co to stojí, takový čerpadlo vzduch/voda? a ten venkovní komponent, dá se připevnit na zeď ve výšce, nebo to musí stát na zemi kvůli hmotnosti?
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
K těm truhlíkům, já mám dobrou zkušenost s www.na-statku.cz dělají truhlíky i na míru, obyč truhlík, samozavlažovací. Bedýnky jsou pevné a pěkně opracované. edit. Stolárna na statku.
Vracel jste někdo do aboutyou po té měsíční lhůtě? Jestli mi to vůbec v pplku vezmou a nebude to jako nějakej starej kód nebo tak. Díky!
Karja mají jenom měsíc?
About you ma myslím 100 dní.
continuity tyyy jo, jdu hledat. Díky za nápovědu.
KarjaPísničky Vlasty Redla jsem měla vždycky ráda, ale z jeho koncertu kdysi na chmelové brigádě v devadesátkách jsem si odnesla celkem trauma, ale nutno dodat, že jsem si k němu přispěla dost sama :-)
Vlasta Redl je starý ožrala. Ověřeno za vás na majálesu 1998.
Karja já jsem si ho musela pustit k práci, jak jsi ho tu zmínila. Popravdě se na něj nemůžu moc koukat, jen audio. Asi jsi udělala dobře.
Evaeva Já ho asi nikdy pořádně neviděla ani v televizi.
RoSa to se takhle neda rict, nevim kolik stoji nejlevnejsi, ale v kazdem
pripade ti nekdo musi spocitat jake potrebujes.
To co spocitali nam , stoji cca 300k a neni jiste , ze letos vubec bude.
Pristi tyden je v Letnanech veletrh, ty jsi z Phy, mrkni.
RoSa cena záleží na mnoha věcech. To se takhle říct nedá. Ale spočítá ti to prodejce, podle podlahové plochy apod. Taky jde o to, jestli se to dá připojit na stávající systém, nebo se musí dělat komplet nové rozvody apod.
Ja mám malou jednotku vzduch-vzduch a do chaty mě to vyšlo něco málo přes 50k. Sousedé mají chatu ještě menší a stalo to přes 20k.
Dvoje známí u baráku platili za vzduch-voda cca 250 - 300 k.
Jinak, nemusí to stát jen na zemi.
Běžně se umisťuje na střechy a můj prodejce/monter/revizak/elektrikář má větrník upevněn na stěně domu ve výšce prvního patra.
Kan Těch 300 tisíc cca je odpovídající. Kamarád teda nemá to voda vzduch, ale něco lepšího, nějak mu vedou nějaký hadice v zemi kolem domu, ale vrt to není. A to stalo před 3 rokama 400 tisíc.
Karja to ma asi typ vzduch-zem. To jsme planovali my, myslim. Uz se nepamatuju a to resil muz. Je to myslim nejucinejsi? Ale tak nejdrazsi.
Candance Jo no ten kámoš říkal že nemá tušení zda se mu to vůbec vrátí, on má ještě totiž krbový kamna a tím topí pokud není velká zima. A ještě navíc vůbec nebývá doma.....tak teď se mu to možna se změnou te situace vyplatí, ale těžko říct jakou má to čerpadlo životnost. Jestli spíš není nejlepší ten vrt? Nevím, já se v těch technických věcech vůbec nevyznám.
Jak dlouho trva nez COS vrati penize za vracene zbozi?
Poprve jsem neco vracela.....
Karjaja nevim, my to proste planovali, muz se o to zajimal. O takoveto kraviny miluje. Furt zkoumal ty cerpadla, rekuperaci atd. No nakonec jsme ve starem dome.
To cerpadlo je momentalne asi to nej. Jako jasne elektrina atd. My meli naplanovane i solary, sice jen na ohrev vody. Znami maji ted i na elektriku.
No a dalsi nevyzadana rada _zvazte ten zachyt vody. Nejen kvuli cene. Vody je malo a bude ji min a min. Postupne se bude prechazet na vyuziti sede vody a tak.
Zarinya rozhodne to neni obratem, tak i 3 tydny bych tipla. Od odeslani.
2015, ale stejně. Už druhej písničkář, kteryho budu poslouchat s morálním odporem ![]()
Pavlenadiky tak cekam dal.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí