Kokoska Já jedu pro holky k babičce v sobotu a to taky čekám už lepší, i doufám že mi bude už skrz to nachlazeni lépe a zajedu i ráno po nákupech a všech obchůzkách, nějak se nám tu kupí povinnosti.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Karja taky se nám to nahromadilo, navíc jak jsem byla týden v tý kovidový kleci.
Kokoska my jedeme zítra dopoledne, snad nebudeme nikde stát.
Karja nám to hlídání vůbec nevychází. Nejdřív ta sedmá nemoc, teď měli jet na chalupu, ale má být zima, tak snad příští víkend.
je cos v parizske dobre zasobenej?![]()
zejtra jedu pres prahu na moravu za rodicema a chci se zastavit na prochazku v praze. tak ze bych se stavila i do obchodu, tady vetsinou nestiham..
Evaeva No nám jako taky nevyšlo, tchán lehnul se zády, ale nikdo nám to neřekl, takže bychom tam děti nevozily. A já ted trnu, co když ten můj kašel není kašel...Mně to absolutně nenapadlo, prostě jsem to brala jako zmokla jsem na vycházce kašlu, a holky jsou zdravé, ale kdoví co je to moribundus. No už se těšim až budou doma.
Karja s tím kašlem, nikdy to nebude stoprocentní, klidně můžou mít v sobě něco, co se ještě neprojevilo, i když je celá rodina zdravá. Se zády je to blbé. Já jsem ráda, že mamka řekne, že se jí to nehodí/nechce se jí. Nemám pak blbý pocit, když jí ty děti dávám.
Lilly_Ku Já bych taky řekla, že je.
14. dubna se vracejí papuchalkové na svá hnízdiště v severním Norsku.

dzizisketa to je krásná fotka
, úplně mě to pohladilo![]()
dzizisketa jsou krásní
Evaeva a legracni. Oni hnizdi v dirach v zemi a je hezky je pozorovat, jak tam mizi a zas vykukuji.
Mám taký dotaz...po tehotenstve mi narástla o číslo noha, takže mi tu zostalo asi 10 párov zbytočných topánok ![]()
Medzi nimi aj jedny lodičky Prada, ktoré sú ale dosť nosené a tým pádom sú nevhodné na predaj. Má zmysel ich odkladať dajme tomu pre Alicu, že ich tak o 15 rokov vynosí na diskotéku? Sú to klasické open toe lodičky na platforme. Alebo ich radšej šupnúť do darovacej skupiny na fb?
A potom tu mám ešte jedny sandále 3.1 Phillip Lim. Tie som nosila minimálne, predať ich? Ak áno, za akú cenu? Pôvodne stáli 450 eur
betsey Ty jo. No já jsem teď nosila dvě léta boty co měla moje máma, když jí bylo 18. A normálně když jsem pracovala a mohla si koupit boty jakekoliv jine, ale líbily se mi a byly pohodlné, a i mi je teda asi dva lidi pochválili, i jeden chlap:-D. Tak ale sušit v bytě dvacet pět dvě krabice s botama, to chápu ze asi pro naši generaci moc není.
Karja no je to ťažké. Ony tie Prada aj napriek 11 cm podpätku sú fakt pohodlné, preto sú aj také onosené, využila som ich veľmi, no neviem neviem, či ich odkladať.
betsey No jasně. Ono si zas vem, že moje máma nevyhazuje nic. Fakt nic, co není zničené. A když z toho celkovyho množství až její třetí dcera ve 25 letech začne nosit jedny boty. Nooo docela blbá bilance že!;-)
Jeee ještě vlastně nosím takovej starej pásek, a ten je po dědovi. Jednou jsem ho viděla v práci na své kolegyni, tak jsem ji hned oslovila a ona že ho má po svém taťkovi. Věkove jak můj děda. To bylo moc milé:-D.
betsey asi bych to neschovavala, ja mam uplne jinou velikost nez mama a moje dcera ma o 2 cisla mensi nohu nez ja. A segra je taky uplne jinde, nikdy jsme si zadne boty nemohly pujcovat. A co vis, co se bude za 15 let nosit a jestli Alice vubec bude chtit podpatky. Moje dcera snad v zivote nemela boty na podpatku na nohach.
betsey já bych s tím vyhazováním počkala. Mě se po čase noha zase "zmenšila" zpátky. Ona nevyrostla. To jen to vyšší váhou klesla klenba.
Fakirka fakt? A za ako dlho sa ti vrátila späť?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí