MP Meri Nene, to bylo na Pinot Noir , protože psala, že ji ještě nakonec přesvědčíš na plastové truhlíky, z čehož jsem usoudila, že má neplastové. ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Karja já mám taky tepelné čerpadlo, systém vzduch-vzduch. Nehuci, spíš jen tak šumí.
Navíc, když se topí, obvykle se moc nevysedava venku, takže to neruší. A lepší je větrníky umístit tak, aby nerezonoval a neprenasel zvuk do domu.
I když ten, kdo mi to montovat, má čerpadlo na zdi domu, ve výšce prvního patra.
Zkombinovala bych to se solárními panely a event ty krbovky.
Dadoo No a vevnitř to není slyšet vůbec? My tam máme fakt hluchý místo, k silnici od všech sousedů daleko...Takže nám by to nevadilo, pokud to nebude slyšet v nějaké té naší ložnici. No ale pokud je doba dodání Karoleena rok, čemuž bych se s ohledem na dobu dodání jiných věcí, absolutně nedivila, tak je to stejne pase.
Pinot Noir Tak Betty Díky moc, ach jo, já tak chci mít ty neplastové...
Karja at uz se ted rozhodnete pro jakoukoliv variantu urcite udelejte pripravy na solary, tepelna cerpadla, klimatizaci. Staci dovedena elektrina na mista budoucich spotrebicu, prostupy ve zdech pro trubky a hadice... v budoucnu vam to usetri penize, nebudete resit nevzhledne rozvody a taky to usnadni rozhodovani.
Ginger No už se to rozhodlo za nás, doba dodání je skutečně příští rok u těch čerpadel. Sambo o těch solarech taky teoreticky mluví a teoreticky i na to čerpadlo i na to ostatni připravené je, ale teoreticky, což prakticky znamená, že to nebude úplně ideální:-D.
Ginger jo, to jsme si takto nechali s byvalym udělat před 15 lety přípravu na klimatizaci, nebylo to úplně levné (asi 1/4 předpokládaných nakladu) a není tam nainstalována dodnes. Předpokládám, že ty trubky už stejně nepůjdou použít. ![]()
Karja jako uvnitř zvenku? To ani náhodou! Opravdu to jen šumí. Když je to dobré usazené, není důvod. To není hlučný stroj.
Vídám to všude okolo u novostaveb, fakt si to dneska dává většina lidí. Je to nejpříjemnější a asi teď i nejlevnější a bez práce. Na tepelné čerpadlo je nasazen i nejvýhodnější tarif.
Lav koukám, že v IKEA už je vůbec nemají ![]()
continuity trubky mozna ne, ale diry ve zdi urcite pouzit jdou. Jde o ty diry. My jsme tuto pripravu v dome neudelali a ted holt mame klimu vedenou po zdech. Tragedie to neni, ale mohlo to vypadat lip. Pripravu na solary, tj. Misto pro vedeni trubek pod barak mame a zatim jsme nevyuzili. Ale jeden nikdy nevi. Jedem komplet na elektrinu a ucty budou vysoky.
Popojedem, hele Vlasta Redl to se musí líbit každýmu cerstvymu důchodcovi ne? Kromě metalistů třeba:-D (No já bych na něj taky šla, mám-li byt upřímna:-D)
Karja to nevím, ale mému tátovi by se líbil, do důchodu má teda ještě pár let. A mě taky;)
Karja Vlasta Redl se líbí i mě a do důchodu celkem daleko :-) Tuhle na festu teda přijela celá kapela trošku namol, tak byl víc ukecanej než hrál, ale bylo to vtipný.
andulka01 Jo no mě se právě taky líbí no! I to jsou snad celkem známý písničky bych tak řekla.
dynda Děkuju, to by nám vadilo hodně.
Pro mě to bylo vždycky zklamání, bohužel, ani vtipný to nebylo. Třeba se tu někdo ozve, že koncertuje i jinak, uvidíš.
Karja mate podlahove topeni? ono resit to v uz postavenym je docela blby, kazdopadne myslim martek01 se nabizela ze je odbornik, tak bych se poradila s ni
jasný, poradím. napiš mi zprávu
andulka01 Mně se docela líbil, ale s výjimkou jednoho koncertu vystupoval vždycky pod parou. A někdy jako že dost, na posledním nadával lidem a pak i zvukařovi, tomu spílal rovnou do ču... Tak už na něj nechodím.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí