"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline viktorka_od splavu
49377 příspěvků moje polička 18. dubna 2022 13:18

SunEclipse ma. Candance vida tak to nebude takova vyjimka

Offline continuity
43199 příspěvků moje polička 18. dubna 2022 15:28

viktorka_od splavu napiš tu stížnost, tím se zabývá někdo jinej než přepážkový pracovník. Pokud ti jinak banka vyhovuje, tak je změna ústavu to nejzassi řešení. 

Ono se to snadno řekne, ale pokud tam má člověk cokoliv nad rámec běžného účtu je to na dlouhé lokte. 

Offline Hanka H
2914 příspěvků moje polička 18. dubna 2022 15:48

Dalia Vitamín B se opravdu nedoporučuje - zvláště v tvém případě. Jednorázově kvasnice by ovšem uškodit neměly.

Offline viktorka_od splavu
49377 příspěvků moje polička 18. dubna 2022 20:53

continuity jj dekuju. me stve ze to nejak moc aktivne neresi, z myho pohledu je to hodne velkej lapsus tak bych cekala jiny pristup. v realu ale zadna skoda nevznikla a ucet si chci nechat ( zadny velky penize bych jim nesverila ani kdybych je mela:-))

Offline continuity
43199 příspěvků moje polička 18. dubna 2022 22:31

viktorka_od splavu no, obejdes tak ty bankovní poradce. Škoda zatím nevznikla, ale klidně by mohla, ne? uvidis, rovnou tam můžeš připsat i ten laxní prístup. 

Offline Hanka H
2914 příspěvků moje polička 19. dubna 2022 09:08

viktorka_od splavu Tohle. co popisuješ, je naprosto ilustrativní - takto bohužel někdy překážkové pracovnice fungují. Před lety jsem řešila opačný problém - potřebovala jsem přístup k účtu jiné osoby, abych mohla spravovat její záležitosti. Táhlo se to nejméně dva měsíce, odhadem 5x jsem byla na přepážce (pracovnice mi byla schopná říct, že to prostě nejde, pak na mé naléhání někoho zavolala, potom telefonovala....), dvakrát u notáře, protože prvně v ověřeném zápisu bylo slovo zmocněnec v mužském rodu. Prostě klasický styk s úřady!

Offline Pinot Noir
29935 příspěvků moje polička 19. dubna 2022 09:34

Hanka H Překážková pracovnice v tomto případě sedí perfektně.

Offline moonlight
1535 příspěvků moje polička 19. dubna 2022 10:45

Mám blbý dotaz. Syn má ortézu, natržený vaz u kotníku, 5 týdnů v klidu, noha nahoře, ach jo. No nic, ale zapomněla jsem se zeptat, jestli má mít tu ortézu i v noci? Asi ano, že. Já jsem zraněníma nepolíbená, fakt nepoužitelná :)

Offline continuity
43199 příspěvků moje polička 19. dubna 2022 10:48

Hanka H překážková pracovnice

Offline continuity
43199 příspěvků moje polička 19. dubna 2022 10:50

moonlight co má napsáno ve zprávě? Podle mě sundávat jen na hygienu. 

Jinak tlapkám, ty kotniky jsou snad ještě horší než kolena. 

Offline moonlight
1535 příspěvků moje polička 19. dubna 2022 10:57

continuity Zevní fixace dlahou. Jinak k dlaze nic. Teď jsem trochu googlila, a někde se zmiňuje dlaha i noci. Tak ji asi nechám. Ptala jsem se na spoustu věcí, ale dost mě rozhodilo těch 5 týdnů v klidu, tak na to jsem ve finále zapomněla.

Offline Fiction
1647 příspěvků moje polička 19. dubna 2022 11:09

moonlight chápala bych to, že ji má místo sádry, takže stále

Offline moonlight
1535 příspěvků moje polička 19. dubna 2022 11:22

Fiction Ano, to dává smysl. Díky.

Offline Maureen
příspěvků moje polička 19. dubna 2022 21:53

...máte někdo zkušenost s odesíláním balíku (do 2kg) do Anglie jinak než Českou poštou?...dík

Offline Dadoo
11700 příspěvků moje polička 19. dubna 2022 22:39

Maureen hledala jsem, hledala, taky posílala, ale s čp to vyjde nejlevněji. 

Offline tzaziki
1156 příspěvků moje polička 21. dubna 2022 17:40

Má COS dárkové vouchery? Nejlépe k zakoupení online?

Offline continuity
43199 příspěvků moje polička 23. dubna 2022 22:37

Tip na zubaře v Praze, co bere větší děti?

Nejlíp Praha 6 nebo alespoň stejný břeh Vltavy. Nepotřebuji hogo fogo ordinaci, spíš normálního pečlivého zubaře, který má alespoň rtg a ke kterému budeme chodit trvale. Tam kde chodíme my už máme za 9 let pátého zubaře a už mě to nebaví. Tato nejnovější mi vnucuje trhání bezproblémových osmiček z důvodu, že se osmičky špatně čistí.

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 23. dubna 2022 22:47

continuity chodím do Esthesiondental a dětí tam chodí z blízkého okolí spousta. Mladý kolektiv, všichni moc milí, objednací lhůty tak nějak normální. Zatím jsem nepotřebovala nic než prevenci, na vstupní prohlídce dělali velký rentgen, teď na kontrolách ten malý na křesle. Mohu je určitě doporučit. Sídlí na Jugoslavských partyzánů, kousek od Dejvickeho divadla. 

Offline Panenka
1248 příspěvků moje polička 24. dubna 2022 07:27

continuity Ale oni teď těm mladým to odstranění osmiček doporučují zubaři hodně, slyším to dost, tj. není to jen "váš bláznivý zubař". A pokud se prořežou jen třeba horní osmičky, tak doporučují otevřít chirirgicky a vzít s tím i spodní na příslušné straně při jednom. Zvlášť pokud v puse není hafo místa. V podstatě prevence, ať s těmi osmičkami není problém ve vyšším věku. Těm mladým se to dobře hojí a nebývají komplikace. Zato když se řeší osmičky později, je to často v zánětu a čím jsi starší, tím větší pravděpodobnost komplikací a tím hůř se to hojí. S tím čištěním... já si nechávala brát napůl prořezanou osmičku, právě kvůli čištění. Furt mi tam zůstávaly zbytky jídla, čistilo se to fakt blbě a při představě, že tam za chvíli bude kaz a zánět, tak jsem to radši nechala dát pryč, dokud tam ten zánět není. 

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 24. dubna 2022 08:26

Mam ultrablby dotaz, uz tak mesic me pres den boli takovou divnou palivou bolesti jakoby povrch kycelni kosti, v miste jako na obrazku. Neni to cvicenim, ani nejakym vyraznejsim pohybem. Nevite nekdo co by to mohlo byt a kam s tim pripadne vyrazit?