Kokoska ja si myslim to same, ze to bude jako s cenou benzinu napr., ze to zreguluji.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
RoSa Já bejt tebou objednám si nějakýho obchodního zástupce, přijede na místo, obhlidne to, navrhne ti to. Jen jestli toho teď nemají moc no:-D
Antje No hele tomu mymu kamarádovi slevnili 70 tisíc, ale prý musel hodně brečet, ale že mu to při té ceně šlo docela samo. Ty nabídkové ceny jsou hodně k jednání ještě vždycky.
Karja diky![]()
RoSa do topného systému nevím. Ale systém vzduch-vzduch jako klima funguje. Fouká buď teplý nebo studený vzduch.
Každopádně bych šla na tu výstavu a konzultovala s více dodavateli.
Ten můj přišel, prohlédl, všechno propočital a navrhl nejlepší řešení. Pak všechno instaloval. ![]()
Kdybys chtěla kontakt na toho mého, můžu ti dát.
Dělá víc systémů, já mám Haier. A jsem úplně spokojená.
Dadoo jo, to bys byla hodná, pokud dělá i vzduch/voda... jsem koukala na webu a ten vzduch/vzduch by pro mě nebyl...
momentálně mám plyn na vytápění a ohřev vody, vařim na elektrice a v obytné zóně když mám chuť přitápim litinovýma kamínkama, ale to je spíš náladovka nebo v přechodnym období
dynda Takhle jsem VR zažila už před 35 lety. Napitej, asi hodinu nám nadával, jaký jsme s.ky.
MP Meri achjo ![]()
Co zítra dopoledne a D1? Bude tam nabito? My jak už z té Prahy nejezdime vůbec nevím jak to tyhle prázdninové dny vypadá, kdy jsou ty uprkovy dny.
Karja Čtu nablito
a říkám si, jak můžu vědět, že se někomu zítra na d1 udělá nevolno.
continuity No já jsem právě kvůli tomu dnes i odložila jednu cestu z Prahy, ale sambo dojel domu úplně v pohodě. Ale já to nemám ráda když je ta dálnice našlapaná.
mitford sister syn řešil to samé, zkusil požádat mailem a poslali to obratem.
Mazanec od Cuketky, nedělal jste náhodou někdo? Je to hodně drobivé v řezu?
Karja dneska úplně v pohodě
Kan od cuketky je nejlepší ta vánočka do které se dává sádlo a máslo, mazanec stejný těsto (aspoň u nás se to nijak neliší)
continuity Tak vyjel sambo a říká, že apokalypsa:-D Ani ne na dálnicích ale na těch okreskach a ve městech. Myslím že lidi i dost nakupuji.
Karja no netěším se na to. Muž bude chtít vyrazit co nejdřív, což je u nás ve čtyři, v pět a to chytneme to nejlepší.
Karja u nás na kraji Prahy to bylo ucpaný už včera odpoledne. Na venkov pojedem až zítra odpoledne, ale jak to znám tak spíš až k večeru, tak snad už to bude dobrý.
continuity To už snad bude odjetý! Nákupčí nakoupili dopoledne a i s dětma jelo hodně lidí ráno;-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí