn.cz/trendspotting/
https://ceskepodcasty.cz/podcasty/linka
https://wave.rozhlas.cz/buchty-6669798
baltik na tomto typu se opravdu sedí dobře:

Ale kromě toho, že se mi moc nelíbí, bude v zimě uskladněná na terase pod střechou, kde je přes zimu hromada věcí, a připadá mi, že ty rovné zabírají míň místa. No a líbí se mi ty barevné, no. ![]()
Pinot Noir Zrovna s barvou problem nebude, si to natres podle sebe za dvě hoďky. Ale už končím s obhajobou pojodlných, ale hnusnych laviček, si tu připadám už jak propagátor Riekrů
Na druhou stranu - i tenisky jednoho dne převálcovaly podpatky ![]()
MP Meri myslím, že ta zelená nebo světle modrá by jí neslušela. To by bylo jak vylepšit Riekery třpytkami. ![]()
MP Meri ale jestli si kvůli tobě koupím lavičku, která se mi nelíbí, a plastový truhlíky k tomu, tak jsi opravdová influencerka! ![]()
Pinot Noir určitě by se dala najít pohodlná lavička, co se ti bude líbit, ale záleží kolik času tomu chceš obětovat
Evaeva No hele, musím zodpovědně říct, ze loni jsem tomu věnovala času dost. Sjezdila jsem všechny hobby řetězce a zahradní centra v domění, ze budou přetejkat lavickama ... no a bída bída. Skladem nebyl skoro žádný výběr a na půlce se nedalo ani sedět. Zbytek mi neseděl rozměrově. Nakonec jsem se nasrala a objednal tuhle, protože jsem věděla, do čeho jdu. Ale už fakt končím, nebo si ji Pinot koupi, nebude se ji líbit, pohodlí ji zklame a já to nakonec budu poslouchat do konce svých internetových dni ![]()
MP Meri přesně, výčitka je mé druhé jméno! ![]()
Hele myslíte, že bude ten plyn zase někdy levnej nebo to s ním půjde prostě do kopru? Vůbec nevíme co s tím barákem, všechno je tam připravené na ten plynovej kotel, ostatní řešení jsou příliš kompromisní, dvě drahý zimy dáme, ale pokud by to bylo dlouhodobě tak samozřejmě je jiné řešení lepší. Tak já nevím, jestli plynu už nadobro odzvonilo nebo se začne brát za čas jinde a budeme kde jsme byli. Jako je to dotaz jak do Volejte věštce no! Ale zajímal by mě prostě nejakej názor dalšího cloveka, přece jen věštci mají drahou infolinku, tady je to zadarmo! Navíc pak můžu za dva roky říct sambovi ,,hele my jsme ti to na parfu říkaly,,!
Karja tak to by mě taky zajímalo, máme kotel nový druhý rok.
Karja osobne bych volila nejakou kombinaci + kvalitni zatepleni (teplo ktery ti neutece neprotopis:-)
spolihat jen na plyn (jen na.. cokoliv) neni moc rozumny
Karja mate novy dum, psala jsi ze jste usetrili. No sla bych do kombinace (krb s vyduchy, ktery jsi nechtela, nebo tepelne cerpadlo, ktere je na elektriku).
Karja Tepelné čerpadlo, solary a v hlavní místnosti krbový kamna. Hodně záleží jestli máš zděný dům, nebo tu dřevoskládačku. Soused má zděný, zateplený dům a rok už už mu jede t. Čerpadlo a chválí si to. My už míň, protože ta část venkovní, jede moc hlasitě.
Kan A jak moc je to hlučné? My uvažujeme taky zatim o tom s tou venkovní částil. Bylo by to ke straně kde je silnice, tam na zahradu vubec nebudeme chodit a větrat max do kuchyně. Spací pokoj je až jakoby za rohem tam počítám to slyšet nebude. No jedni sousedi to mají asi tam půjdeme na naslech.
Candance Bohužel ty vyduchy nám nepůjdou jen ohřev té jedné místnosti, s čímz počítáme že si dáme.
O čerpadle momentálně nadšeně vykládá muž, ale já se taky bojím hlučnosti. Plus teda myslím, že bude stát raketu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí